Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İsa Fırat Küpeli vardı.. Gazeteci Sırrıberk Arslan ile bir cinayet haberi ile alakalı yanına gitmiştik..

     Tam da bugünlerde bir nisan ayında idi , bize : “ Kuşlara bakın, çiçeklere bakın, arılara bakın, doğanın güzelliğine bakın bunları haber yapın, “ diyerek ince bir mesaj vermişti..

     Küpeli :” Sabah sabah güzel görün güzel düşünün , güzel haber yapın , güzellikleri görün güzellikleri yaşayın!, dünyamız da barış olsun kardeşlik olsun ” demişti..

     Doğru söze ne denir !

     Kan, göz yaşı , hüzün değer mi ?

     İnsan güzel görmek istiyor..

     Güzel düşünmek istiyor..

     Güzellikler olsun istiyoruz ama insanlar haline bırakmıyor ki ?

     Olumlu veya olumsuz : bir ortamda referandumu geride bıraktık..

     Evet de olsa hayır da olsa bu iş bitti unutalım artık..

     Biz unutmak istiyoruz da : bazıları kaşıyor , daha doğrusu kaşınıyor..!

     Avrupa Birliği Üyesi ülkeler, haçlılar ve gazeteleri, Televizyonları, internet haber siteleri, sanal medyada :” Türkiye de demokrasi yok, seçimler taraflı yapıldı” deseler de onlara rağmen Türkiye 1 Haçlılar 0 olarak başlık atıyoruz ve düşmanımızı görmemiz gerekiyor..

     Bu başlıktan : anlam çıkaranlar da var..!

     Bizde Avrupa Birliği ve Haçlılara diyoruz ki :

     Bu Türkiye’nin iç meselesi: evet de deriz, hayır da deriz..

     Sandıklara gideriz de : Gitmeyiz de bu sizi ne ilgilendiriyor..?

     Cumhuriyet ile yönetilmeyeceğiz de deriz, Çadır Devleti de kuracağız deriz  ! hey Avrupa bu sizi ilgilendirmez ! hey haçlılar bu sizi ilgilendirmez iç işlerimize karışmayın !..

     Bu topraklar : Türkiye Cumhuriyet Devleti topraklarıdır..

     Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bağımsız bir devlettir.. Biz evet de deriz hayır da deriz.. bu sizi hiç ilgilendirmez hey haçlılar bunu artık görün..!

     100 yıl Osmanlı’ya hasta adam diyerek 1900-1920 arasında diz çöktürdüğünüz , eski Osmanlı artık yok, o Osmanlı karşınızda yok.. Şimdi Türkiye var..

     3 ayda bir hükümet kuran Türkiye Cumhuriyeti de karşınızda yok..

     70 Sente muhtaç bir Türkiye Cumhuriyeti de yok..

     Yokluk ve Kuyruklarla yaşayan bir Türkiye Cumhuriyeti de yok..

     İMF kapısında para dilenen bir Türkiye Cumhuriyeti artık yok..

     Borç veren Türkiye Cumhuriyeti var.. Erdoğan var lider var..

     Bugün Dünya da ilk 10’a giren, Büyük ekonomisi olan, kendi kendine yeten bir Türkiye Cumhuriyeti var ve artık size boyun eğmeyecek bir devletimiz var..

     Dünya beş den büyük diyen liderimiz var..

     Sanayimiz var, tarımımız var, genç nüfusumuz var kimseye boyun eğmeyiz..

     Hey Avrupa ve haçlılar maçı kayıp ettiniz, Türkiye 1 haçlılar 0 bu sonucu kabul edin..  haçlı yandaşları ülkeler , kişiler bunu görün artık, hakem böyle yaptı, taraftar oldu , bunu yaptı bırakın.. Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin adımlarla dünya beş den büyük diyerek yoluna devam ediyor..

     Türkiye Cumhuriyetini 40 yıldan beri güneydoğu da diz çöktürmeye çalışıyorsunuz ama başarılı olamadınız.. Avrupa Birliği Ülkeleri ve Haçlılarla savaş yapan Türkiye Referandumda maçı 1.4 -0 kazandık..

     Yakın bir zamanda : Türkiye 1- terör yandaşları haçlılar 0 olarak kazanacak bekleyin..!

     İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu : Terör bitecek diyor.. terörün bitişi haçlıların bitişi demektir..

     54 yıldır AB kapısında beklettiğiniz Türkiye Cumhuriyetinin artık size ihtiyacı yok, yakın da yerli uçağını, yerli otomobilini yaparak dünya devleri arasına girecek sizin korsunuz bundan olduğunu da biliyoruz.. güçlü Türkiye istemiyorsunuz.. bunu biliyoruz..

     Evet de çıktı ise sonuç bizim, hayır da çıktı ise sonuç bizim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kendi kanunlarını yapar, kendi anayasasını yapar, halk oylamasına götürür evet de çıkar , hayır da çıkar bu sizi hiç ilgilendirmez.. yandaşlarınız da ilgilendirmez..

     Sizlerden akıl alacak değiliz..

     Sizlerin taşaronu olan terör örgütü ile 40 yıldır savaş yapıyoruz, 40 bin aşan şehit verdik, Türkiye bütçesi kadar terör para harcadık, arkasında sizin olduğunuzu çok iyi biliyoruz, bizi Avrupa Birliğine alsanız ne olur ? almasanız ne olur ? mesele burada..

     Türkiye : Avrupa Birliği üyesi ülkeleri ve Haçlıları bir defa daha sahaya serdi.. yakın bir zamanda da terörle mücadelede yere serileceksiniz..

     Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan:” Fırat kalkanı ilk operasyonumuzdu son değil, devamı gelecek ,” diyerek güçlü Türkiye’nin mesajını verdi..

     ABD Başkanı Donald Trump , Erdoğan ile dün akşam yaptığı telefon görüşmesinde ,” Güçlü Türkiye ile yapacağımız çok işimiz var, Suriye de de Irak da da beraberiz ,” dedi. Bunu da görün hey haçlılar..

     Türkiye Referandumdan güçlenerek çıktı, kayıp eden siz oldunuz, Türkiye gibi dost ülkeyi kayıp ettiniz bu sebeple başlığımız Türkiye 1,4 haçlılar 0 oldu..

     İyi günler..