Bugün çok ince bir konuyu yazıyorum bu yazımı iyi okuyunuz:

     'METAL YORGUNLUĞU VAR, BUNU AŞMAMIZ LAZIM'

     Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "AK Parti, milletin bağrından çıkmış ve bugüne kadar gücüne hep milletten almış bir partidir. Milletimizle irtibatımızın zayıfladığı gün, bizim Allah göstermesin bittiğimiz gün olacaktır.

     Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımız kesinlikle dün de arkadaşlarımla paylaştım, tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz. Çünkü ortada bir metal yorgunluğu var.

    Metal Yorgunluğu var: Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor.

    Bunun için de bütün ilgili birimlerimizin yoğun bir çalışma içerisinde bu hazırlıkları yapması gerekiyor. Diğer taraftan da bakanlıklarımızın hepsi hazırlıklarını, çalışma programlarını, takvimlerini hazırlayarak, bir taraftan 2019'un bir taraftan da 2023'ün programını güncellemek durumundadır. Ben sizlere güveniyorum." Diyor teşkilatlarına..

    Salı günü gurup toplantısında: “ Parti içi çekişme var! “ iması ile , yada yönetimde kavgalı olan arkadaşlarımızın var olduğunu duyuyoruz, bu bize yakışmıyor, ilçe teşkilatlarını il teşkilatını yenileyeceğiz,” dedi.

    Bu sözler sayın cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait..

    İhtirazı olan söylesin.. bize ait değil..

    Geliyorum: geldim bize ! Kahramanmaraş’a

    Deliyi adam yerine koyarsan vah haline !

    Bir belediye başkanımız bir iş yapıyor, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri o işi kötülemek şöyle dursun:  en sert muhalefetten daha insafsızca eleştiri yapıyorlar.. Maraş’ta muhalefette gerek yok, ak parti ak partililere yetiyor..!

    Belediye başkanı adayı olma hesapları başladı ki bununda rolü ortaya çıkıyor..

    Bundan öncede : Ak Parti İlçe Başkanlığı için aday adayı çıkmak için Ankara yollarına düşenleri görüyorum.

     Bende adayım diyen: kendisini dev aynasında gören, Ankara da Ak Parti genel merkezinde destek arıyor.. ilçe kongreleri öncesinde..

     30 Mart 2014 Belediye Seçimlerinden önce defalarca yazdım: Partinin yolunu bilmeyen meclis üyeleri var, partiye küfür eden meclis üyeleri var bunları temizleyin diye ama temizlemek şöyle dursun, iyi sin kaflı küfür yapan meclis üyesi oldu.. bugün 2014 öncesinden farklı değil, daha fena !..

     Bugün 27 Temmuz 2017 yine yazıyorum:

     Ak Parti İlçe yönetimini belirlerken, ne olur, şöyle yönetime yazacağınız insanların bir geçmişine bakın ! Fırat Görgel başkanın söylediği gibi Ak Parti de her kademe için yetişmiş insan gücü bugün çok fazlası ile var..

     Ahmet Ak Parti üyesi olmaya bilir, delege olmaya bilir ama, Ahmet riya katlı işinde başarılı, örnek bir sanayici, esnaf, emekli vs ise Ahmet ‘i partiye davet ederek yönetime yazmalıdır..

     Dün A partisinde, B partisinde C Partisinde siyaset yapıyorum diyerek sahneye çıkan, Sayın Cumhurbaşkanı ve Ak Partiye söylemedik sözü bırakmayan kişiyi alır parti yönetiminde görev verişeniz, bunun karşılığı tamda şu olur; Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘ın söylediği “Metal Yorgunluğu var” iş yeri körlüğü başlamış demektir kelimesi tam yerine oturur..

     Ak Parti 2002 de kuruldu.. o gün babası ile ak partiye gelen 10 yaşındaki çocuk 27 yaşadı..15 yaşındaki çocuk 33 yaşadı..

     Bu ne demek Üniversite bitirmiş dinamik 33 yaşında bir genç demektir.. 20 yaşında partiye gelen genç bugün 35 yaşadı..

     Ak Partinin böyle bir tabanı var işte ilçe yönetimi , ağabeylerin yanında bu gençlerden kurulmalıdır.. genç enerji dolu, bayrağı Maraş kalesinin burcuna dikecek genç ve enerji dolu insanların koşması gerekiyor..(yaşı değil ruhu genç)

     Derleme- denşirme adamlarla Ak Parti 2019 seçimlerine giremez..

     Sevir- Mondros ve diğer anlaşmalarının 2023 de bitmesine sayılı günler kala, Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamayan batı ve haçlılar ,  bugünlerde : Bu anlaşmalarda 100 yıl diye süre yok, devam eder diyorlar..

     Hani biz hep 100 yıl 2023 dedik ya !..

     Türkiye ‘nin de “ haydi lan siz kimsiniz ?” demesi için 2019 seçimlerinden çok güçlü çıkması gerekiyor, reisin arkasında çok hür bir ses çıkması gerekiyor bunun için de Ak Parti ilçe teşkilatlarının, kardeşlerden oluşan gönüllü yönetim olması gerekiyor..

     İl yönetiminin ağabeylerden oluşan bir yönetim olması gerekiyor ve bir ahenk içinde ses vermesi gerekiyor ki, yoksa 2019 da iş zor..

     Haçlılar bizi hap gibi yutmak için bekliyorlar.. 2023 yok diyorlar..

     2019 seçimlerinin kilit partisinin MHP olduğunu da bir an bile beyinlerimizden çıkarmamamız gerekiyor..

     Bu sebeple iç çekişmelere son vererek bugün ak partide birlik günü olmalı birlik zamanı olmalıdır.. birlikte 2019 seçimlerine çalışmamız gerekiyor.

     İyi günler..