Güneydoğu da Suriye de Haçlılarla 40 yıldan beri savaş yapan, yedi düvene karşı mücadele veren Türkiye Pazar günü ilk maçını 1,4-0 kazandı..

    10 gol de atsan, 20 golde atsan sonunda alacağın 3 puandır.. Türkiye 1,4 ile üç puan aldı almasına da deplasmanda avantajını kaybetti..!

     Gol averajımız iyi olsa, Milli Maç’ta saha avantajı ile bir zafer yaza bilirdik.. önümüzdeki maçlarda zafere imza atabilirdik..!

     Bizim gönlümüzden geçen şöyle 60-62 arasında evet çıkması idi..

     Olmadı, şimdi bunun sebebini aramak gerekir.. Hayır diyen iller niye hayır dedi bunun incelenmesi gerekir.. hem de bilimsel olarak..

     Tarihi zafer deniyor, ben buna katılmıyorum, ortada kazanılan bir maç var ama tarihi zafer yok kendimizi uyutmayalım.. kendi kendimizi kandırmayalım zafer yok..

     51,4 ile yüzde 48,6 arasındaki fark nedir ?

     Buna nasıl zafer diyeceksiniz ?

     Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi millette anlatılmadı..

     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gaf yaptı biz onun peşine koştuk, o oy getirecek sandık,  oysa 18 miting de 18 madde anlatılsa durum çok farklı olurdu..

     MHP ve Ak Partinin oyu nedir ? sorusunu soranlara sözüm şu ki:

     Bugün Türkiye de 120 bin ‘e yakın FETÖ terör örgütü mağduru var..

     Öyle bir mağdur ki : anlatmak için ciltler dolusu kitap yazmak gerekir..

     Nereden baksanız FETÖ mağdurları ile 1,5 Milyon oy gitti..

     Bunu üzerine koyduğunuz zaman Evet yüzde 54 oluyor..

     Şükrü Karatepe’nin verdiği zararı da üzerine ilave edersek yüzde 58 gibi bir rakam görülüyor..

     En son Cumhurbaşkanlığı baş danışmanı Şükrü Karatepe : “ Federasyon, Eyaletler kurulacak.. sözü evet ten nereden baksanız 5 puan alıp götürdü..

     Tabi : Şükrü Karatepe’nin bu sözleri üzerine Cumhurbaşkanı görevine son verse sanıyorum oy oranımız bugün yüzde 55-56 olurdu..

     Kazanılan bir zafer yok, Türkiye 1,4 Haçlılar 0 maçın sonucu bu !..

     2014 de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51,79 oy almıştı..

     Bunun üzerine çıkan bir rakam olsa tarihi rekor dene bilirdi ama bu bir asla zafer değildir..

     Ben zafer görmüyorum.. maçı kazandık, 51,4 ile evet kazandı ama zafer yok..

     TBMM den geçen ve kabul edilen anayasa değişikliğini halk oylamasına götürülmesi doğru mu değil mi ? bu da tartışılır..

     Madalyonun Avrupa Yüzünden bakarsanız büyük bir başarı var !..

     Avrupa Ülkelerine rağmen, Maddi ve Manevi desteklerine rağmen, 18 Maddelik yeni Anayasa paketini sürekli sulandıran bir referandum sürecini geride bıraktık..

     Kemal Kılıçdaroğlu diyorum: “CHP Genel başkanı demiyorum çünkü o CHP’nin genel başkanı olamaz ! olmamalı !” Muhtarlıklar kapatılacak, lokantalar kapatılacak diyordu bakalım bugün lokantalar ve muhtarlıklar kapanacak mı ?

     Tek adam diyordu : Bekleyelim Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Krallığını ilan edecek mi ?”

      Bugün akşama kadar bunların hiç biri olmaz ise : CHP’lilere sesleniyorum, partinizi genel kurula götürün , doğru söylemeyen şu Kemal Kılıçdaroğlu’nun partinizden uzaklaştırınız.. Atatürk’ün kurduğu partinin başına sözüne güvenilir birini getirin !.. Dürüst bir lider getiriniz.. Kılıçdaroğlu dan genel başkan olmaz bunu görün artık..

     Ak Partilere : defalarca yazdım, FETÖ  operasyonlarını Referanduma kadar kesin diye ama söz dinleyen olmadı.. Referandumun yapıldığı dün Pazar günü FETÖ operasyonları vardı.. buna rağmen 120 bin FETÖ mağduruna rağmen bu millet çok iyi evet oyu verdi..

     Ben ak partinin oyunun yüzde 44 civarın olduğunu tahmin ediyorum, anketlerde bunu gösteriyor..geriye kalan bölüm ise MHP desteği ve diğer partilerin desteği ile gelen oydur..

     Şükrü Karatepe örneği gibi : “ MHP’nin veya BBP yada diğer partilerin oyu yok diyerek bu insanları kırıp dökmeyin,  Bu evetlerin içinde Ak Partinin oy oranı yüzde 44’ün üzerin çıkmaz..

     Öyle değil diyorsanız : Kasım 2019 da yapılacak seçimde görürsünüz.. ”Bu yazımı kesin saklayın !”

     Sevinilecek ve bayram edilecek tek yanı benim gördüğüm : Türkiye 51,4 Haçlılar (Avrupa Birliği Ülkeleri ) 0 hem de kocaman bir sıfır !..

     Güreş de Avrupa’nın sırtını yere getirdik buna sevinin bayram edin !..

     Evet diyen herkes: Kemal Kılıçdaroğlu gafları ile uğraşacağına 18 Maddelik yeni anayasayı anlatsa bugün evet yüzde 58-62 arasında sonuçlanırdı..

     İlk maçı Türkiye 51,4 ile kazandı.. sonuç Türkiye 51,4 Avrupa Birliği 0

     Türkiye 51,4 Haçlılar 0

     Evetlerimiz hayır olsun,

     İyi günler..