160 yıllık deneyimi ile dünyanın önde gelen endüstri temsilcilerinden oluşan müşteri portföyüne kısa lif elyafların eğrilmesine yönelik önemli teknolojiler sunan Marzoli, son yeniliklerini KTM 2017’de sergileyecek. 


Tekstil sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı – KTM 2017, Konumu itibariyle en önemli bölgesel organizasyonlar arasında yer alıyor. Butik yapısı ile katılımcılara ürünlerini doğrudan pazara tanıtma olanağı sunan fuar, firmalara yeni iş ortaklıkları konusunda da önemli avantajlar sağlıyor. 

KTM 2017’nin uluslararası katılımcıları arasında yer alan, gelişmiş uzmanlığı ve dinamik yetkinliği ile Marzoli, teknolojik ilerlemelere de öncülük ediyor. Elyaf eğirme teknolojilerinin uzman ismi Marzoli, müşterilerine son teknolojiyle donatılmış, tam otomatik bir iplik işletmesi vadediyor. 

Marzoli, iplik kalitesinde daha büyük bir artış sağlayan kompakt iplik üretimi teknolojisini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Marzoli’nin iplik işletmelerine sunduğu son teknolojiler arasında bulunan Mac3000, işletmelerden büyük ilgi topluyor.

Mac3000: KOMPAKT İPLİK ÜRETİMİNDE YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ

Marzoli, yeni kompakt iplik çekme teknolojisi Mac 3000 ile yüksek kaliteli, inceltilmiş ring ipliklere oranla iplik kalitesinde daha büyük bir artış sağlıyor. Standart iplik çekme işlemi esnasında ön silindirden gelen elyaf demeti, iplik üçgeninden daha geniştir. Bu durum da kenardaki elyafları genellikle düzensiz bir şekilde ipliğe takılmasına neden olur. Modern kompakt teknoloji ise elyaf demeti ön silindirden çıkmadan önce onun genişliğini düşürmeye olanak tanıyarak, her bir elyafı iplik yapısına entegre etmeyi sağlıyor. Bu da işlem azaltılmış iplik tüylülüğünü, geliştirilmiş iplik düzgünlüğünü, daha fazla mukavemet ve uzama değerlerini, iplik mukavemet ve uzama değerlerinde daha az değişkenliği iplik makinesinde daha az bükümü (daha yüksek üretimde), dokuma ve örme operasyonlarında azaltılmış uçuntu miktarı ile ve bunun sonucunda kumaşlarda daha az kusur ve yüksek verimlilik, geliştirilmiş kumaş özellikleri (kumaş mukavemeti, aşınma direnci, boncuklanma davranışı, görsel ve dokunsal karakteristikler) sağlıyor.

Marzoli, Mac 3000’in sunduğu düşük çalıştırma maliyetleri ve tüm parçalarının sağladığı uzun hizmet ömrü ile müşterilerine sunduğu yüksek performansı KTM 2017’de ziyaretçilerine yakından anlatacak.

Editör: Haber Merkezi