Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyesi  ve Ülkü ocakları İstanbul eski İl başkanı Erdem Karakoç, önceki gün Elbistan İlçe’sinde “Taş medreseliler” tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

12 Eylül öncesi ve sonrasında “ülkücü” davalarda yargılanan ve bir süre cezaevlerine yatan ülkü taşlarıyla  bir araya gelen Erdem Karakoç, burada yaptığı konuşmasında özellikle 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçim  sürecine  değindi:

Taş medreselileri tarafından her yıl  düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen  “iftar” yemeğinin  biride dün akşam Elbistan İlçesi, Pınarbaşı mevkide, gerçekleştirildi.


Başta Kahramanmaraş olmak üzere çeşitli illerden gelen ülkücüler katıldı. Katılımın çok olduğu iftar yemeğinde bir konuşa yapan Erdem Karakoç, Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına aday olmasını sert bir dille elettirdi ve şunları söyledi: ”Sevgili kardeşlerim, bu iktidar Ülkemizi iyi yönetemiyor. Türkiye’miz bölgesinde gücünü kaybetti. Erdoğan ve ekibinden bir önce ülkemizi kurtarmamız lazım. Bunun ilk adımını da, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli atmıştır. Ülkemizin genine uygun bir cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkararak koymuştur. Kimdir bu adayımız, Ekmeleddin İhsanoğlu’dur. Türk-İslam sentezini iyi bilen ve yaşayan Ekmel Bey, Türk ve Türkmen’dir, bizden biridir. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçim sandığına  fire vermeden gitmeliyiz ve ilk turda inşallah Ekmel Bey’i cumhurbaşkanı olarak seçmeliyiz. Erdoğan bey’e de hadi artık Abbas yolcu demeliyiz” dedi.


Erdem Karakoç’un burada yaptığı konuşmasında, sık sık Türklük vurgusu yaptı ve  konuşmasının sonunda ”Ne Mutlu Türk’üm Diyene” diyerek sözlerini tamamladı… HABER/SELAHATTİN KARAKOÇ

















Editör: Haber Merkezi