Bosna Hersek ziyaretimizde acı ama gerçekleri bir kere daha yerinde gördüm, yaşadım ve daha kendime gelemedim...

Şunu peşinen kabul edeceğiz ki: Müslümanın Müslümandan başka dostu yoktur. Haçlı – Müslüman savaşı dünya da devam ediyor.

AB göbeğinde: İslam ve Haçlı savaşının yapıldığı 1992-95 dönemindeki savaşın acı izlerini hemen her sokakta görüyoruz. Bosna Hersek – Haçlı savaşının yaralarını halen silememiş.

Haçlı ve Hristiyanlar Bosna’yı ele geçirmek için sinsin çalışıyorlar.

Osmanlı toprakları olan Balkanlardan Osmanlı ve Müslümanların izlerini silmek için Osmanlı eserlerini sürekli savaş bahanesi ile yıkan Haçlı ordusu ve Vatikan’ın yeni numarası, AB ülkelerinde ölen Hristiyanları gönüllü olarak Balkanlara defin edilmek isteyen kişilerin cenazelerini yol kenarına yaptıkları mezarlıklara defin ettiklerini gördük.

Nüfusun yüzde 95’i Müslüman olan bir beldeye bakıyorsun devasa Hristiyan mezarlığı ve her yerde haç, bu ne dediğimiz de ise sinsi planı söylüyorlar.

Bu ne diye sorduğumuzda 1995 den sonra Bosna Hersek de 3 başlı bir yönetim ve devlet boşluğu var, Kiliseler buraya çok miktarda para aktarıyor, din değiştirene para yağdırıyor, yetmiyor, AB ülkelerinden ölülerini buraya getirip gömüyorlar ki, bir süre sonra mezar sayısını delir göstererek burası bizim topraklarımız diyecekler diyorlar…

Bosna Herkes başkenti: Saraybosna’ya vardığımız andan itibaren her köşe başında görkemli yerlerde Hristiyan Mezarları dikkatimizi çekti.

Mermerden yapılan ve çok görkemli mezarlıklar ve çok bakımlı olduğunu görüyoruz, sebebini sorduğumuzda ise: Bu topraklar bizim demek için 1995 den beri ölen Hristiyanları getirip ülkemizin her köşesine gömüyorlar. Bizde uzaktan bakıyoruz, bir şey yapamıyoruz diyor oradaki Müslümanlar. Haçlı saldırısı 23 yıldan beri devam ediyor kesilmedi diyorlar.

Balkanlardan Osmanlı çekildikten sonra: her 20 yılda bir ciddi – Müslüman – Haçlı savaşı olduğunu, netice olarak ise ölen tarafın Müslüman nüfus olduğunu belgeleri ile gördük.

Hristiyanlarda her türlü silah var !..

Müslümanlarda ise Filistin de olduğu gibi sadece sapan taşı var veya öldürebilirlerse düşman askerinden ele geçen silah var!

Avrupa’nın göbeğinde Müslümanlar öldürülüyor! Kilise çanı çalması serbest ezan okunması yasak ama Müslümanların sesi çıkmıyor.

Sohbet ettiğimiz Bosna Hersekli Müslümanlar: “Biz her 20 yılda bir ciddi bir savaş ve soy kırımına tabi tutuluyoruz, ben dedemi görmedim tanımıyorum, dedemde torununu görmedi ancak ben torunumu görecek miyim bilemiyorum. 23 yıl geçti her an bir savaş çıkacak diye korkuyorum. Savaş kapıda gibi duruyor” diye ilave ediyor.

Bosna Hersekli Müslümanlarda silah yok, Asker yok, Polis yok, ancak AB ülkelerinin desteğini alan Hristiyan toplumunda hepsi var.

Kısaca Bosna Hersek ne derseniz? Kan gözyaşı, Müslüman saferisin yapılan yer olarak söyleyebilirim diyorlar.

Safari de ne oluyor diye sorduğumda aldığım cevapla kanım dondu !..

6 Nisan 1992 de başlayan Bosna Hersek savaşında Avrupa Ülkelerindeki çılgın zenginler, ABD de yaşayan çılgın zenginler, 10-20 bin dolar para ödeyerek, Saraybosna’ya insan avına geldiklerini, Müslüman avladıklarını da fotoğraf ve video filmine aldıklarını söyleyerek bize o filmi izlettiler. AB askerleri güvenliğini sağlıyor katiller ise uzun namlulu silahlarla Müslümanları vuruyor, film değil gerçek...

Ne acı ki görevi haber yapmak olan gazeteciler bile gözlerini kırpmadan korumalı yerden Müslümanları nasıl vurduklarını filme çekmişler.

Gördüğüm manzara karşısında işini doğrusu benim kanım dondu.

Savaş çıkarmak için Hristiyanların yaşadığı yere Müslüman kıyafetleri ile baskın yapan Ruslar, bir gün sonra da Hristiyan askerleri kıyafeti ile Müslüman köyüne baskın yaparak insanları öldürüp ibadet yerlerini yakarak iç savaşı çıkarmışlar…

1978 de Maraş olayları gibi, insanları bir birine düşürmüşler, oyun aynı oyun !..

Sonra ise Müslüman avı için AB ülkelerinden saferi turları yaparak 300 bin Müslümanı vahşice öldürmüşler. Öldürdükleri yetmiyor gibi bunu da filme almışlar.

Suriye bakıyorum ölenlerin tamamı Müslüman niye bir Hristiyan ölmüyor ?..

İslam alemi dağınık ve başsız olunca, dünyanın her yerinde Müslümanlar öldürülüyor ve ölmeye de devam ediyor...

Biz AB’ye girdirmezler, girsek bile bir süre sonra Bosna Hersek’te ki gibi burada da Müslüman öldürme Safarisi düzenlerler.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bağımsız ve Hür olmak zorunda, İslam alemi bizden bunu bekliyor. Müslümanlar bizden ağabeylik bekliyor…

Bugün Suriye de AB’lerin kurduğu İŞİD ne yapıyor, Allah Ekber diyor Müslümanları öldürüyor öldürenler kim AB ülkelerinden kelen katiller Müslümanlıkla ilgisi olmayan kişiler. Öldürdükleri kim Müslüman! Bugüne kadar niye bir Hristiyan öldrürmediler soruyorum size... Onlarda Müslüman öldürmek için safari düzenliyorlar. Suriye’de Müslümanlar ölüyor. Bunun adı Haçlı – Müslüman savaşı artık bunu görün diyorum...

İyi günler...