Ak Parti ilk kongresini Bayramdan önce Onikişubat ilçemiz ve Andırın ilçemizde aynı gün yaparak iyi bir gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor..

     Kurban Bayramından sonra ise diğer ilçelerimizde kongre yapılarak en son il kongresi yapılacak ve 2019 Mart mahalli seçimleri için start verilecek..

     Ancak benim iki günden beri Isparta ve Antalya konuşmalarını dinlediğim Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

     Bir defa yeni yönetimlerde kesinlikle FETÖ’cu olmayacak !

     Vatanını milletini seven kişilerden oluşacak..

     Ak Parti yönetimine gelen ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ilçe için fikir ve projeleri olacak..

     Güler yüzle: Kırmadan dökmeden herkesi kucaklayan bir yapı ile Mart 2019 Mahalli seçimlerine bugünden başlayarak hazırlanması gerekiyor..

     Kasım 2019 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise yüzde 50 + 1 bir oy alacak bir yapıda kadro kurulmasını istiyor..

     Mesaj net: Belediye Başkan adayları ve Milletvekili adayları içinde mesaj net: Fikir ve projeniz olacak !

     Ben partinin kurucularındanım, belediye başkanlığı veya milletvekilliği benim hakkım dönemi bitmiştir..

     Belediye Başkanı aday adayı olan kişinin Meclis üyeleri ile birlikte ortaya ciddi bir yapıla bilir proje koyması gerekiyor..

     Ankara dan gelen değil, mahallinde kaynak nasıl ürete bilir bunun ortaya koyması gerekiyor.. beş dönüm bostan yan gel yat oğlum Osman dönemi bitti..

     Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan:” Beş dönüm bostan , yan gel yat oğlum Osman” dönemi bitti artık bu gibi arkadaşlarla yolumuzu ayırıyoruz,” dedi.

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Antalya dan herkese seslendi.. ve fikri projesi olmayan herkesle yolumuzu ayırıyoruz dedi.. anlayan kaç kişi çıktı bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz..

     Ben yaptım doğru oldu dönemi kapanıyor: Artık belediye başkanları bir işi yapmadan önce halkla, akil insanlarla istişare edecek ve sonra yapacak..

     Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş Antalya İl Danışma Meclisi toplantısında açık ve net konuştu.

     Televole kültüründen kurtularak Türk kimliğini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşı olduğumuzu , tarihi geçmişimizin olduğunu hatırlama zamanının geldiğini ifade etti.

      Erdoğan: “ 26 Ağustos'ta Malazgirt'teyiz. Tüm gençliğimizi davet ediyorum. Orada beraber olacağız ve bizler Sultan Alparslan'ın torunları olarak da o heyecanı, coşkuyu, o doğuş harekatının olduğu yerde hep beraber yaşayacağız. Bundan sonra aynen Çanakkale gibi Malazgirt'i de anacağız, diyerek vatandaşlarımızı 26 Ağustos da Malazgirt’e davet etti.

     Türk tarihinde önemli yeri olan Zaferler ayı Ağustos ayı ayrı bir öneme sahip..

     Belediye Başkanlarından, Milletvekillerinden, Partimizin il ve ilçe başkanlarından proje istiyorum, fikri ve projesi olmayanla yolumuzu ayıracağız çünkü zaman kaybına vaktimiz kalmadı.  Allah'ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık.

      Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin adımını atıyoruz. 2019'un Mart'ında bir yerel seçim yapacağız. Ardından Kasım'ında bir parlamento seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yapacağız. Buna çok kararlı hazırlanmak durumunda değil miyiz? Zaman kaybına tahammülümüz yok. Durman yok, yola devam. 

      Antalya’lılara seslendi: “ 19 ilçe ve büyükşehir hep birlikte inşallah tüm bu ilçeleri, mahalleleri ile, sokakları ile sandık esaslı olarak taramaya var mıyız? Sağolasınız. Bizim ölçümüz AK Parti olarak bellidir. Partimizin değerlerine, bizim malum manifestomuza ihanet etmeyen, ülkesine sadakatla bağlı herkese kalbimiz de kollarımız da açıktır. Bizim bu manifestomuz nedir? Bunun üzerinde durmamamız lazım.

      Artık parlamenter demokrasi yok, yüzde 34'le seçim kazanmak yok, yüzde 49.5'la seçim kazanmak yok. Yüzde 50+1 alacaksın en az. Ben sizlerle gurur duyuyorum. İstiyorum ki daha iyi olsun. Bunu da yakalayacağımıza inanıyorum. Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisaklı olanları asla barındıramayız.

     İki gün dinledim bugün özetledim: öz Maraş’a gelecek olursak:

     Partilerimizin ilçe Başkanları, İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız el ele verecekler, şehrin akil insanları ile istişare edecekler, ehil olan kişilerden danışman tutacaklar projeler üretecekler 2019 proje ile girmemiz gerekiyor..

     İyi günler