Başkasını örnek vermeyeceğim: kendi yaşadığım bir olayı örnek göstererek yazıma girmek istiyorum..

Bugüne kadar 5 ayrı kitap yayınladım: “ Elinize sağlık teşekkür ederiz diyerek kitaptan satın alarak destek olan dostlar ağabeylerimiz oldu, hem beklediğimden daha çok oldu, azda olsa küçük de olsa bir iki de kıskananlar olmadı değil..

Hayırlı olsun deme yerine : “ Aaaaa sende mi iii?”diyenler..

Kıskançlıktan çatlayanlar, içinde harf ve cümle düşüklüğü arayanlar bir hayli var..

Biz çok kıskancız, içimizde kin ve haset dolu ! bunu hemen gösteriyoruz..

Bir muhabir arkadaşımız büroma geldi, yazdığım kitaptan bir adet ismini yazarak imzaladım ! kendisine verdim. O arkadaşımız :” Bunu sen mi yazdın ?” diyerek hayretini dile getirdi..

Sonra ise: Telefonun aranıyormuş gibi zilini çaldırarak kaçıp gitti kitabı bile alma nezaketinde bulunmadı !..

Sonraki günlerde : kıskançlık ve hasedini dile getirdi.. ama hiç birine cevap vermedim.. ben eserimle konuşurum..” diyerek gülüp geçtim..

Oysa : bir kitap yazdım.. uzay gemisi değil ! kıskanacak bir yanı yok.. Asfalt şantiyesi ise hiç değil küçük bir kitap , elinize sağlık kalemine Allah güç versin deseniz ne olur..!

Bunu niye anlattım:

Güneş Balçıkla Sıvanmaz !

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in yaptıkları ise asla sıvanamaz !..

Başkan Mahçiçek :” Aman benim çalışmalarımı yazmayın, sıkıntı çıkıyor !” diyerek ilave etti:” Beni övmeyin, hatta kötüleyin, eksiklerimi yazın ” dese de bugün hakkını vermek istiyorum..

Kahramanmaraş Belediye Başkanı olduğunda: Asfalt Plentini kurmuştu, bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalıştırdığı tesisleri ..

Mezbahanenin yanındaki küçük asfalt tesislerini iyileştirmiş, Kahramanmaraş Sokaklarını değil, Bağ Yollarını bile asfalt ile tanışmıştı..

Celal Doğan değil bizde yaparız diyerek Kahramanmaraş’ın Merkeze bağlı köy yollarına asfalt döken Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Milletvekili oldu, sonra bir ara verdi ve Onikişubat İlçe Belediye başkanı olarak yeniden hizmette başladı.

Köylerden Mahalle olan yerlerin sokaklarını tek evin yolunu bile parke taşla tanıştırarak 7 milyon metre kare parke yol yapan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “ Asfalt şantiyesi olmadan hizmetin olamayacağını “ çok iyi bildiği için 2 milyon Euro harcayarak en son model teknoloji ile donatılan tesislerde önceki gün deneme üretimine başlaması ile bir inceleme yaptı.

9 Ekim 2015 günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’un Kahramanmaraş’a gelmesi açılması planlan Asfalt Şantiyesi saatte 100 ton asfalt üretimi yaparak Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine hizmet verecek..

Başkan Hanefi Mahçiçek: “ bir yıl içinde asfaltsız yol bırakmayacağım sonra ise buradan isteyen belediye ve özel kişilere asfalt satacağım diyerek “ hedefini gösterdi..

Biz ne yaparsak yapalım: Hanefi Mahçiçek’in yaptıklarını gölgelemeyiz.. hani bir söz var ya “Güneş Balçıkla Sıvanmaz!” Hanefi Mahçiçek’in yaptığı hizmetler ise asla asla sıvanamaz, işi biliyor, kaynak üretiyor, bir yandan konut yapıyor bir yandan belediye gelir elde ediyor, ve Onikişubat ilçesini çağdaş bir ilçe olması için ekibi ile gece gündüz çalışmaya devam ediyor..

İnsan ölür eseri kalır, eşek ölür semeri kalır sözü ile sözümü noktalarken: şunu söylemek istiyorum: Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Karasu projesi yeter de arartar bile.. Mustafa Poyraz her ne kadar kıskançlığından bastırdığı Karasu Kitabında Hanefi Mahçiçek’in

ismini yazmasa da, Kahramanmaraş halkı biliyor ki Karasu Projesi ve iş Hanefi Mahçiçek eseridir..

Bağ yolları ilk defa Hanefi Mahçiçek döneminde asfalt yol ile tanıştı, kendinden sonra gelen belediye başkanı ise o yolların tamir ve bakımını bile yapamadı.. Kahramanmaraş halkı bağları olanlar bunu unutmadı..!

Kahramanmaraş Belediyesine aldığı iş makinaları, asfalt plenti, sosyal tesisleri ve Belediyecilik tarihi yazan başkan Hanefi Mahçiçek, bugün Onikişubat ilçemizde ise yeni bir tarih yazmaya başladı.

Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen : Belediye hizmet binası, Afsalt Plenti, Parke yolları , park , çevre düzeni, İmam Hatip Okulları ve Taziye Evleri ile bir tarih daha yazıyor, ister kıskanın isterseniz çatlayın gerçekler bu !..

Saat dikerek bile halkın gönlüne giren başkan geleceğin … … başkanı bunu da böyle biliniz.. bu yazdığım onun yaptıklarının onda biri bile değil !..

İyi günler..