Kahramanmaraşspor A.Ş. yönetimi bugün bir yazılı açıklama yaparak günah çıkarmaya çalışmış. Eski yöneticilerden ve borçlardan bahsetmişler. Yok efendim, bu başarısızlığın sorumlusu borçlarmış. Aman efendim, Kahramanmaraşspor eski yönetimlerin iş bilmezliğinden bu hale gelmiş. Biz sizden sizin açtığınız yaradan bahsetmenizi bekliyoruz. Siz değilmiydiniz bu kulübü borçlarıyla birlikte kabul edip, borçlarını bitirerek Süper Lige çıkaracağız diyen.

Şimdi çıkmışsınız eski yönetimler diyorsunuz. Siz ne yapacaksınız eski yönetimleri. 4 hocayı eski yönetimler mi değiştirdi. Bir sezonda 60’tan fazla oyuncuyu eski yönetimler mi getirdi. Federasyonun ödediği deplasman masrafını eski yöneticiler mi iç etti. Takımı bir çok deplasmana yakıt parasını bile kar sayıp, ortaya çıkaracağı rezilliği görmezden gelip eski yöneticiler mi deplasman masraflarını karşılamamak için kulüp müdürünü ve hocasını kapı kapı dilenmeye gönderdi.

Gene ki, Fatih Ceyhan varmış. Fatih Ceyhan olmasa siz bütün sezon takımın masraflarını karşılamayacakmışsınız. Şimdi çıkmışsınız 7 senelik borçtan bahsediyorsunuz. Kardeşim, siz eski borçları zaten kabul ederek takımı devir almadınız mı? Takımı aldığınızda borçları ödeyeceğiz demediniz mi?Borçsuz takımı size verecek kaç tane geri zekalı var.

Eskilerden dem vuruyorsunuz. Birde kendi beceriksizliğinizden bahsedin bakalım. Sizin gerile gerile havasını bastığınız son iki şampiyonlukta. Söz verdiğiniz şampiyonluk primleri, taaa 3. Ligden kalan futbolcuların maç başı alacakları, 2. Lig ve PTT 1. ligde ödemediğiniz paraları da anlatın.20 bin lira için kaybetttiğiniz futbolcular. 60 bin lira vermeyip en kritik dönemde gönderdiğiniz oyuncular. Siz önce şu beceriksizliğin hesabını verin.

Şimdi havasını atıyorsunuz. Borçlar ödedik diyorsunuz. Kendi cebiniz için taksitlerini ödemediğiniz SGK’da ki borç yapılanmasını da anlatın. Mahir Ünal sayesinde aldık dediğiniz 550 bin liranın sadece 45 bin lirasını futbolculara dağıttınız. Kalan paraları da nereye harcadığınızı yazın.

Çocuk mu kandırıyorsunuz? Karşınız da aptal mı var? Boş lakırdıyı bir tarafa bırakın. Ya efendi gibi çekin gidin. Yada söz verdiğiniz gibi para akıtın. Aylarca para alamıyoruz diye bizi de kandırdınız. Şimdi hangi yüzle eski yöneticilere sallıyorsunuz. Ha unutmadan hepsine yazıklar olsun. Niye biliyormusunuz? Bizi, sizin gibi iş bilmezlere mahkum ettikleri için. Koskoca Kahramanmaraşspor’u sizin elinizde oyuncak ettikleri için. Alayına yazıklar olsun. Sizden dürüstçe bir açıklama bekliyoruz. Yeni sezon için kaynağınız var mı? Takımı iman gücüyle mi ligde tutacaksınız? Artık kimse sizin mavralarınıza inanmıyor.