Daha önce üç-beş defa yazdığımı hatırlıyorum..

     Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, tecrübeli, bilgili, ufuk ve vizyon sahibi bir belediye başkanımız..

     Büyükşehir yasası ile oturacak sandalyesi bile olmayan belediyenin ilk başkanı olarak 3.5 yıl önce göreve başlayan Başkan Hanefi Mahçiçek: “ Planlamacı, belediyeci, milletvekili, Ankara’yı iyi bilen biri olarak “Ya Allah Bismillah “ diyerek işe başladı. Devletten gelen para 1 ise iki de kendisi kaynak üreterek , köyden mahalleye dönüşen kırsal mahallelerine hizmet vermeye başladı.

     Neyine gerek senin elin köylüsüne hizmet etmek !

     Hanefi Mahçiçek: Vefalı bir dost, hatır bilir ekmek bilir, tuz bilir, ekmek yediği sofranın hakkını verir, iyi niyetli , yüreği insan sevgisi ile dolu bilir olması sebebi ile nerede bir ezilmiş fakir varsa onun elinden tuttu..

     Ekmeğini dostları ile paylaştı..

     Yüreğinde insan sevgisi kıpır kıpır çarpıyordu..

     Burada da ne var ki bazı : Burcu ova çevresini rahatsız etti.. “Mağaralının adamını belediye doldurdu” demeye başladılar..

     Bunu diyende çok uzakda değil kendisinin yanın başındaki belediye meclis üyeleri idi..

     3. 5 yıl önce ilk koltuğuna oturduğu gün dedi kodu üretmeye başladılar..

     Başkan Hanefi Mahçiçek gözleri dolarak:”Bunları ben seçmedim, kavga yok idare edeceğim,” diyerek 3.5 yıl geçirdi..

     Hanefi Mahçiçek, köy yollarını, ara sokakları, evlerin içine kadar parke yapması asfalt yapması bir çok kesimi rahatsız etti.. Mahçiçek fakir ve ezilene yardım etmesi insanları rahatsız etti..

     Zengin yüzmeye giderde Piri Reis mahallesindeki Ayşe bacım niye gitmez diyerek gece kondu mahallesine tam donanımlı havaz yaptı..

     Yüzme havuzu, spor salonu, kapalı Pazar yerleri, şehrimizin içine küçük saat koyma gibi küçük işleri bile birilerinin gözüne battı..

     Ak Parti hükümetine darbe üstüne darbe yaptıkları gibi: Hanefi Mahçiçek ‘e de darbe üstüne darbe denemesi yaparak ilk günden başlayan dedi kodulları bugün gün yüzüne çıkarmaya başladılar..

     Yazmak istemediğim bir konu : 72 maddelik Facebook da bir yazı paylaştılar bir iki saat sonra geri çektiler.. bu yazıda belden aşağı vururken, Belediye personeli ile başkanın arasını açmayı hedefliyorlardı.. bunu yapanlarda başarılı oldu gibi..

      Belediye içinde herkes bir birine düşman gözü ile bakıyor suçlu arıyorlar..

      Cep telefonlarına mesaj attılar, mail attılar, dedi kodularını yaymaya devam ettiler..

      Bir defa : bunu yapan kişilerin elinde belge ve bilgi olsa ilk günden Mahkemeye koşarlardı bu olmadığı için: Çamur at izi kalır projesini uygulamaya koydular..

      Burada iş Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek den, Başkan yardımcılarına, müdürlerden çalışan personele kadar herkese düşüyor , ne olur bir birinizi sevin !

      Fitne tohumunu ekenlerin birinci hedefi sizi içerden yıkmakdı..

      Başarılı olmalarına izin vermeyin..

      Fitneciler boş durmuyor: Yetmedi: son numara, bunu belediye personeli yaptı iftiraları ile belediye başkanı Hanefi Mahçiçek ile belediye personelinin arasına buz dağları koymaya çalışıyorlar ki bunda kısmen başarılı oldular..

      Oysa Onikişubat belediyesinin gerçekten özverili çalışan, çaycısından başkanına kadar uzanan bir ekibi var, şimdi bu kanaldan Belediye başkanı Hanefi Mahçiçek vurmaya çalışıyorlar..

     Belediye personeli içinde az çalışan olur, çok çalışan olur, iyi çalışan olur, kötü çalışan olur, işini çok iyi yapan 10 kişiye bedel bir personel olur, iyi niyetli , yavaş çalışan personel de olur ama bunun hepsi birden Onikişubat Belediyesi takımıdır.. sonunda bir birini tamamlar..

     Ben Onikişubat Belediyesi içinden hain çıkacağına inanmıyorum..

     Yazdıran belli, yazan kişi de belli, Facebook da paylaşıp geri çeken kişide hemen hemen belli gibi ama şu demek için birkaç belgeye ihtiyaç var..

     Bu arada Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek seslenmek istiyorum: “ Biraz sabır “ diyorum..

     Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti: Türkiye bir hukuk devleti, bir suç varsa bunu yayınlama yeri Facebook değil, Adliyedir..

     Ne var ki : bizde moda İnternet ortamında bir birine vurma başladı.

     İşi gücü bıraktık bir birimizle kavga ediyoruz..

     Bugün barışa ihtiyacımız var.. bir birimizi sevmeye ihtiyacımız var, bir birimizi sevelim, bir birimize saygı gösterelim..

    İyi günler