Bugün yazılacak çok konu var, bugün söylenecek çok söz var ama sanıyorum başlığımız her şeyi söylüyor diye düşünüyorum.. uzun söze gerek yok diyorum..

     Mart 2016 erken seçime buyurun..!

     7 Haziran akşam 22 Kasım da erken seçime var  buyurun dediğimde kızanlar, abi haklı çıktın ama tarih bir kasım oldu diyorlar.. 21 günü başıma kalkıyorlar.. bende gün vermiyorum 2016 Mart ayında seçime buyurun diyorum.. Mart hangi günü olur onu YSK bilir..

     Dün akşam saat 17 00 dan sonra telefonlarımız sürekli çaldı ve herkes bize listeyi soruyor, bende “ Mart 2016 da erken seçime buyurun” cevabını verdim..

     CHP’yi al MHP’ye vur ikisini al Ak Partiye vur!.. tık çıkmaz!.. biri birinden farklı değil !

     Dün şu karara vardım: Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu üçü bir araya gelerek Kahramanmaraş ve Türkiye için özel anlaşma yaptıkları kanatına vardık..

     Sabah birden eski türküleri hatırladım: Üçyüzatmışbeş Günüm De Yandı Ha Yandı,  Bir güzelin hasretinden ahından, üçyüzatmışbeş günüm de yandı ha yandı.. Türküsünü iyi ezberleyin.. “benden dinlemek isteyen büroma gelsin”

     Sözüm tüm partilere gönül verenlere size türkünün sözlerini yazıyorum..

 

Bir Güzelin Hasretinden Ahından

Tutuştu Her Yanım Da Yandı Ha Yandı

Aşık Oldum Onun Mah Cemaline

Tutuştu Her Yanım Da Yandı Ha Yandı

 

Benim Derdim Senin Derdine Taydır

Bir Güzel Sevmişem Kaşları Yaydır

Saatim Gün Geçer Her Günüm Aydır

Üçyüzatmışbeş Günüm De Yandı Ha Yandı

 

Sıtkı'yam Çekmişem Gayet Zarı Ben

Dilerim Ki Muradıma Erem Ben

Bir Hayırsız Yar Elinde Kaldım Ben

Ağzımda Dillerim Yandı Ha Yandı

 

     Sevgili okurlarım: Bu türküyü iyi ezberleyiniz Mart 2016 de hep bir ağızdan bu türküyü söylememiz gerekiyor.. Maraba türkü söyler !

     1 Kasım 2015 seçimlerinden bir cacık çıkmaz, hiçbir parti bu aday listeleri ile 276 bulamaz, böylece Mart 2016 da buyurun yeniden sandık başına !..

      Ben Ak Partinin içinde derin devlet yapısı var, ak partiyi bitirmek için çalışıyor diye 7 Haziran seçimleri sonrasında yazmıştım.. oysa derin devlet CHP ve MHP’ye de sızmış insanları kucaklayan peh peh denecek bir liste ortaya çıkmadı.. üç partinin içinde derin devlet yapısı var önce partiler bunu temizlemeli!..

      Şöyle Türkiye geneli listelere baktım: Ak Partide, MHP de CHP de milletin istemediği listeler oluşmuş, biri bana çıksın söylesin, Ahmet Davutoğlu, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçtaroğlu bu listeleri anlaşarak yaptıklarını söylesin!..

      Bir dostumuz: 1 Kasım Pazar günü pikniğe gideceğim diyor, bir başkası ise evden çıkmayacağım böyle listemi olur diyor.. tepkisini yüksek sesle söylüyor ama duyanı getir..

      İlk günün tepkileri çok sert, öyle sanıyorum, 1 Kasım seçimlerinde katılım çok düşük olacak, belki güneydoğu da hiç seçim yapılmayacak ve YSK Mart 2016 için seçim kararı almak zorunda kalacak..

      Listeler açık ve net görülen  hiçbir parti 276 vekili almak istemiyor..

      Ancak: Ekonomi, Para huzur ve istikrar istiyor bu bağlamda bir kasıma kadar bir eğilim olur, 1 kasım 2015 sürprizi yaşarsak orasını bilemiyorum.. ama zor görülüyor..

      Elimizin altında bulunsun biz her ihtimale karşı bu türküyü iyi ezberleyelim..

      Bir güzelin hasretinden ahından

      Üçyüzatmışbeş günüm yandı ha yandı !.. yandık kardaş yandık yandık..

      Seçim : Geçim demektir, önümüzde bir acı seçim var  , bu seçimden geçimde çıkmayacak, sonuç hiç iyi görülmüyor.. seçimi bekleyenler hüsrana uğrayacaktır..

      Bizim umutlarımız Mart 2016 seçimlerine bağladık..

      Biz Türkümüzü söylemeye devam edelim

      Bir Güzelin Hasretinden Ahından

      Tutuştu Her Yanım Da Yandı Ha Yandı , yandık Maraşlı edeler yandık..

      Sözün özü: Sevgili okurlarım, siz benim böyle yazdığıma bakmayın,” Büyüklerimiz her şeyin doğrusunu bilir !”

      Biz marabayız, marabalar, peki efendim der, önümüze konan kağıt’a mühürü basmakla görevliyiz, yerinizi bilin yerinizde oturun !.. size soran olmadı.. bir hizmetçi hanım efendi olamaz , hanım efendinin koltuğunu oturamaz ,bunu unutmayın !..

      İyi günler