AK Parti ve diğer partilerin belediye başkan adayları beli olmaya başlayınca, fark bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Hanefi Mahçiçek, Devlet Planlama dan gelen, dünyayı gezip gören, ufuk ve vizyonlu bir başkan olarak, Kahramanmaraş belediye başkanlığı, Kahramanmaraş Milletvekilliği , daha sonra büyükşehir yasası ile Kahramanmaraş Merkez 429 bin Nüfuslu Onikişubat ilçe belediye başkanlığı görevinin 2014 2019 arasında başarı ile yaptı..

Kıskananlar, çekemeyenler, çok iftiralar atarak, sosyal medya da karalama kampanyası yaparken, başkan Hanefi Mahçiçek ise: yaptıkları ile onlara cevap verdi.

İmam Hatip Okulları

Bilgi Kültür evleri

Yüzme Havuzları- Spor tesisleri

Parklar- siteler dahil çocuk oyun alanları

Kırsal Mahallelere kilit parke ve asfalt yollar yaparak toplumun her kesimini kucaklayan Başkan Mahçiçek, bugün bölgesinde kendini kabul ettiren sevilen ve sayılan bir adaya olarak karşımıza çıkıyor..

Hem de Mahçiçek farkı ile karşımıza çıkıyor..

Ak Parti Onikişubat İlçesinde Hanefi Mahçiçek ile devam derken, Hanefi Mahçiçek, EXPO 2023 geride bırakacak dev projeleri ile 2019- 2024 dönemi için geliyor..

EXPO 2023 Kahramanmaraş , yani 2023 yılında Nisan ayından ekim ayına kadar 192 gün süre ile her gün bir etkinliğin yapılacağı EXPO 2023 Kahramanmaraş , Türkiye ve Kahramanmaraş için en büyük proje ama , Hanefi Mahçiçek başkanın kafasında yeni dev projeleri var olduğunu gördük..!

Elbette diğer partilerinde Onikişubat ilçesi için belediye başkan adayları olacak olsa da , Hanefi Mahçiçek başkan diğer adaylardan çok önde başladı ve vatandaş da bunun farkında.. vatandaş Mahçiçek sevgisini göstermek için kendi destanını yazıyor..

Mevcut hizmetlerin devamı için Mahçiçek

EXPO 2023 Kahramanmaraş için Mahçiçek

Yeni Projeler için Mahçiçek

Onikişubat’lı vatandaşlar sloganı hazır! , Başkan Hanefi Mahçiçek , sloganlarını hazırlamadan vatandaş kendi sloganını yazdı bile..

Onikişubat ve Mahçiçek farkı burada ortaya çıkıyor..

Kahramanmaraş’ın içme suyu için Karasuyu ilimize getiren efsane başkan farkı ortaya çıkıyor..

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör bey , başkan Hanefi Mahçiçek’i Devlet Planlamadan, Belediye Başkanlığından , Milletvekilliğinden Karasuyu ilimize getiren bir başkan olarak çok iyi tanıyan biri ki, el ele vererek Kahramanmaraş’ı 5 yıl içinde Türkiye de örnek il haline getireceklerine inanıyorum..

Sayın Hayrettin Güngör, 50 ülkeyi yüzlerce bu ülkelerin yüzlerce ilini gezen biri, Başkan Hanefi Mahçiçek de dünyayı gezip gören, İngilizceyi iyi bilen ufuk vizyonlu biri, kendileri gibi ufuk vizyonlu belediye meclis üyeleri ile el ele vererek 2023 yılına kadar EXPO 2023 Kahramanmaraş’ı hazırlarken, bir yandan Şehrimizin yeni imar planı ile 5000’lik ve 1000 ‘nlik haritalarını yaparak Kahramanmaraş Kentsel dönüşüm projesini hazırlayacaklarına inanıyorum.. Kahramanmaraş’a acil can suyu gerek , oda Kentsel dönüşümden geçiyor..

Kahramanmaraş bir bütün, tüm ilçe belediye başkanlarımız: Tabi ki Merkez Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör olarak el ele verdiklerinde Kahramanmaraş çok farklı yerlere gelecektir..

Sen -  Ben - yok biz varız diyerek el ele verdiğimizde, Tek ses çıktığımızda, sormanın ayıbı olmaz, bilmeyenin sorması, bilenin bilgilerini diğerlerine aktarması ile Kahramanmaraş tarihinde en güzel hizmetleri alacağını düşünüyorum..

Neyi bölüşemiyoruz ?

Bildiklerimiz yarın bizimle : Şeyhadile gidecek, bilen bilmeyenlere geçmiş de yaşadığı ve tecrübe edindiği bilgileri öğretsin, çünkü biz şu inançtan geliyoruz: “ İlim Müslümanın yitik malıdır..” bulduğu yerden alır.. ilim çinde de olsa gidip alıp gelmemiz gerekir..

Onikişubat ilçemiz ve ilimiz Başkan Hanefi Mahçiçek, diğer başkanlarımız el ele vererek Kahramanmaraş için çalışması ile EXPO 2023 ve Diğer projeler başarı ile uygulanacaktır..

31 Mart akşamı da AK Parti ve Belediyecilik farkı ortaya çıkacaktır.. Kahramanmaraşlı başkan adaylarını bağrına bastı..

İyi günler..