Güzel yapanı biz her zaman alkışlarız !..
      Ancak: Yapılan hizmetler dört duvar arasında kalırsa, elbette bizde onu bilemeyiz !
      Güzel yapılan işleri : Halkımızla paylaşmak çok güzel..
      Güzel yapılan işler insana moral veriyor..
      Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr. Semih Yancar yeni binası ve yaptığı hizmetleri anlatmak üzere önceki gün sabah basın mensupları ile bir araya geldi..
      İşin doğrusu : Sekreter hanım arayıncaya kadar ben , genel sekreterliğin NFK Şehir hastanesinde olduğunu biliyordum..
      Oysa : Eski Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, veya eski TIP Fakültesi binasına taşınmışlar..
      Kahramanmaraş’ın Tarihi Devlet Hastanesi binası yeni baştan yapılarak muhteşem bir hizmet binasına döndüğünü hep beraber gördük..
      Sevgili dostum: Opr.Dr. Semih Yancar, 11 ayda neler yapmış neler ?
      11 Aylık faaliyetlerini bir bir sıralarla yan Yancar:” takdire şayan çalışmalara imza attığına eski ve yeni hali ile şahit olduk.. sözümün başında bir kere daha alkışlıyorum , bir Kahramanmaraşlı olarak teşekkür ediyorum..
      Ancak:  Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri yapılan hizmetleri çok güzel anlattı , anlatmasına da  bu konuların her biri ayrı bir haber konusu olduğunu hemen söylemek istiyorum... 
      Bu kadar güzel işlerin bir basın toplantısında öldürülmesi çok yanlıştır..
      Opr.Dr. Semih Yancar sözlerine : “Birliğimize bağlı 7 genel hastane, 1 dal hastanesi, 1 ağız diş sağlığı merkezi ve Ekim ayı itibariyle hastane statüsü kazanan 1 ağız diş sağlığı hastanemiz ile birlikte 10 sağlık tesisimiz bulunmaktadır. 
       Tesislerimizde 352 Uzman Hekim, 100 Pratisyen Hekim, 1516 Ebe-Hemşire, 1059 diğer sağlık personeli, 509 diğer personel ve 1773 hizmet alımı yoluyla çalıştırılan personel olmak üzere toplam 5309 kişilik personel ile Kahramanmaraş halkına sağlık hizmeti sunmaktayız,” diyerek sözlerine başladı..
       Sağlık adına Kahramanmaraş’a yapılan hizmetler gerçekten güzel hizmetler , harika hizmetler ancak, bu yapılan her iş bir haber konusu ve bunun basın ile paylaşmak için sevgili dostum: Opr.Dr. Semih Yancar , öncelikle kendisine bir basın danışmanı tutması gerekiyor..
       Yapılan hizmetler, yapılacak olanlar bir harika : Tek kelime mükemmel ve kendisinin canı gönülden tebrik ediyorum..
        Yapmış olduğu çalışmaları : tek tek yazacak olsak 20 sayfalık özel bir gazete çıkarmamız gerekir.. sadece isimlerini yazsam köşemde yer kalmayacak kadar çok konu var..
         Oysa : bütün bunları hafta da bir basın ile paylaşmak gerekir..
         Bir basın danışmanı ile bu işleri çok daha rahat çöze bilecektir.
         Sağlık- sağlığımız elimizden gittiği zaman , ah vah diyoruz, ama bugünden sağlığımız için gerekli tedbirleri aldığımızda söylenemez !..
         Türkiye de hastaneler birleştirildi.. Kamu Hastaneleri ismini aldı.. ancak bu yeni yapılanma içinde sağlık teşkilatımızı tam tanımıyoruz..
         Gazeteciler olarak işin doğrusu bizde tanımıyoruz..
         O kadar güzel işler yapılmış ki : saymakla bitmeyecek kadar güzel hizmetlere imza atılmış ne var ki gazeteci olarak bizlerde duyamadık..
         İletişim- Halkla İlişkiler- Basın 
         Bugün Kahramanmaraş’ta genel bir sıkıntı, bir basın mensubu ile anlaşarak , bir basın danışmanlığı hizmeti alalım demiyorlar..
        Biz yaptık, gazeteci duysun ! mantık bu ! 
        Ben senin nerede ne yaptığının nasıl bileyim !.. 
        Sen basın toplantısı yaparsan, yaptığını anlatırsan benim haberim olur bende yazarım, çizerim, söylerim..herkese duyurum..
        Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr. Semih Yancar ,” Ayda -2-3 ayda bir basın toplantısı yaparak yaptıklarımızı sizlere anlatacağız” dedi ama bana göre ayda değil yapılan işler yapıldığı zaman halka duyurulmalıdır..
        Bu kadar güzel yapılan hizmetleri bir köşede gizlemeye gerek yok, bugünden halka duyurmak gerekir..
        Bu bağlamda : Sevgili doktorum Yancar’a böyle bir basın toplantısı için hem teşekkür ediyorum ve de bu toplantıları sık sık yapmasını tavsiye ediyorum..
        İyi günler