1 Kasım 2015 seçimlerine sayılı günler kala yeni senaryolar ortaya atılıyor..

    Bu filmde: rol alan partiler , Türkiye de şunu yapacağım, uçak yapacağım, yerli otomobil yapacağım diye bir proje yok, ne var ne yoksa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti ve hükümeti yıkma projesi..

    Millet menfa tına bir tek kelime yoktur..

    Şöyle bakıyorum: başka bir tek partinin memlekete şunu yapacağım diye bir projeleri yok, ne var ne yoksa Ak Parti.. ya biz iktidar olursak köprü yapacağız yol yapacağız diyen bir tek siyasi parti yok..

    Fakir – Fukara edebiyatı yapıyorlar.. neymiş efendim, Kurban Bayramında hükümet birer kurbanlık verecekmiş miş ?  böyle bir mantık olur mu ?..

    7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde : 5 bin lira maaş, emekliye 3 bin lira maaş , yazın tatil, bayram ikramiyesi, yılda iki maaş ikramiye vaatleri tutmadı..

    1 Kasım 2015 de yapılacak seçimlerden sonra : Başbakanı asacağız ihtilal yapacağız darbeye hazır olun projesini ortaya koydular..

    Darbe çığırtkanlığı yapan : sözde gazeteciler de hayal görüyorlar..

    Birileri : Merhum Başbakan Adnan Menderes’in idamını göstererek, Başbakanı asacaklarını ifade ediyorlar..

    Adnan Menderes ‘in idamı, milletin gönlünde kabul görmeyen, uydurma iddialarla yapılan bir idam ve onu yapanların sonuna bakın nasıl öldüğüne bakın.. idam kararını verenler cezasını çekerek öldü, Ahrette göreceği ceza ya da şu anda kavuştular..

    Bugün bakıyorum, birileri ihtilal çağırısı yapıyor, siyasilerin idam edilmesini istiyor ! ama şunu bilmiyorlar ki artık eski Türkiye geride kaldı..

    Demokrasi ise böyle bir şey: hükümeti kuracak olan en fazla vekili alan parti olacaktır herkes de sonucu saygı göstermek zorundadır..

    Darbeler- İhtilallar, idamlar ve kayıp olan giden bir nesil ? bunu göremiyorlar.. görseler de doğruları kabul etmiyorlar..

    Haksız yere idam kararı veren hakim ve savcıların sonu da çok fena oldu, hepsi rezil olarak ya öldü, ya intihar etti..bunu da göremiyorlar..!

    Son günlerde: 1 Kasım 2015 seçimleri olmazsa İhtilal olur, siyasiler ipe gider diye çığırtkanlık yapanların sayısı oldukça arttı..

     İşin vahameti ise gazeteciyim diyerek ortaya çıkanlar bunu yapıyor..

     Film eski bir film, tarihi geçmiş bu filmden kimse korkmuyor..

     1994 de SHP ihtilal çığırtkanlığı yapıyordu, şimdi görevi başkası aldı.

     Bugün seçimle işbaşına gelemeyenler sistemli bir şekilde ihtilal çığırtkanlığı yaptığını görüyoruz.. söylemler 1994 de ki ile aynı..

     Türkiye deneme tahtası..

     Alevi, kürt, Türk, Sünni, Laz, Çerkez, Arap Türk vesaire .. yuvarla gitsin bir ırkçılık kelimesi.. tutarsa tutar ! ya tutmazsa darbe çığırtkanlığı yaparız..! olmazsa AB ‘li uzman ağabeylerimizin söylediğini yaparız !..

Ankara, İstanbul ve diğer bazı vilayetlerdeki kışkırtıcı hareketlerin kendisinden hesap sorulmasından kurtulmak için Türkiye’yi iç savaşa sürükleyelim, ordu yönetime el koyar projeleri yapıyorlar.. idam idam hhhhha !..

     Alevi–Sünni çatışmasının beceremediler, Kürt – Türk dediler oda tutmadı, şimdi ise Güneydoğu- Batı ayrımı yaparak ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar.. ancak STK verdiği cevap anlamlı oldu.. darbe çığırtanlığı yapanlara bir tokat oldu..

      Bazı gazetelerde : Adnan Menders’in idamını örnek göstererek, Başbakan ve Bakanlara sizi asacağız mesajlarını veriyorlar.. köşe yazıları ile destekliyorlar ama hepsi hayal görüyor. Çünkü Türkiye artık eski Türkiye değil !..

       Türkiye de ihtilal ve idamlar bitmiştir, yok olmuştur. Bu mihmanda yazanlar çizenler hayal geriyorlar.. Türkiye eski Türkiye değildir..  Böyle bir arzuları vardır ama bununu biz bir rüya olarak görüyorum..”

       Anayasa Mahkemesi umutları tükenince, iç olay çıkarmaya çalışan  Laiklikçiler, Ben bilimi mantığı ile her konuda ahkam kesiyorlar..‘ama bilmiyorlar ki Türkiye eski Türkiye değil , yeni Türkiye kanunları çalışan, polisi askeri görev yapan güvenlik kuvvetleri olan  bir Türkiye.. var..

       18 Eylül 2015 Cuma günü (Bugün) akşam saat 17 00 da tüm partiler milletvekili adaylarının isimlerini YSK verecekler..

       Akşam Kahramanmaraş vekil adaylarımız belli olacak.. Kahramanmaraş için üç parti var , Ak parti, MHP ve CHP vekil adaylarına göre kimin vekil çıkacağını göreceğiz..

       Haydin hayırlısı diyorum..

       İyi günler

”