PKK ‘ya destek !

Şöyle : geriye yaslanın, çayınızı yudumlarken biraz düşünün ! ama iyi düşünün !..

12 günden beri niye terör olayı olmuyor ? iki küçük olay oldu ama onunda arkasında kinin olduğu belli..

Vatani görevini : Güneydoğu da yapan Mehmetçik teskeresini alıp geldikten sonra , “ah ah bin kere ah der sonra, teröristler gözümüzün önünden geçip gider ateş ettirmezlerdi, başımızdakiler” derler.. üzerine de ilave ederlerdi.. PKK kim ?.. diye bize sorardı..

Sonra : yaşadıkları anılarını anlatırlar, göz yaşlarını tutamazlar.. biz dinleyenler ise çoğuna inanmaz güler geçerdik..! inananda çok azdı..

Oysa : Güneydoğu da askerliğini yapan Mehmetçik anlatırdı.. :” Askeri birliğin kapısına kadar gelen bölücü terör örgütü üyeleri bizlere olmadık lafı sayarlar ama bir tek kurşun atamayız, attırmazlar.. diyerek uzun uzun anlatılar.. anlatırlardı. Tamamı bize masal gibi gelirdi.. bugün bu Mehmetçiklerin haklı çıktığını görüyoruz..

12 Eylül 1980 darbesi öncesinde de her gün olay vardı kan vardı, göz yaşı vardı.. sonra bir günde bitti.. ama düşman boş durmadı..

Ne zamandan beri 20 yıldan beri böyle..

Peki : Doğru mu ?

Güneydoğu da askerliğini yapan Mehmetçik için doğru : dinleyenler için doğru diyen var yanlış diyen inanan var inanmayan var..! var oğlu var..

Anlatan bir iki değil, Güneydoğu da vatani görevini yapan er ve erbaşların tamamı bu olayı anlatıyor.. yani askerin içindeki PKK yandaşları.. yada FETÖ terör örgütü ile iş birliği halinde olan PKK var.. katiller var olduğunu çok duyduk..!

Bugün 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi ile bu ortaya çıktı..

Benim verdiğim vergi ile alınan silahlarla halkımızı taradılar.. halkın üzerine kurşun yağdırdılar.. TBMM bombaladılar.. halkı bombaladılar.. Polisi bombaladılar..

1 Kasım 2015 den sonra Güneydoğu da terörle yapılan mücadeleye dönüyorum.. Kanasla şehit edilen polisler !..

FETÖ’cü olmayan vatan evlatları, bir bir şehit edilen o yiğitler..

Kanasla şehit edilen vatan evladı uzman çavuş, uzman, er, ve subaylar ?

Peki bunları kim şehit etti ?

Sizce PKK mı ? yoksa PKK yol gösteren FETÖ terör örgütü üyeleri mi ?

15 Temmuz 2016 gününden bu yana kesilen terör olayları..

Konuyu toparlıyorum: Askerlerimizin anlattığı olaylar !..

Bir devletin bile elinde olmayan: Patlayıcı ve silahlarla verdiğimiz şehitler..

Düne dönüyorum: PKK ile mücadele güneydoğu da devam ediyor, sığınaktan askeri silahlar, subay elbiseleri çıkması kafaları daha da karıştırdı..

PKK mı ? FETÖ terör örgütümü ? yada ikisi birlikte omuz omuza mı ?

FETÖ terör örgütü yazdım diye üzülen biri : “ Biraz beklemek gerekir, hemen hoca efendinin üzerine atmak doğru değil !” diyerek halen oraya meyilli olduğunu gösteriyor..

ABD de yaşayan Fetullah Gülen, FETÖ terör örgütü lideri olduğunu gizlemiyor, oradan ölüm ve tehditlerini savuruyor.. sonra ,” ABD ve AB ülkelerine, size çok hizmet ettim, hizmette devam edeceğim beni Türkiye göndermeyin ,” diyor..

Fetullah Gülen ;” Düğün bayram edin, sevinin Ahmaklar, keşke , keşke diyeceksiniz ama hepinizi Kanalizasyona göndereceğim,” diyor ya galiba bugün bile inanan o kişiler Ahmak olan kişilerdir..

Son Peygamber, Adem (AS) ile başlayıp binlerce Peygamber gelip geçmiş son Peygamber olarak Allah bizlere Sevgilisini habibini (SAV) efendimizi göndermiştir.. Peygamberimizden sonra Peygamber gelmeyecek ve kıyamet kopacaktır..

Ancak : FETÖ üyeleri Peygamber Mesih görüyor öyle kabul ediyor.. oysa ne kadar din cahili oldukları ortaya çıkıyor..

Fetullah Gülen kitaplarını çöpe atanlar, yanında Kur’an-ı Kerimleri de çöpe atıyorlar, oysa Kur’an Müslümanların kitabı hiçbir devlet kuruluşu da demez sende niye Kur’an-ı kerim var diye..

Çöplerde Kur’an-ı Kerim, Elif cüzleri , Fetullah Gülen kitapları..

Yakılan kitaplar, yıkılan yerler..!

Bakıyorum : PKK üyeleri de Kur’an-ı Kerim yakıyor, yırtıyor, çöpe atıyor,, FETÖ terör örgütü üyeleri de aynı işi yapıyor..

Sonuç olarak. Güneydoğu da susan silahlar ve terör olayını üzerine koyduğumuzda ordu içinde ve polis içinde yapılan yapılanma ile terör iç içe görülmeye başladı..

Başbakanımız Binali Yıldırım, Genel Kurmay Başkanımız, MİT’imiz, Polisimiz ve Askerimiz bu konuda ciddi bir çalışma yapması gerekir..

Halkın kanattı şu ki : FETÖ terör örgütü ile PKK ortak çalışıyor..!

Aksi ise bunun halka anlatmak gerekecek..?

İyi günler..