Sevgili okurlarım: hemen her zaman bizleri arayan, Nuri Bertizlioğlu, Abdulhakim Eren, İbrahim Gülsü, Adem Kenger, Almanya dan Ökkeş Usta , Nuri Altıparmak ve özür dileyerek ismini yazamadığım yüzlerce okuyucum yazımı okuyunca hemen telefon’a sarılarak “Duygularımıza tercüman oldun” teşekkür ederiz derler..

     Eleştirenler ve fikrimize katılmayanlar da olur bizde onlara teşekkür ederiz..

     Dün akşam saat 20 30 gibi.. bir dost bir güzel okuyucumuz ardı.. Abi eski köşe yazılarınızı okuyoruz, biz size hayranız bize bir söyleşi yaparımsınız ? teklifinde bulundu..!.. hiç düşünmemiştim böyle bir teklifi o kadar adamın karşısında ne konuşurum onu da bilemediğim için az düşüneyim müsaade et diye söyledim.. özür dileyerek müsaade aldım..

     2002 Seçimleri öncesinde: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “O gün muhtar bile olamaz diyorlardı” Pınarbaşı da verilen akşam yemeğinde KMTSO Onursal Başkanı Mehmet Balduk, Şahin Balcıoğluna milletvekilliği adaylığı teklif etmişti..

      Sayın Mehmet Balduk , bugün Dulkadiroğlu belediyesinin bulunduğu eski KMTSO binasında önce yönetimi ile sonra gazetecilerle toplantı yaparak, milletvekilliği için Ak Partiden aday olup olmama konusunda herkesin fikrini almıştı..

      Bizim dışımızda hemen herkes: Genel başkanı muhtar bile olamayacak bir partiden vekil adayı olma! ..Seçimden sonra asker ve Anayasa Mahkemesi Ak Partiyi kapatırlar diye söylemişler , o gün için sayın Mehmet Balduk, adaylık teklifini kabul etmemişti..

      Bende o gün yazdığım yazıda: Ak Partinin tek başına iktidara geleceğini, en az ülkemiz yönetimine 10 yıl damgasını vuracağını yazmıştım..

      O günde ,” Boş yazıyorsun !.. bir şey bilmiyorsun !” diyerek bizi eleştirenler olmuştu..

      Sonraki yıllarda: Kuzuluk Kaplıcalarına gidip gelirken, yapılan duble yolları ve hizmetleri gördüğümde ise yazı başlığım,” Yolların dili !” ve “Tüm yollar Samsun’a çıkar” başlıklı yazılarımda Ak Parti en az 20 yıl ülke yönetiminde söz sahibi olacak diye yazmıştım..

      Sevgili okurlarım : bu yazımızı telefonda bize okuyarak abi haklı çıktınız, Ulusalarası bir yazarsınız ama Maraş’ta kaldınız dışa açılın ! diye bize tavsiyede bulundular.. bir salon kiralayalım bize bir söyleşi yapınız diye ısrar ettiler..

      Çok yeni: 1 Kasım seçimleri öncesinde bu yazım bugün internette ve gazetelerde yeni okudunuz unutmuş olamazsınız !

      Ak Parti 290-310 Milletvekili çıkarır ! başlıklı yazımı..

      Yazımda ne demiştim: Ak parti öldüm dese 290 vekil, biraz iyi çalışırsa 310 vekili görülüyor  ve MHP ve HDP baraj sıkıntısı var demiştim..

       MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’in ortak yayınla televizyon kanallarında son günlerde yaptığı konuşma MHP Baraj üzerine çıkardı.. Aslında bu bize şunu gösterdi.. artık Mitinglere gerek yok Liderler Televizyon, Gazete ,İnternet ortamında söylemlerini dile getirsinler..

       Diyarbakır da bomba patlatarak 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde :” Katil Devlet” diyerek barajı geçen, HDP yine aynı taktikle Ankara Tren Garında patlayan bomba sonrası “hükümet yaptı, katil devlet” sloganları, duygu sömürüsü ve AB den gelen oylarla Barajı geçti..

       MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rakamlarla konuşur ! bende onun gibi yazıyorum, 2002 den bu güne 13 yıl geçti.. 4 yılda ilave ettiğimiz de etimi 17 yıl, Ak Parti öldüm dese bundan sonraki seçimlerde yine tek başına iktidar etimi 21 yıl ve bizim tezimiz doğru çıktı..

       1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde : Ak Parti yüzde 35-36 aralığında bir oy alır, 3 partili bir hükümet kurulacak diyenleri ve yazanları bu millet unutmadı..

        Sözün ona gazeteci geçinen kişiler: “ Ak Parti CHP hükümeti kurulmalı, Türkiye normalleşmesi gerek “ diyerek okyanus ötesinin azı ile konuşanlara milletimiz 1 Kasım da güzel bir cevap verdi..

       Abi bu tarihi yazılarınızı bir kitap haline getirin diyen dostlara teşekkür ediyorum ama imkan meselesi bir gün imkanımız olursa olur niye olmasın..

       Bize hep soruyorlar: Bu dönem bakanımız var mı ?

       Evet bu dönem bakamınız var ! hem de 4 yıl süre ile bakanımız var..

       1 Kasım sonrası TBMM açılışında : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşılayan İsmail Kahraman TBMM Başkanı oldu..

       Başbakan Ahmet Davutoğlu’un yanında 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi ve sonrası fotoğraf karelerine bakın bakanın kim olacağını görürsünüz..?

       Hangi bakanlık derseniz : öyle sanıyorum Başbakan yardımcısı ve devlet bakanı olarak görülüyor.. Size bir ip ucu: TBMM Başkanlık seçiminde başbakanın yanında kimin oturduğuna bakın !..

       Başbakan Ahmet Davutoğlu 23 Kasım 2015 Pazartesi günün kabineyi Cumhurbaşkanına sunacak, o zaman benim haklı olduğumu göreceksiniz?

       Yanılmış olamazımsınız ? diyorlar: Olabilirim yanılmaz sadece bir Allah’tır biz geçmiş yılardaki tercümemizi konuşturuyoruz.. yarın görüşürüz.. ama akşamda olsa sonuç açıklanınca telefon ile arayabilirsiniz..

       İyi günler..