Veysi Kaynak: Belediye Başkan Yardımcılığında Doğukentin yapımını başlatan isim..

     Veysi Kaynak: Türkiye de ilk defa Stadyumda kongre yapan il başkanı ismi

     Veysi Kaynak: Milletvekilliğinde Partinin kurucularının iftar yemeğinde bir araya getiren birlik ve beraberliği sağlayan isim..

     Veysi Kaynak: Ak Partinin Kahramanmaraş’ta çimentosu, demiri, harcı olan isim..

     Örnekleri çoğaltmak mümkün güzel yaptığı işler var hepsini sayarsam köşemde yer kalmayacaktır.. Veysi Kaynak marka bir isim..

     Mesele olan : Veysi Kaynak ve Ak Partili olmaktır..

     16 Nisan 2917 de Referandum var ..

     Anladığım kadarı ile Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak beyin bölgesi de : Kahramanmaraş Gaziantep, Hatay, Kilis , Osmaniye ve çevre illerimiz..

     Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Dün akşam yeni ve eski vekiller, belediye başkanları Ak Partinin il ve ilçe başkanları ile Pınarbaşı da bir araya geldi..

     Mütevazi akşam yemeğinden sonra : ikili görüşmeler, genel meseleler üzerine görüşmeler yaparak, bir anlamda evet – hayır çalışmasının bir ön  çalışmasını yaptı..

     Her zaman ilklere imza atan Başbakan Yardımcımız Veysi Kaynak , Ak Partili olmanın önemini bir kere daha gösterdi.. ve ilklere imza atacağını gösterdi..

     Dar kapsamlı toplantıya : Milletvekilleri, eski vekiller, Belediye başkanlığı yapan eski başkanlar, eski il başkanları katıldı..

     Evet- Hayır

     Önümüzde bir referandum var !

     Benim gördüğüm : maalesef ki bıçak sırtı..

     İki ay var bugünden bir şöy söylemek pek doğru olmaz ama acı gerçekleri de söylemek gerek.. Sayın Cumhurbaşkanı , Başbakan  MHP Lideri Bahçeli meydanlara inecek.. ancak bundan sonra bir şey söylene bilir..

     15 Temmuz 2016 günü tank – top- tüfekle ülkemizi bölüp parçalayamayan FETÖ bugün İnsanları Ak Partiden kaçırarak – ekonomik darbe ile çok güzel bölüp parçalamak için çalışıyor.. Mağdur yakınları Ak Partiliyim diyemiyorlar..

     Kurumlarda ve genelde : FETÖ soruşturmasının başına getirilen insanların FETÖ olduğunu görüyorum..

     Kurum müdürü olarak görev yapan veya amiri olarak görev yapan kişiler: Özellikle Ak Partili olanlara  FETÖ damgası  vurarak : Polis, Öğretmen, Hakim, Savcı veya Memur görevden ihraç edilmesi için gerekeni yapıyor..

     Vatandaş vicdanında : Halkı silah doğrultan, Tankla, Topla, Uçak ve Helikopterle halka ateş eden hainleri asın diyor.. asın asın idam diyor ve bağırıyor..

     Şehitlerin ve Gazilerin kanı yerde kalmasın bunları asın diyor..

     İl İmamlarını, örgütün yönetici başı olan il sorumlularını asın diyor..

     Ancak : Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi : Tabanı ibadet, Ortası Ticaret, Tepesi ihanet olan Pareler Devlet Yapısı veya FETÖ ‘nün biz ihanet olan kısmını kaçırdık.. tabandaki ibadet kesiminden  ile ticarette uğraşan kişinden kimi bulursak hapse atıyoruz..

     İbadet kesmi : Ak Partiye oy veren kesim..

     Ticaret kısmı: Ülke ekonomisine yön veren kesim.. çoğu ak partiye oy veren kesim..

      Bu iki kolu da kuruttuk..

      Makas arası açılmaya başladı..

      FETÖ mağdurları : Ak Parti yerine CHP ve HDP den yardım bekler konumuna geldi..

      Üretim yapıp ekonomiye can verecek iş adamını cezaevine gönderdik.. bunun mantık neresinde ?, millette silah çekmeyen kişileri ceza evinde yatırmanın mantığı nerede ?

      Sanayici ve iş adamı Fabrikasını alıp bir gecede darbeci askerler gibi Yunanistan kaçacak hali yok.. soruşturmanı aç, davanı aç, yargıla suçu varsa cezasını ver.. eyvallah kimse bir şey demez.. ancak bedava cezaevinde yatıyorlar yazık bu insanlarımıza !..

      Polis ve Asker , öğretmen, hakim, savcı, esnaf, sanayici, toplumun hemen her kesminden insanımız FETÖ operasyonları sebebi ile yarına endişe ile bakıyor ve bu bakış da ister istemez evet- hayır oylamasına yansıyacak gibi görülüyor..

     Silahlı suça karışmayan: Sadece birinin ihbarı ile FETÖ cu diye cezaevinde olan insanlarımızın Referandum öncesi çıkartılarak kırılan kalplerin tamir edilmesi gerekiyor..

     Son söz: Başta da söyledim ya , örnekler verdim ya , hep ilklere imza atan Veysi Kaynak, bu konuda da bir ilke imza atacağını düşünüyorum..

     Bir dönem adalet Bakan yardımcılığı da  yapan Hukukçu  Başbakan Yardımcımızı Veysi Kaynak ‘dan halkımızın beklentisi bu.. ibadetle uğraşan tabanın sesine kulak vermesini diliyorum..

     Cezaevindeki : boş yere yatan insanların acilen çıkarılması .. kırılan gönüllerin tamir edilmesi gerekiyor ki : Veysi Kaynak ve Ak Partili olmakta bunun gerektirir.. hep o ilklere imza atan bir Ak Partili !..

      İyi günler..