Gelin samimi olalım !.. şu işin adını koyalım..

T.C den rahatsız olanlar var.. yandaşları var.. var var..

Türkiye Cumhuriyet Devleti adından rahatsız olanlar var.. var demek az, ismimizi silen belediyeler var.. üstelik de benim verdiğim para ile yapanlar var..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı olmaktan rahatsız olanlar var.. bize TC vatandaşı diye hitap ediyorlar.. sonra da benim paramla bana kurşun sıkıyorlar..! bu nasıl iş ?

Bir oyunun , bir parçası olarak Resmi kurumlardan T.C. valiliği gibi, yada TC belediyesi gibi yazılar silindi.. bir TC düşmanlığı aldı başını gidiyor..! kim kime düşman ben ayır edemiyorum.. eden varsa söylesin !..

Bugün ise : Türkiye Cumhuriyeti Devleti ismi silinmeye devam ediyor..

Sabah gazetelerde bir haber: ABD Konsolosu HDP’li Cizre Belediyesini ziyaret etti..

ABD şu illere gitmen, şu illerde sokaklara çıkman uyarısı yaparken, bölücü örgütün yandaş belediyesine gitmesini manidar buluyorum..

Üstelik de bunlar T.C evraklarından ve tabelalarından silen belediyeler..

Ak Partili bir belediye gitmiyor.. HDP’li belediyelere gidiyor..

Her gittiği yerde HDP’li Belediye başkanının ifadesi :” halkımız varlığını korumak için Türk Askerleri ile savaş halinde bize yardım edin ! ” TC askeri bizim halkımız öldürüyor!” diye biliyor ve Kahraman askerimizi polisimize hakaret ede biliyor..

Türkiye Cumhuriyeti halkı uyan uyan uyan uyan ! yeter artık uyanın bu ne uyku böyle ?

Bakın : bu şerefsizlere , benim verdiğim vergiden maaş alıyor..

Benim verdiğim vergiden aldığı paraları bölücü örgüte gönderiyor..

Belediyenin cenaze aracı ile silah taşıyor..

Belediyenin ambulansı ile PKK’lılara ilaç taşıyor..

Belediyenin itfaiye aracı ile patlayıcı madde taşıyor, tüm bunları da benim verdiğim vergi ile yapıyor.. askerimizi polisimizi şehit ediyor.. sonra da bizi ABD konsolosuna şikayet ediyor.. üstelik TC siliyor.. Türkiye Cumhuriyeti Devletini kabul etmiyor ama paraları da bizden alıyorlar.. bu nasıl iş?..

Belediyeden Türkiye Cumhuriyeti Devleti yazısını siliyor.. Kürtçe – Ermenice yazılar yazıyor.. tüm bunları da benim paramla yapıyor ? Ay yıldızlı şanlı bayrağımızı kaldırıyor, bölücü örgüte ait bez parçası, ermeni ve haç işaretleri taşıyorlar.. tüm bunlarda benim vergilerimle yapılıyor.. ! vay milletim vay ne zaman uyanacaksın ? vay ki vay vatan toprağı ayağımızın altından kayıp gidiyor..!

Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Başbakanı ve Bakanları , Mahkemeleri ve Hakimleri – Savcıları, bu ülkeyi seven herkese sesleniyorum : Bu nasıl bir iştir ?

Türkiye Cumhuriyeti Devleti : adından rahatsızsak gelin bunu birlikte değiştirelim.. Kahramanmaraş ‘ta yada bölgede hükümdar olan 260 yıl hüküm süren Dulkadiroğlu Beyliği Devletini kuralım.. Olmadı Osmanlı Devletini kuralım.. buda olmaz diyorsanız bu teklifi ben attığım için Bekir Devletini kuralım..

Olmaz diyorsanız: Hep beraber Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkalım.. 750 yıl Osmanlı dönemi de verilen şehitleri düşünün, Kurtuluş Savaşında Nüfusumuzun 3/2 şehit verdik bunu düşünün , 36 yılda 40 bin şehidi düşünün, onlar bizim dedelerimiz kan hakkı var ! bunu düşünün de vatanımıza sahip çıkalım..

Devletsiz- Bayraksız, millet olmaz !

Kahramanmaraşlı şehit sayısı : 1 Kasım dan bugüne kadar 20 oldu.. 36 yılda ise Güneydoğu da şehit verdiğimiz şehit sayısı bin’e yaklaştı..

36 yıllık Güneydoğu ve PKK Mücadelesinde verilen Şehit sayısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasına göre 40 bin kişi aştı..

36 yılda 40 bin vatan evladı..

Türkiye Cumhuriyeti Devleti görevlisi şehit oldu..

Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Bayrağımıza, Vatanımıza sahip çıkmazsak bu 40 bini aşan şehitler bize hakkını helal etmez bunu da biliniz..!

Ne diye şehit oldu ? sizlere soruyorum, bu vatan evlatları genç yaşta niye şehit oldu ?

Belediyelerden Türkiye Cumhuriyeti Devleti yazısını silen, odalarından Türk Bayrağını kaldıran, benim verdiğim vergi ile aldığı paydan : benim askerimi polisimi şehit olması için çalışan hainler için mi ? şehit oldular !..

Benim kanıma dokunuyor !

T.C. yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti yazısından, onun sembolü TC den rahatsız olan kişiler için mi Şehit oldular..

Domuzdan Post- Gavurdan Dost çıkmaz diyen atalarımız boşa söylememiş.. ABD konsolosunun yaptığına bakın !

Benim verdiğim vergiden Maaş alan sözde belediye başkanı olacak o ş.. .. söylediği söze bakın:” halkımız askerle iç savaş halinde bize yardım edin !”

Benim kanım dondu ! sizi bilmem ..!

ABD ‘den ve AB ülkelerinden silah – patlayıcı istiyorlar.. yeni şehitlerin gelmesi, canlı bomba ile halkın ölmesi için..

Peki biz ne yapıyoruz.. o bölücü örgüt yandaşları belediyelere para göndermeye devam ediyoruz.. gönderdiğimiz paralar ise kurşun olarak bize dönüyor ! razımısınız ?

Hükümeti göreve davet ediyorum.. Bunların parasını kesin, belediye başkanlarını Meclis üyelerinin görevden alının ve kayyum atayın..!

Yok diyorsanız: Bu devleti hep birlikte yıkalım gitsin o zaman !..

Bir gün : İnşallah görmeyen gözler görür diye düşünüyorum..

İyi günler..