Bu nasıl ? başlık diye soracaksınız !..

Yazdım oldu !

Bizde Onikişubat Belediyesi sınırları içinde oturan yedi nüfuslu bir aileyim benim de bu ilçede hakkım var ! devlet binim için buraya para gönderiyor hakkımı aramak zorundayım..

Onikişubat Belediyemiz, çalışıyor, onu çalıştırmamak için mücadele eden teröristler var..

Hanefi Mahçiçek başarılı olmasın diye çukur kazan teröristler var..

Dost görünüp, hendek kazan teröristler var !

Bizde öküz altında buzağı arayanlar var bu sözüm onlara :” Yaklaşık 45 günden beri Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek görmedim, telefon ile de görüşmedim”

Bu yazımı gördüklerim ve duyduklarım sebebi ile yazıyorum:

Dün bir yerde oturuyorum: Kahramanmaraş Onikişubat İlçesinde oturan, ben onları terörist olarak görüyorum, o teröristler Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başarılı olmaması için kazdıkları hendekleri, çukur siyasetini anlatıyorlar..

Benim duyduklarımız siz duysanız, onlara sin Kaflı küfür ederdiniz !..

Teröristler: “ Mahkemeye dava açalım, Hanefi Mahçiçek elini kolunu bağlayalım, çalışmasın bir iş yapmasın başarısız olsun, ilçeye hizmet gelmesin” hesaplarını yapıyorlar..

Bende bu teröristlere şu sözümü söyledim: “ Ben Onikişubat ilçesinde oturuyorum, bana gelecek hizmetleri engelleyenleri Allah havale ediyorum, hakkımı helal etmiyorum,” dedim..

Tünellerimiz var mahkemelik

Alt geçit üst geçitlerimi var mahkemelik

Yollarımız var mahkemelik

Onikişubat Belediyesi hizmet binamız var mahkemelik..

Mahkemeye veriyoruz ne oluyor ?

Aylar yıllar su gibi geçip gidiyor..

Merak ediyorum: Türkiye de mahkeme Kahramanmaraş’a gelecek hizmetleri durdurmak için mi var ?... buna bir çare bulunamaz mı ?

Bugün bitmiş olması gereken, Onikişubat Belediye Hizmet Binası, halen başladığı gibi duruyor, sürekli yeni mahkeme !.. böyle durunca ne oluyor, inşaat maliyeti arttığı için her geçen gün yeni ihale yeni mahkeme ile ciddi manada fiyat artışları karşımızı çıkıyor.. bu para da Onikişubat ilçesi halkının cebinden çıkıyor !..

Biz bunu geçmişte de gördük ! : Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Belediye Başkanı olduğunda dönemde Karasu’yu getirmek için proje yaptı, güzergah yolunu yaptı, boruları yola serdi.. 17 km. boru döşeme işini yaptı , enerji santralına başladı, inşaat hızla gidiyordu..

Hanefi Mahçiçek İstifa ederek, milletvekili adayı olunca o dönem gelen belediye başkanı Mustafa Poyraz, “ Bu Hanefi Mahçiçek projesi iptal ediyorum” dedi.. etti, sonra Veysal Eroğlu dan gelen baskı üzerine yeniden İhale etti.. yeni ihale yeni den temel atma törenini de 2002 Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaparak herkes bilir bin evlerde boru kaynattık..16 Trilyon paramız uçup gitti..

Bu yapılanın terör saldırısı değil de nedir ?

Sonra Poyraz : Projeye sahip çıktı, Belediye olarak bastırdığı kitapların hiç birine bu proje Hanefi Mahçiçek demedi diyemedi, o erdemliliği gösteremedi.. yapma etme bulma dünyası bugünde kendinin ismini siliyorlar..!

Herkes bugün biliyor ki : Karasu Projesi Hanefi Mahçiçek’in eseridir..

Hanefi Mahçiçek : projeleri ile eser bırakan, iz bırakan bir belediye başkanı , eserleri ortada ama bunu mahkeme kanalı ile durdurmaya çalışyorlar..

O gün o projeyi engellemeye çalışan teröristler , bugün ise Onikişubat Belediyesi Hizmet Binası projesini engellemeye çalışıyorlar..

Birinin sözü : “ Dava açın mahkeme masrafını ben verim, yeter ki Hanefi Mahçiçek o belediye binasında oturamasın !”

Bende buradan o teröristeler sesleniyorum:

Belediye binası Hanefi Mahçiçek’in babasını malı değil ! Onikişubat ilçesi halkı olarak bizim malımız..! siz nasıl hain bir teröristsiniz ki bize gelecek hizmetleri engelliyorsunuz ?

Hanefi Mahçiçek’in görev süresi dolduğunda, belediye kültür evlerini, yüzme havuzlarını, parklarını, bahçelerini, bisiklet yolunu, imam hatip liselerini , okullarını belediye hizmet binasını sırtına alıp babasının evine gidecek hali yok..

Dünde olmadı: Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, döneminde yapılan yüzlerce eser ki başta : Hanefi Mahçiçek stadyumu , Karasu isale hattı, parklar, bahçeler, açılan yollar hepsi Kahramanmaraş halkına hizmet vermektedir.. hiç birini alıp bir yere gitmedi..

Hanefi Mahçiçek başkanın önünü mahkeme ile kesmeye çalışanlar, o hain ve teröristler Kahramanmaraş ve Onikişubat ilçesine zarar veriyorlar..

Hanefi Mahçiçek, koltuk sevdalısı olan bir değil kendini aşan bir şahsiyettir.

Belediye Başkanlığı, Milletvekilliği, Genel Müdürlük, olmak üzere makamları görüp geçiren biri onun tek sevdası : Maraş, Maraşlıya hizmet..

Onun derdi davası : Kahramanmaraş halkına hizmet etmektir.

Hanefi Mahçiçek: “Kavga etmeyeceğim” diyor ve sabırla çalışmaya çalışsa da onu durdurmak için, çirkin propaganda yapanlar, mahkemeye koşanlar, ilçe halkına zarar veriyorlar..

Senin benim hakkımı yiyorlar..

Onikişubat halkına sesleniyorum: ilçemize ve başkanımıza sahip çıkalım..

Kirli oyunlarını bozalım, Başkanımızı o çakallara yem etmeyelim, dik duralım.. sesimizi çıkaralım.. Birlik olalım, bir olalım, hepimiz Hanefi Mahçiçek olalım..

Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek , Maraş için : Devlet Planlama ‘dan bugüne kadar verdiği hizmetler için bin kere gönülden teşekkür edelim ve yanında yer alalım..

Biz teröristeler biliyor ve görüyoruz , sen üzülme yoluna devam et !..

Teşekkürler Hanefi başkanım..!

İyi günler..