Kanun hükmündeki Kararname ile 131 FETÖ terör örgütü yandaşı veya onun direk kurdurduğu yayın kuruluşları kapatıldı.

Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazetede yayınlandı. Buna göre, 3 haber ajansı, 16 televizyon, 23 radyo, 45 gazete, 15 dergi, 29 yayınevi ve dağıtım kanalı kapatıldı.

Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon genel müdürlüğü ise FETÖ’cuların basın kartlarını iptal ediyor.. 42 Fetö’cu gazeteciye göz altı kararı çıktı.. diğerleri de illerde temizlemek için çalışmalar devam ediyor..

Ankara da bunlar olurken: İllerde ise resmi kurumlarda çalışan FETÖ terör örgütü üyeleri, hak mağduru olmayalım diye sıra kendisine gelmeden emeklilik dilekçesi vererek kurumlardan kaçtığı gözlendi.

Olağanüstü Hal Kapsamında : FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar hızlanırken, Fetullah Gülen hayranı olan evlerinde kitaplarını saklayanlar ise : bu kitapları gece çöplere attıkları görüldü..

Bazıları ise : Köy de veya banyo kazanında kitapları yakarak yok etmeye çalışıyor.. Başkomutanımızın söylediği gibi: Tabanı ibaret, ortası Ticaret, Üstü ise ihanet ki bunun en acı şekilde darbe girişimi ile gördük..

Halkın yüzde 95, katil FETÖ’cuların ve halka silah doğrultanların idam edilmesini istiyor.. meydanlara çıkan, Demokrasi nöbeti tutanlar idam diye sesini yükseltiyor.. Ak Parti MHP idama tamam diyor sıra CHP de !..

Çok önemli ayrıntı !

15 Temmuz 2016 Darbe girişiminin başarılı olamaması üzerine hükümetin FETÖ’cuları temizleme operasyonu başlamış ile birlikte : bir birini sevmeyenler iftira ve yalan ihbar da bulunarak filan kişi de FETÖ’cu diyerek suçsuz insanlarımızı bu demde yaktıklarını görmeye ve şahit olmaya başladık.. İftira çok büyük bir günahtır..

Örnek: Fetullah Gülen’in kurdurduğu dernekler kapatılırken, arasına, FETÖ terör örgütü ile ilgisi olmayan Ak Partililerin kurduğu derneklerinde girdiğini gördük.. bunu girdiren o kurum içinde bulunan kendini gizleyen FETÖ’cular olduğu sanılıyor, bir sizden bir bizden yaparak 12 Eylül Darbecisi Kenan Evren’in sözünü hatırlatıyor..

Aynı şekilde : Bir kurumda FETÖ’culer temizlenirken, arasına olayla hiç ilgisi olmayan Fetöyu hiç sevmeyen kişilerinde girdiğine şahit olduk.. ben gidiyorum seni de yakarım sözü gündeme geliyor..

Bizde bir ata sözümüz var: Kurunun yanında yaş da yanar !

Ama burada iş Belediye Başkanlarına, İl Müdürlerine, Vali Yardımcılarımıza, Kaymakamlarımıza, Emniyet Müdürümüze ve son olarak da Valimize düşüyor.. çok iyi eleme yapılması gerekiyor.. Savcılık’e böyle bir ihbar varsa işlem yapar – Polis yapar ama iyi incelemek gerekiyor, yoksa insanımıza yazık olur..!

Halkımıza uyarım !

Savcılık talimatı ile : Polisimiz herkesi göz altına alabilir, soruşturma geçire bilir ama bu o kişinin suçlu olduğunu göstermez !

Her hangi bir kurumda veya esnaf fark etmez, sevmediğiniz birine, Allah’tan korkmuyorsanız , iftira atmak istiyorsanız: BİMER ‘e iki satır, yazın: Ahmet Fetö’cu Fetö’ünün para kasası diye yarın gelir polis göz altına alır.. suçsuz olduğu ve iftiraya uğradığı anlaşılınca da serbest kalır ama siz bunun vebalinden kurtulamazsınız !

Üzülerek belirtelim ki : Bu dönem böyle asılsız iftara ihbarları çok oluyor, aman aman diyorum, her göz altına alınan kişi için FETÖ’cu damgası vurmayın, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz..

Başta Başkomutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Bakanlarımızı öldürmeye yönelik ve 9 bin kişi infaz etmek üzere hazırlanan bu darbe planında.. 265 kişi şehit eden, 1531 kişinin gazi olmasına ve 20 Milyar dolar ülkemize bir gecede zarar veren hainlerin asılması gerekiyor..

Bu şerefsizlere yardım ve yataklık edenlerde en ağır şekilde cezalanması gerekiyor..

Akşam televizyonda haberleri izliyoruz, ayakları kopan, kolları kopan ve tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayacak olan o insanların koşma hakkı ve yaşama hakkı yok mu ? Şehit olan vatandaşlarımızın yaşama hakkı yok mu ?

O halde bu şerefsizlere en ağır ceza verilmelidir..

Ticaret hane ve iş yerleri, ne farsa kapatılarak mallarına el konup devlet malı haline getirilmesi gerekir..

Şehit yakınlarına ev verilmesi, gazilerimize ev ve maaş bağlanması, şehit yakınlarına da maaş bağlanması hükümetimizin kararı olarak çıktı.. Bu şerefsizlerin malları hazineye devir edilmeli ki insanımızın yüreği soğusun..

Ellerinde ne varsa ev , dükkan, iş yeri arsa, tüm mal varlıklarına el konmalı..

Böylece en ağır cezayı almalı ki bundan sonra darbe yapacak kişiler başlarına geleceği bugünden bilmeleri gerekir..

Şehitlerin kanı yerde kalmaması gerekiyor..

Gazilerin göz yaşının durması gerekiyor..

Bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerimize Acil Şifalar diliyorum..

78 Milyon geçmiş olsun diyorum..

Aman dikkat diyorum: Suçlunun yanında suçsuz vatan sever insanımızı yakmayalım..

İyi günler..