Türkiye 1968 yılı öncesi Simama da ve hayat mecmuası ile ahlakını bozan dış güçler ve içerdeki yaltakçıları.. Televizyon yayınlarının başlaması ile önce : Beyaz adam iyi diğerleri kötü ile Türk halkını ABD hayranı yaptılar..

    Bulvar gazetesi, seks dergileri ile ahlakı çökertiler..

    Benim gibi saçları beyazlayan  kardeşlerimiz çok iyi bilir : “ Tek televizyon kanalı TRT var ken, Küçükev dizisi ile Beyaz adam iyi, Kızıldereli eşkıya, Zenciler kötü beyaz adam iyi bize öğrettiler.. iş yerinin adını küçük ev koyanlar, çocuklarına o dizideki karakterlerin ismini koyanlar bir hayli fazla oldu..

    Cumartesi akşamları ve Pazar günleri ise kovboy filmleri ile : Beyaz adam iyi , diğerleri kötü ile ABD sevgisi aşıladılar.. ABD Müslüman, Rusya Gavur vurgusu yapıldı..

     Rusya ve Araplar kötü , ABD iyi diye bize sürekli beyaz adam sevgisi verdiler, oysa : Rusya ve Araplar bizim maden kaynaklarımızı hiçbir zaman sömürmedi..

     Araplar ve Ruslar : Türkiye den bir kibrit çöpünü bile almadılar.. beyaz adam ise hem madenlerimiz hemde insan kaynaklarımız sömürdü..

     Türkiye deki tüm darbeleri CIA organize etti. 15 Temmuz da dahil..

     İyi dediğimiz Beyaz adam : Batı Türkiye’nin sürekli kaynakların sömürdü, yetmiyor gibi Almanya ve Avrupa’ya içti diye götürdüğü milyonlarca insanımızı bizden koparıp aldı.. elinde olan Üniversitelerdeki zeki çocukları ABD kaçırdılar.. orada köle gibi halen kullanıyorlar..

     1968-1980 arası böyle bir hayalle yaşayan Türk halkı, Arap ve Rusya düşmanlığı körüklenerek Beyaz adam batı iyi , diğer yerler kötü derken, kimin kendine kötülük yaptığını bugün anlamaya başladı.

     Sonra : 1980 yıllarda bir Dallas dizisi fırtınası koptu, Petrol zengini olmak, zengin olunca herkesle fuhuş yapmak mubahmış gibi zehir midemize enjekte edilirken, Pazar günleri TRT de Kovboy dizileri oynamaya devam etti.. Biz ABD hayranı oldu.. AB ülkeleri hayranı olduk.

     1985 den sonra Türk halkının uyandığının farkına varan batı : Bu defa batının köpeği olan, adı bizden soyadı bizden kişilere Türkiye de ahlak bozan simama filmleri, diziler yaptırmaya başladılar.. seks dergileri, gazeteleri , filmlerini çıkartarak piyasa sürdüler..

     Özel kanallarla birlikte : ABD ve AB ülkelerinde oynayan Okul dizilerini aynı senaryosunu Türkiye de oynatarak, seks ve fuhuş ilk okula kadar düşürmeyi maalesef başardılar.. “Hoca camide, Öğretmen Mektepte olur” diye okul dizi furyasına başladılar ve Türk milletinin kimyasını bozdular..

     Lise ve Üniversite öğrencilerinden elimi çektim: Bugün orta okul öğrencileri fuhuşsun içine düşmektedir..

    Türk toplumu ahlaken çatırdamaya başladı..

     İnsanlık dışı hareketler Türk toplumuna televizyon kanalı ile verilmeye devam ediyor..

     Mafya , kabadayı, vurdu kırdılı filmlerle her şehirde kendini mafya sananlar kan dökmeye başladılar ve televizyonlarda haberlerde görüyoruz.

    Bir iş adamımız üzülerek anlatıyor : “ sanıyorum 1986 model Şahin araba, çelik jant, ışıklar, müzik sistemi ile bol gürültü çıkarıyor, bende bu nasıl araç diye baktım..

    Işıkları geçtik : içindeki mafya gençler ellerinde sopa ile önümü kesti, sen bizim arabamıza niye baktın ,! Bizi fakir mi ? gördün ? , diyerek benim arabama tekme atmaya başladılar..

    Belimdeki silahı çekip üç- beşini vurmak vardı.. yada yiğitliğin yüzde 99 kaçmaktır diyerek kaçmak vardı.. bende kaçtım ama , sabah kadar uyuyamadım, kimyam bozuldu ” diyor..

    Bende kendine dedim ki : Plakasını alıp polise verseydin !

    İş adamımız: “ polis ne yapacak, yakalayacak karakoldan benden önce çıkıp gidecek, sonra Gelir fabrikamı yakarlar , bunlar mafyaya özenmişler, Tv dizileri gençleri mafya yapıyor Allaha havale ettim,” dedi.

    Bana çok garip gelmişti.. dün benzerini ben yaşadım..

    Ulucami den aşağı doğru geliyorum: Bir kadın , işte o biçim  kadınlardan , telefonda birine olmadık hakaretle bağırıyor , bir erkeğin bile yapamayacağı küfürleri yapıyor.. seni öldürüm diyor. Dağa kaldıracağını söylüyor.. ama nasıl bağırıyor çarşı iniliyor..

    Bende gayri ihtiyarı kadın dan tarafa döndüm yanından geçiyorum: Göz göze geldik, aynı küfürleri bize de yapmaya başladı..

    Her yeri dövmeli, jiletçimi ? kadın demeye bin şahit gerek, ne yapalım , : bize de kaçmak düştü.. iki sille vursan cezasını sen çekersin !..

    Kaçmayım ne yapayım: bir yerimi elledi dese 30 yıl hapis cezası var, kadına bu kadar hak verenlere duyurulur..

    Bizim Çocukluğumuzda kadının sadece, elini yüzünü görürdün, şimdi ise her yeri meydanda çıplak dolaşıyorlar.. ahlak ve sevgi aile denen bir şey kalmadı..

    Osmanlı yıkılması ile birlikte batı : Madenlerimizi, Ahlakımızı çaldı.. Bugünde çalmaya devam ediyor, ABD dizileri ve AB ülkelerinde oynayan diziler , sözde Türk oyuncular tarafından yeniden çekilerek insanlarımızı rezil etmeye devam ediyor..

    Ahlaksızlık, fuhuş , mafyalık, kabadayılık, uyuşturucu her şey var , bugünkü Türkiye Gazetesinde İstanbul Beyoğlun da yatan sızmış gençlerin resimleri var bunları görünce vah gençliğim vah vah dedim..

     Ülkemize yazık ediyoruz, televizyon yayınları başta olmak üzere basın yayın bir süzgeçten geçmesi gerek hey sevgili hükümetim, Türkiye mafya ülkesi oldu haberiniz olsun..

Hayırlı  günler..