Gazetecilik hayatım değil, kendimi bildiğim hatırladığım kadarı ile her yıl Ramazan ayına Müslüman kanı akarak gireriz..

    Haçlılar ve onların kurdukları terör örgütleri : Ramazan öncesi ve Ramazan ayının birinci günü Müslüman kanı dökerler..

    Şöyle : 1970 yıllardan beri bakıyorum: Her Ramazan ayında, Müslüman kanı var..

    ABD Başkonsolosluğunu Kudüs’e taşıması ve kutlama yapması üzerine çıkan gösterilerde haydut İsrail askeri ve polisi Filistinlilerin üzerine ateş açması sonucu en son rakam 59 şehit 2 bin yaralı ile Ramazan ayına kan ve göz yaşı ile girdik..

    Haçlılar: Osmanlı’yı değil, Halifeliği yakmışlardı..

    Haçlıların Papası var, ama İslam aleminin demir ve çimentosu olan Halife yok..

    İslam aleminin gözü kulağı Türkiye de

    Türkiye de ağabey olması için : biraz zamana ihtiyaç var !

    Niye derseniz: Yerli , otomobil, uçak, gemi, füze, helikopter, tank, zıhlı araç, denizden ve karadan fırlatılan S-400 den daha güçlü füzelere ihtiyacımız var , bunu yapmak içinde biraz daha zamana ihtiyacımız var..

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Milli ve yerli Para ile alış veriş yapalım dediği zaman ABD başta olmak üzere Yahudi ve Haçlılar çıldırıyor..

    Bugün Rusya, Çin, İran, Katar ile milli ve yerli para ile karşılıklı alış veriş yapıyoruz..

    Cumhurbaşkanının bu çağrısına : çok değil 15/20 ülke daha evet dese ABD Doları ancak tuvalet kağıdı olur çünkü : 55 Kat Trilyon karışıksız basılan dolar var dünya piyasasında..

    Tüm korku bunun üzerine : AB ülkeleri ve ABD Tayyip git sinde yerine kim gelirse gelsin diyerek Tayyip karşıtlarına kasanın azını açtı..

    Bu şer ittifakına karşı: Türk milleti olarak 24 Haziran da Reise evet dememiz gerekiyor.. ABD ve AB ülkeleri Tayyipsiz bir Türkiye diyor..

    Bizde oyunu görerek: inadına Recep Tayyip Erdoğan dememiz gerekiyor..

    BBC de canlı yayına katılan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ısrarla sorulan soru : “ Halk sizi seçmezse ne yaparsınız !” iki de bir dönüp dönüp sorulan soru bu..

    Buradan şun anlamamız gerekiyor ki : İngiltere ve AB ülkeleri, ABD ve dünya haçlıları artık Türkiye de Recep Tayyip Erdoğan istemiyor, bize şunu söylüyorlar: “ Sizin elbise seçme hakkınız yok bizim verdiğimiz elbiseyi gireceksiniz..!

    Geçtiğimiz hafta da yazmıştım: Osmanlı da Abdulhamithan düşmanlığı, 1950 sonrası Adnan Menderes düşmanlığı, 1984 sonrası ise Türkiye de Turgut Özal düşmanlığını basın, yayın ve sözlü dedi kodu yapanlar kanalı ile çıkarmışlardı..

     2002 den bugüne kadar: Türkiye de alttan alta, bir yandan Tayyip düşmanlığı, bir yandan ise MHP ve Bahçeli düşmanlığını körükledi..

     Söz konusu vatan ise : Gerisi teferruat dediği gün : Devlet Bahçeli düşmanlığını körüklemeye başladılar..

     Bugün Dünya Müslümanlarının gözü Türkiye de !

     İslam ülkeleri , mazlumlar Türkiye diyor, Tayyip diyor, biz ise günlük dedi kodularla oynanan oyuna figüran oluyoruz..

    24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı..

    Neye , niçin oy veriyoruz , iyi bakmamız gerekir..

    Söz konusu vatan mı ? yoksa bir Suriye olma, bir Irak olma, Bir Libya olma, bir Yemen olma, yada bölünerek parçalanarak yok olup gitmek midir ?

    Afrin de Türkiye karşı yapılan tünel ve merfezleri savaş düzenini hep beraber gördük, Allah korusun, Türkiye de siyasi istikrar bozulursa hepsi birden üzerimize gelir..

    Biz akıllı ve güçlü olmak zorundayız..

    Yerli ve Milli olmak zorundayız.

     Yerli ve Milli olmazsak bizi hap gibi yutarlar..

    Bugün ABD Isıra bilse İran’ı bölüp parçalamak sonra : Türkiye den toprak koparmaya çalışmaktadır..

    Uyanalım: birlik olalım, her zaman kinden daha güçlü olarak 24 Temmuz da reisi tek seferde seçelim, Türkiye’nin iki seçim kaldırma lüksü yok, bu sebeple oy verdiğimiz Cumhurbaşkanı adayını iyi seçelim..

    Bugün varız, yarın yokuz, 1946 dan bugüne Filistin ve Kudüs da yaşananları gözünüzün önüne getirin ve oyunuzu ona göre verin..

    Her ramazan ayı öncesi dünya Müslümanlarının kan aktığı  gibi : Türkiye lider ülke olmazsa kanımız akmaya devam edecektir..

    Hayırlı günler diliyorum..