Güneydoğu da bölücü örgüt yıllardan beri :”Kürdistan- Ermenistan” Büyük İsrail projesi- geliyor diyerek bölge halkının moralini bozan terör eylemleri ile insanları İstanbul, Ankara ,İzmir, Mersin’e geç ettiren bölücü örgüt halkın moralini bozmaya devam ediyor..
     Ankara Tren Karında , Bugün İstanbul da patlayan canlı bombalar.. insanların canını , malını almaya devam ederken, Güneydoğu da meydana gelen olaylarda ülkemizde halkımızın moralini bozuyor..
     Devlet yaraları sarmaya devam ediyor ama, bizim de devlette yardımcı olmamız gerekiyor, son Diyarbakır- Cizre, Şırnak’taki gibi bölücüleri gördüğümüz yerde ihbar etmemiz gerekiyor..
     Böylece bölücü örgütün beli – Devlet tarafından kırıldığı gibi halk tarafından da kırılması gerekiyor..
     Sivil halk- asker – polis şehit oluyor, nice canlar gidiyor.. bunun önlemenin yolu da halkımız şüpheli gördüğü araç ve kişileri anında polise haber vermesi gerekiyor..
     Halkımızın morali bozulmamalı ve yüksek tutmak zorunda : “ Öldük- bittik” dersek bu bölücü örgütün işine yarar !
     Vatan savunması kansız olmaz: 
     Tarih boyunca baktığımız zaman coğrafyamızda özellikle ilimiz Kahramanmaraş’ta Hititler- Roma- Bizans – Emeviler- Dulkadiroğlu, Osmanlı ve son olarak Kurtuluş savaşı döneminde vatan toprağını savunmak için milyonlarca can verilmiş..
     Vatan toprağımızda gözü olan hainler: 1978 Maraş olayları diye bilinen olaylarda bugün bölücü örgütün yaptığı gibi Kahramanmaraş’ı karıştırarak yüzlerce canın gitmesine sebep olmuştur..
     Türkiye öyle bir coğrafya ki : eksi 30 derece bir yanda Antalya ‘ da denize girilen bir devlet – zengin petrol yatakları, Bor Madeni, Altın Madeni, Demir ve Çelik madeni, kömürü, akarsuları ile Türkiye Dünya devletlerinin sürekli Türkiye üzerinde duruyor ve terörle bizleri bir birimize düşürmeye çalışıyorlar..
     Herkes uyanık olmak zorunda
     Şüpheli şahıslar- araçlar, şüpheli paket ne görürsek güvenlik güçlerine bildirmemiz gerekir.. aksi halde terör polis ve askerimizi şehit ederken sivil vatandaşın canını da almaya devam eder..
     İstanbul – Sultan Ahmet de gezen evine giderken verilen 10 can- 18 yaralı yazık değil mi bu insanlara ! orada sen ve bende olabilirdim..
     Yada burada bir bomba patlamayacağını kim garanti edebilir..!
     78 Milyon’a düşen görev uyanık olacağız çevremizde olup bitenleri analiz ederek anında güvenlik güçlerine haber vereceğiz..
     Moralimizi bozmayalım- güvenlik güçlerine destek olalım..
     Vatan savunması maalesef kansız olmuyor.. olsa iyi ama olmuyor, düşmanımız çok iç düşmanlarımız var, dış düşmanlarımız var bizi bir avuç suda boğmaya çalışıyorlar..
     Türkiye Cumhuriyeti Devleti Dünyanın ilk 5 büyük ekonomisi arasına girinceye kadar bu savaş devam edecek..
     Ondan sonra belki azalarak devam edecek: Çünkü Dünyanın bir numarası Amerika da bitmediki halen orada da terör devam ediyor..
     Aramızda tek fark: Teröre kalkışanı onlar anında vurarak öldürüyor.. biz ise 5 yıldızlı otel olan cezaevinde besliyoruz.. aramızdaki fark bu !
     Terörün dini, milleti, vatanı olmaz, terör insanlığın baş belasıdır.. Terörle dünya devletleri birlikte mücadele ederse bir yere vara biliriz..
     Biz mücadele veriyoruz AB ülkeleri terörü besliyor..
     Türkiye terör konusunda başta AB olmak üzere dünya ülkeleri destek olması gerekir..
     Şunu da unutmayın Türkün Türkten başka dostu yoktur.. Biz güvenlik güçlerimize yardımcı olacağız..
     Her birimizi bir asker bir polis gibi çalışacağız
     Moralimizi bozmadan vatanımıza sahip çıkmamız gerekiyor
     İyi günler