CİA kırk yıllık planı FETÖ ya da içi boşaltılmış İslam- Dinler arası diyalog gibi...

Vatikan’a batıya hizmet edecek en uygun kişileri bularak yıllarca onlara gazete kurdurdular, televizyon kurdurdular, yayın evleri kurdurdular. Siyaset de bir yere getirdiler.

Önce kendileri gibi düşündüğünü gördüklerine destek verdikten sonra vatanına milletine döndüğü zaman ise infaz ettiler.

Merhum Başbakan Adnan Menderes ABD’den gelmişti idam ettirdiler.

Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ABD ve Suudi Arabistan da çalışmış gelmişti, zehirleyerek öldürdüler.

Merhum Başbakan Bülent Ecevit, ABD gazetecilik yapan uzun yıllar yaşayan biri olarak batı ile doğuyu biliyordu, vatanım dedi, bir iki kelime söyledi ve hastaneye bir düşürdüler ölüsü çıktı.

Süleyman Demirel önce batının adamı idi sonra vatanım dediği zaman ise 6 gitti 7 defa geldi sonunda ahir ömrünü tamamladı.

Refahyol hükümetinin başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’nın nasıl yediklerini unutmadık.

Bu konular uzun konular: Buradan şuraya gelmek istiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Siirt de okuduğu şiirden dolayı hapis cezası verdiler ama halkın sevgisi ve yükselişini durduramadılar.

O günkü hedefleri İstanbul belediye başkanlığını kazanmaktı. Refah Partisinin adayını yok etmekti.

Belediye başkanlığını kazanalım derken, Türkiye’yi Tayyip’e kaptıran batı çılgına döndü ve Türkiye’de ki Medya gücü ile Tayyip yok etmeye çalıştılar. 2002 seçimleri öncesini hatırlayın ortaya atılan kasetler haberler!

2002’de Ak Partiyi kurdu: Kurucusu Muhtar bile olmayan partiye oy vermeyin! diyerek yapılan tüm çalışmalara rağmen Ak Parti her seçimden lider parti olarak çıktı.

Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan her seçimden oyunu artırarak çıktı, çıkmaya da devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden ise yüzde 52 oyla çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin içindeki karşıt görüşle FETO’cu hakim savcıların savaşı ile hükümet yıkmaya çalıştılar.

Gezi Parkı Darbe girişimi, 17-25 Aralık 2014 darbe girişimi sonuç vermedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü yapılmasın gösterileri sonuç vermedi.

Derinkuyu Nükleer Santralına karşı çıkmaları sonuç vermedi.

İstanbul 3. Havaalanını mahkeme kararı ile durdurmaya çalıştılar beceremediler.

7 Haziran 2015 seçimlerinde Ak Parti bir adım geri gitmesi üzerine sevindiler.

1 Kasım 2015 seçimlerinde ise Ak Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yüzde 50 oy alması üzerine bizim batı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çizdi.

Yeni liderimizi bulduk, diye her konuda Ahmet Davutoğlu muhatap kabul etmeye başladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Türkiye de yeni bir yol haritası çizmeye çalışıyordu ki, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti bunu görerek genel başkan değişikliğine gitti.

15 Temmuz 2016 Darbe girişimi de başarısız olunca, İngiltere, AB ülkeleri, ABD ve Haçlılar Türkiye de yeni yol haritası hazırlamaya başladı.

A planı- 2. Pareler yapıyı güçlendirmek. 3. Pareler yapıyı gelecek için hazırda tutmak. Bununla birlikte Suriye iç savaşından Türkiye ve MİT tırlarını savaş suçu sayarak Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanının Lahey Adalet Divanında yargılamak için dosya hazırlamaya başladılar.

Lahey BM: Uluslararası Adalet Divanı, Birleşmiş Milletler’in başlıca yargı organıdır. Uluslararası Adalet Divanı'nın merkezi Hollanda'nın Lahey kentindedir. Genel Kurul ve

Güvenlik Konseyi'nden seçilen 15 yargıçtan oluşur. Yargıçlar değişik ülkelerden seçilir, böylece dünyadaki değişik hukuk sistemlerinin temsil edilmesi amaçlanır.

Cumhurbaşkanımız diyor ya: “Dünya beşten büyüktür” işte bunlar onlar.

Divanın yetki alanı, bir uluslararası uyuşmazlıkta taraf olan ülkelerin kendisine getirdikleri davalar ile BM Antlaşması'nda ya da yürürlükteki uluslararası antlaşmalarda özellikle öngörülmüş konuları içine alır. Uluslararası Adalet Divanı Statüsü, BM Antlaşması'nın (BM Şartı) ayrılmaz bir parçasıdır ve Adalet Divanı'nın çalışma esaslarını belirler.

Sırp katil Karadziç, Lahey de yargılandı sözde bir şey olmadı ölüp gitti.

Bir bağlayıcılığı yok ama şu var ki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçak’la seyahat etmemesi, Türkiye sınırları dışına çıkmaması için oynanan bir oyun.

Bugüne kadar yıkamadılar, şimdiki hedef Batının talimatı ile Türkiye ve Cumhurbaşkanı aleyhinde Lahey de dava açarak Cumhurbaşkanını Türkiye hapis etmek istiyorlar. Yurt dışına çıkması halinde mahkeme kararı ile tutuklama emri verecekler.

Böylece Sayın Cumhurbaşkanı için Türkiye hapishane olacak ve Erdoğan’ı tarihten silmenin ince hesabı yapılıyor.

Yeter ki Türkiye lider Müslüman ülke olmasın tek amaçları bu...

İyi günler...