15 Temmuz 2016-17

     Üç Maymunu oynayanlar !

     Kocamın bir yıl geçti.. tam 365 gün ve Türkiye yok etme, işgalden kurtuluşumuzun üzerinden tam tamına 365 gün geçti..

     16 Temmuz 2016 sabahı Türkiye de idam edileceklerin sayısı 7 bin kişi, kademeli olarak öldürülecek olan insan sayısı 20 milyon, Türkiye Irak da olduğu gibi 7 parçaya bölünecek ve şehir devletleri kurulacak hepsi ABD hizmet edecek, batının köpeği olacaktı..

    Reisin: ölümüne meydanlara çıkıyoruz, ölümüne, halkın gücünün üstünde güç yok demesi ile Türkiye ayağa kalktı..

    Türkiye genelinde camilerden verilen sela ile insanlar ölüm korkusunu unuttu, 80 milyonun tamamı birer kahraman oldu..

     Ezan ve Selalarla, Allah Allah sesi ile Türkiye milli mücadelenin ikincisini, zaferle tekrar kazanmamın bugün 1. Yıl dönümünü yaşıyor..

     Kahramanmaraş Valiliği önünde bu akşam sabaha kadar nöbetteyiz.. Aksu Televizyonumuz canlı yayınlayacak.. herkesi meydana bekliyoruz..

     Nöbet heyecanı şu anda yaşamaya başladım..

     Bugün benim ikinci mutluluğum 6. Kitabımı bugün yayınladım..

     CIA’in Yeşil Kuşak Projesi : 15 Temmuz’a giden yol isimli eserimiz bugün yayınlanması sebebi ile heyecanın büyük .. arayan tebrik eden, kitap satın alarak bize destek veren dostlarımıza gönülden teşekkür ederim..

     Kahramanmaraşlı kardeşlerimizin bu kitabı alıp enine boyuna iyi okumalarını tavsiye ediyorum.. iyi anlayarak okumalarını diliyorum..

     Örnek ve Prova baskıdan yakın dostlara vermiştim, okuyanlar arayarak teşekkür ediyorlar..

     Şanlı dirilişin üzerinden : Bugün 1 yıl geçti ama üç maymunu oynayan hainler : pişkinliklerine diyecek olmadığını gördük.. bu 249 şehidi kim öldürdü ?

     Kahramanmaraş’ta 27 yıl ağır ceza mahkemesindeki duruşmaları takip ettim..

     Gazeteci Sırrıberk Arslan iyi hatırlar: 12 kişi öldürülmüş, bir cinayet davası vardı. Ağır Ceza Reisi Feridun Bahşi: “ Bunları o zaman ben öldürdüm!” demişti.

     Nasıl olmuştu.. sanıklar bugünkü FETÖ ‘cular gibi üç maymunu oynuyorlardı..

     Basın’a sansür kitabımda bu konu geniş yazdım.. oradan okuya bilirsiniz..

     Sanıklar cezaevinde anlaşmışlar: hepsinin ifadesi bir birine benzer, evde oturuyorlarmış çay içerken silah sesi gelmiş dışarı çıktıklarında ise 12 kişi vurularak öldürülmüş olduğunu gördüklerini söylüyorlar..

     50 ‘ya yakın sanık vardı, tek tek dinlendi.. sonunda Ağır Ceza Reisi Feridun Bahşi: “ Vay be hepiniz suçsuz boş yere cezaevinde yatmışınız ? o zaman bu adamları ben öldürdüm ! Savcı bey bu adamları ben öldürdüm !” dediğinde.. salon sesiz ve dona kalmıştı..

     Sanıklar: Katil Ağır Ceza Reisi imiş miş ? diyecek kadar pişkinliklerini gösterdiler..

     Sanıklardan bir kaçı: Hakim bey o zaman biz gidelim, müsaadenizle ! diyerek pişkinlik gösterince , Ferudun Bahşi :” Soytarılar içerde anlaştınız, savunmanızı yazılı hale getirdiniz, bunu bana verince berat edeceğinizi mi ? sanıyorsunuz ? adam gibi anlatacakmışsınız ?, yoksa hepinize idam cezasını vererek içeri gönderim mi ? demesi üzerine üç maymunu oynayanlar dilleri çözülü verdi.. bülbül gibi ötmeye başladılar..

     Sanıyorum 15 Temmuz FETÖ Darbe girişimi davasına bakan hakim ve savcılar sonunda, şunu diyecekler: “ 249 kişiyi biz öldürdük, 2497 kişi de biz yaraladık, hakkınızı helal edin ! “ Hakim ve Savcılar olarak özür diliyoruz !” çünkü hiç biri suçu kabul etmiyor, sanki o uçakları , helikopterleri , silahları bu ülkede bulunan hakim savcı veya bizler kullandık !

      FETÖ ‘cu hainlerin üç maymunu oynaması sizlere garip gele bilir ama 27 yılı ağır ceza mahkemesin de geçen bir gazeteci olarak bana hiç garip veya anormal gelmiyor..

      Bugün cezaevine gidelim: suçlu ya 3 kişi ya beş kişi çıkar diğerinin tamamı suçsuzdur..

      Bugüne kadar görülen FETÖ davalarına bakıyorum:

      Tamamı suçsuz, hiç suç işleyen yok ! o gün Feridun Bahşi söylemişti.. bin gün ben söylüyorum: Bu şehitleri kim vurdu ?

       FETÖ ‘cu hainler değilse : O zaman ben vurmuşumdur..!

       Çünkü tam 365 gün geçti, erkekçe çıkıp, “ Bunları ben vurdum, cezama razıyım diyen bir yiğit çıkmadı.. “ Hainden yiğit olmaz !”

       Ne oldu böyle bize : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bir baba yığıt çıkıp yerli otomobili yapsın diyor” yiğit çıkmıyor.. artık bu ülkede yiğitler çıkması gerekir..

       Ortada 249 Şehit 2497 yaralı var, bir yiğit çıkıp bunları ben vurdum demiyor..

       O zaman üç maymunu oynayanlara hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyorum..

       Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum, Mekanları cennet olsun Allah bir daha bize 15 Temmuz yaşatmasın diyorum..

       İyi günler..