Ekrem İmamoğlu , Mazbatasını  almadan, Anıt Kabre koşuyor, Anıt Kabir özel defterine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı diye imza atıyor..

     Pazarcık Belediye Başkanı Seçilen İbrahim Yılmazcan, makam odasının kapısını söktürüyor, Elbistan Belediye Başkanı Seçilen Mehmet Gürbüz makam koltuğunu yakıyor, bu kervana Ekinözü Belediye Başkanı Seçilen Bilal Eker , mazbatasını alır almaz makam odasının kapısını söktürüyor.. Televizyon ve İnternet sitelerine haber girince Türkiye de makam odası kapısı söktüren söktürene, kervana katılan katılana..

     Pazarcık Belediye Başkanı bir çığır açtı, makam odası kapısı sökme çığırı, sanıyorum, Ekrem İmamoğlu da Anıt Kabir çığırı açar , buradan Mazbatasını alanları Ankara’ya anıt kabre davet ediyorum..

     Yeni belediye başkanları makam odası kapısı söktüredursunlar..

      Biz biraz ülkemiz gerçeklerine değinelim..

      Biz öyle bir milletiz ki : Sevincimizi bir türlü gösteremeyiz, çocuk seviyoruz diyerek vurduğumuz gibi öldürüz de .. Sevinmesini bilmeyiz..!

      Biz öyle bir milletiz ki : acımız var deriz, hastaneleri kırar dökeriz, insanlara sadırız, mala cana zarar veriz, birilerini döveriz.. Dolayısı ile biz üzülürken birini daha üzülesini sağlarız.. Böyle bir yapımız var..

      Koltuk yakarak,  makam odası kapısı sökerek: Domates, biber, patlıcan, soğan fiyatları düşecekse tüm kapıları sökelim koltukları yakalım!..

      Kapı sökerek, koltuk yakarak: Ekonomi düzelecek, esnafın işi rayına oturacak, işsize iş, aşsıza aş olacaksa , buyurun gelin sadece makam odası kapısı değil evdeki kapıları da sökelim, koltukları yakalım yıkalım sayın başkanlar!..

     Ülkemiz içindeki Suriyeliler, Dünyanın dört bir yanındaki İslam ülkelerindeki Müslümanların acıları dinecek onlara bir faydası olacaksa, tüm kapıları sökelim, tüm koltukları yakalım var mısınız?

     Yok be başkanlar : Sizin kapı sökmeniz koltuk yakmanızla bir yaprak bile kıpırdamaz ama ABD film sektörünün merkezi olan Hollywood filmlerine sadece komik malzeme vermekten öteye gitmeyecektir..

     Sevinmesini bilmeyiz, üzülmesini bilmeyiz..

     Eleştiriye hiç gelemeyiz.. Bu yazım üzerine bakalım kaç kişi arayacak..

     Neyse ki : Hayrettin Güngör , Hanefi Mahçiçek, Osman Okumuş, Mehmet Fatih Güven , Ahmet Doğan , Hüseyin Coşkun Aydın gibi değerli başkanlarımız , devleti bilen başkanlarımız seçildi..

     Allah var : Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hayrettin Güngör , tam bir devlet adamı, Devlet Terbiyesi ile kendisini çok iyi yetiştirmiş..

     Hayrettin Güngör’den herkesin öğreneceği çok şey olduğunu görüyorum..

     Daire başkanları , yönetim kadrosu, başta basın danışmanı olmak üzere genel danışmanlarını doğru insanlardan inşallah seçerse önümüzdeki 5 yılda Kahramanmaraş çok büyük faydası olacaktır..

     Seçim bitti: Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Türkoğlu Belediye başkanı Osman Okumuş, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Andırın Belediye başkanı Ahmet Doğan, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker , Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, ve Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ile el ele omuz omuza vererek Kahramanmara için çalışırlar diye bekliyorum..

     2023 yılında bir EXPO 2023 var ilimizde yapılacak olan , 192 günlük sürede en az 2.5 milyon yurt dışından insan ilimize gelecek bir bu kadar veya çok fazlası da Türkiye den gelecek bu sebeple kapı sökme, koltuk yakma işini bırakarak Hayrettin Güngör başkanın etrafında bir halka olarak Kahramanmaraş için çalışmaya başlamamız gerekiyor..

    Sayın Başkanlar: Bugün var yaşıyoruz, dün gitti, yarının gelip gelmeyeceği, bizim yarına yetişip yetişmeyeceğimiz belli değil, o halde bugün çalışalım , ne yapacaksak bugün yapalım boş işlerle vakit geçirmeyelim.. Bugün var, yarın yok unutmayın!..

    Bugün 12 belediye başkanının önündeki en büyük sorun, belediye uğramadan maaş alanların nasıl temizleneceğidir..

    Kapı sökmek, koltuk yakmak önemli değil şişkin kadro mücadelesi yapılması gerekiyor, Allah yolunuzu açık etsin diyorum.

    İyi günler..