Parti toplantı salonunda basına açık olarak son kez gerçekleştirilen (bundan sonraki danışma meclis toplantıları basına kapalı yapılacak) toplantıda Çanakkale zaferinin 101. yıldönümü sebebiyle şehitleri minnet ve rahmetle anan Debgici, Türkiye üzerinde oynanan oyunların tutmayacağını, Türkiye'nin bölgede ve dünyada lider ülke olduğunu belirtti.

Teşkilat mensupları, milletvekilleri ve belediyelerle birlikte uyum içinde çalıştıklarını, amaçlarının daha kalkınmış, daha müreffeh bir Kahramanmaraş olduklarını yineleyen Başkan Ömer Oruç Bilal Debgici, "İyi niyetli, gayretli çalışmalarımızla hem kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hem de genel başkanımız Başbakan sayın Ahmet Davutoğlu'na güç veriyoruz. Çünkü AK Parti treninden inmek yok" dedi.

BİZLER BU BİLİNÇLE ÇALIŞIYORUZ
Salonun tıka basa kalabalık olduğu toplantıda Başkan Debgici, seçimden seçime değil, her zaman sahada olduklarını kaydetti, "Şehitler gelirken, bölgemiz ateş çemberi iken oturmak, uyumak olmaz. Bizler sürekli sahada olacağız, gece gündüz çalışmak zorundayız ki bu bilinçle hareket ediyoruz"diye konuştu, üye kayıtlarını sürdüğünü de vurguladı, devam ederek, rekabete girmeden el ele, omuz omuza vererek koordineli ve uyumlu çalışmak zorunda olduklarının altını çizdi.

Başkan Debgici son olarak liderlerinin söylem ve tecrübelerinden istifade ettikleri sürece Türkiye'nin daha ileri gideceğini, kalkınacağını sözlerine ekledi ve son olarak da teşkilatına teşekkür etmeyi unutmadı.  

Editör: Haber Merkezi