Türkiye 24 Haziran da ilk başkanını seçti..

     9 Temmuz da ise 22 ülkenin Cumhurbaşkanı, 20 ülkenin başbakanı, eski başbakanlar ve devlet adamlarının yanısıra 7 bin 500 davetlinin katıldığı törenle yeni dönemin ilk başkanı dün yemin ederek koltuğuna oturdu..

    Dünya ayakta alkışladı, tebrik etti: ama TBMM yaşanan olaylarla bu millet saygı göstermeyenlere bir tokatta Mart 2019 vurmak için yemin etti.

    TBMM de CHP, HDP ve İyi Partililer , Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a değil, oy veren yüzde 52,69 ‘a saygısızlık ettiler.. yani 27 Milyon seçmen ve onun ailesine saygısızlık ettiler..

    Sizler ayağa kalksanız ne olur ? kalkmasanız ne olur ? ama siz bu halka saygısızlık ettiğiniz sürece hayatta iktidara gelemezsiniz..

    Demokrasi – Seçim- İnsan hakları ve hürriyetleri diyorsak, gerçekten bunu özümüzden söylüyorsak, o zaman çıkan sonucu şapka çıkararak kabul diyeceğiz..

    CHP’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce: “ Seçim sonuçlarını kabul ediyorum, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tebrik ediyorum, ziyaretine de gideceğim,” açıklamasını yapmıştı.. ilk gün ve sonrasında devam etti.

    Yeri gelmişken: CHP’in başına Muharrem İnce geçerse ben oyunu artıracağına inanıyorum, çünkü Muharrem İnce’nin insan’a saygısı var..

    Ama CHP , HDP ve İyi Parti , aynı cesareti ve saygıyı gösteremedi.

    Kişiye değil, makama saygı gösterilmesi gerekirdi onu da gösteremediler..

    İnsan fanidir, bugün var yarın yok.. hepimiz ölümlüyüz ve bir gün ölçeğiz.. o halde saygı bize değil makama olmalıdır.

    Dünyanın hiçbir ülkesinde : Devlet Başkanları ve Hükümette saygısızlık yapan bir millet göremezsiniz..

    Hakaret etmeden demokratik hakkını kullanır, eleştirisini yapar ama asla hakaret etmez, saygısızlık yapmaz,

    Bizde öylemi ? , 27 Milyonun oyu ile seçilen Sayın Cumhurbaşkanına , “sayın “ kelimesini bile kullanamayan bir muhalefet var ki karşımızda vatandaş kimin ne olduğunu çok iyi görerek çok iyi anlamaya başladı.

    TBMM dün yaşanan nahoş olayda ortaya şu çıktı ki : CHP, HDP, İyi Parti hayatta iktidara gelemez, bu kafa ile giderlerse iktidar yüzü göremezler..

     Yüzde 53 ‘e yakın seçmenin oy verdiği Cumhurbaşkanına , yeni adı ile Devlet Başkanına sen saygı göstermezsen, hiçbir yerde de saygı göremezsin..

     Dün Edirne de tren kazasında yaralanları ziyarette gelen HDP’li vekilin hastaneden kovulması, ziyaretinin kabul edilmemesi bu tepkinin açık göstergesidir..

     Terör örgütleri ile arasına mesafe koyamayan, Sırtını teröre dayayan siyasi partiler: Şehit cenazesinden, hasta ziyaretinden bundan böyle hep kovulduklarını göreceğiz..

     CHP, HDP ve İyi Partililer önce şunu bilmeleri gerekir ki: Bu ülkenin kutsalları ve değerleri vardır..

     Bayrak kutsaldır

     İstiklal Marşımız Bağımsızlığımızın sembolü ve kutsalımızdır..

     TBMM halkın kutsalıdır..

     Ezan bu ülkenin kutsalıdır..

     Türkiye Cumhuriyeti Devleti , Demokrasi kültürü olan, devlet düzeni olan bir devlettir, eğer bu düzene uymazsanız bu halk sizi Mart 2019 mahalli seçimlerinde bir sefer daha sandığa kömecektir.

      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , yemin ederken, ve salona girerken, sen onun şahsına değil makamına saygı göstererek ayağa kalkacaksın ! makamla kişi bir birinden ayırt edemeyen siyasi parti bu ülkede asla iktidara gelemez !..

      Sen saygı göstermezsen, saygı da göremezsiniz..

      Şehit Cenazesinden kovulursunuz, çelenginiz kırılır, yaralıları ziyarette gittiğinizde yuhalanırsınız, ziyaret bile yapamazsınız..

      Önce saygı gösterecek, sonra da , saygı göreceksin..

      Terör örgütü talimatı ile hareket edenleri : Milletimiz Mart 2019 mahalli seçimlerinde bir kere daha cezalandıracaktır..

      HDP ve CHP ittifakı buna iyi partinin de dahil olup olmayacağın önümüzdeki günlerde göreceğiz ama : halkımız açık ve net iyi görüyor, cezasını da kesiyor..

      Devlette saygı göstermeyenlere , bu millet oy vermeyecek ve onlara milletimiz saygı göstermeyecektir..

      Saygı göster, saygı gör diyorum

      İyi günler