Türkiye son 200 yıldan beri “Arazi de – Masa’da – Kasa da neleri kayıp etmedi ki ?

Osmanlı’ya hasta adam dediler : Türk halkını hasta olduğuna inandırdılar.. araziye çıkmadı.. çıkarmadılar..

Masa : Sevir, Lozan ,Mondros Ankara anlaşmaları ile , hasta adamı oturtarak , ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler..neler gitti neler ?

Kasa: bir de hainler küçük beyinleri ile kasalarını doldurmaya çalıştı..!, cepede, alamadıklarını kasa doldurması ile elimizden aldılar..

Birincisi : 93 yıldan beri biz dedelerimize, o Mübarek Osmanlı’ya küfür ederek geldik.. senin benim okuduğum ilk okul, orta okul, lise ve Üniversite kitaplarında, sürekli Osmanlıya hakaret ettiler.. bunları da bize okuttular..

Tarih kitapları diye yazdıkları kitaplarda: Osmanlı Padişahlarına :” İçki içirdiler.. Alem yaptı,” diye yazdılar.. Bizden başka ecdadına küfür eden bir başka millet olduğunu sanmıyorum..

Hasta adam dedikleri Osmanlı’yı 93 yıldan beri sürekli kötülediler.. kötülediler 15 Temmuz da Osmanlı evladını yıkamadılar..

Türkler ayağa kalkmaması için ellerinden gelen her türlü oyunu oynadılar.. Araziye çıkamadık.. Masaya hasta odam olarak oturdu.. hainler ise kasasını doldurdu..

İhanetin son bölgesi ise : Kayseri de toprağa gömülen uçaklar..

Bir defa 200 yıllık yakın tarihimiz ders kitabı olarak okutulmalı..

Ama : Yazarlar batı hayranı veya batının kölesi değil, Bir Osmanlı evladı olmalı..

1919-2016 yılları arası özellikle ikinci ders olarak okutulmalıdır..

Biz Lozan”ı iyi okuyup bilmezsek: Musul de Süleymaniye de Kerkük de olamayız..

Türk Milleti olarak : Önce sınırlarımızı iyi bilmemiz gerekir..

Masada : Çok şey vermişiz..

Araziye çıkamadığımız için : Musul- Kerkük ve Süleymaniye onlara bırakmaşız..

Küçük hesaplarla: Kasaya para girsin derken hainliğimizle ülkemizi batırmışız..

1986 yılında : Musul- Kerkük- Süleymaniye , Türkiye katılmak istediğinde , yiğit ordumuz olsa Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal yürü dediğinde yürüse bugün Musul – Kerkük- Süleymaniye Türkiye Cumhuriyetinin illeri olarak huzur içinde yaşayacaktı..

Biz 1986 da o günleri yaşayan iyi bilir, Kasa, ile bu bölgede olamadık.. o hain kasa var ya tüm suç onda.. Kasa meselesi..!

O dönem Başbakan olan Turgut Özal, çok mücadele verdi ama ordu yürümedi..

Bu sebeple diyorum: Yakın tarihimizin bir Osmanlı evladı tarafından doğru yazılması gerekiyor..

63 Ülke ile birlikte ABD Irak’a girerek 2 Milyon insanı öldürdüğünde, 10 Milyon insanı göçmen yaptığında, milyonlarca kadının kızın namursu kirletildiğinde Türkiye , Musul – Kerkük ve Süleymaniye bölgesinin yeni illeri olarak dahil ede bilirdi.. ama Kasa meselesi vardı.. arazi meselesi vardı..

Arazi- Masa- Kasa meselesi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ordusu : yeni milli oluyor.. Milli ordumuzla Suriye ye girdik.. temizlik yapıldı, tampon bölge oluşuyor..

Başika da bulunan ve bugün sınıra yığınak yaptığımız milli ordumuz, Musul- Kerkük- Süleymaniye ye girerek, orasının güvenliğini sağlamak zorundadır..

Neticede topraklarımızı koruyacağız.. orası bizim sınırlarımız içinde..

Terör örgütlerini kuran ABD ve AB ülkeleri şimdi teröristleri temizliyoruz diyorlar.. da terörün başı kendileri !..

Katil olan kendileri : Türkiye bugün haçlı savaşı yapıyor..

Osmanlı evladı Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , yedi düvene karşı savaş yapıyor, Allah uzun ömür versin !

Ancak: Buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum: Köprüler, tüneller, otoyollar, denizin altından yollar güzel hiçbir diyeceğimiz yok..

Ancak: bizim acilen yerli otomobil, yerli uçak, yerli füze , yerli ve milli harp sanayinin kurmamız gerekiyor.. çok acil bir saat süre bile çok zaman !..

Osmanlı evladı : Milli ordumuz, sınırlarımızı korukken, gerektiğinde, ABD yaptığı gibi çok uzak yerdeki olaylara da müdahale edecek güce gelmesi gerekir..

Türk ordusu : Arazide de olmalı, Masa da da olmalı , ama hasta adam olarak değil dünya beşden büyük diyen bir ordu olarak masada olmalıdır..

200 yıldan beri verdiğimizi geri almalıyız..