Hiçbir Kürt :  İster Alevi olsun, İster Sünni olsun, camii yakmaz, okul yakmaz, çocukları öldürmez ! uyanın Güneydoğu halkı uyanın !..
    Bölücü terör örgütü PKK veya PYD  ve diğerleri:” Yardımı AB ülkelerinden alıyordu ! şimdi de Rusya veriyor” uçakla – malzeme atıyorlar, tonlarlarla silah indiriyorlar.. biz halen Kürt- Türk meselesi sanıyoruz..!
    Halk tabiri ile bir söz var:” Dinime küfür edende Müslüman olsa bari !” diye.. batının güdümündeki terör örgütleri Güneydoğu halkını oradan kaçırarak:” Büyük İsrail Devletinin – genişleme alanını açmaya çalışıyorlar!” Ernmeniler ise kendine pay çıkarmaya çalışıyor..
    Terörün birinci amacı: İran Petrollerini, Musül-Kerkük- Suriye- Laskiye den Akdeniz’e indirme birinci plan bu..!
     Bölgeyi bilen herkese soruyorum: 5 yıldan beri Suriye de bir tek Ermeni , Hıristiyan’ın, Alevinin, Musavini, Yezidinin burnu kanadı mı ? cevap : Hayır..
     12 Milyon’a yakın Türkmen ve Müslüman Arap Nüfusu, Türkiye, Ürdün, Aman ve Dünya ülkelerine geç ettirilerek, Suriye koridoru temizlendi..
     Şimdi ise : Kuzey Irak da Bölgesel Kürt yönetimi ve Barzani Engeli var.. Türkiye Barzaninin Askerlerine eğitim veriyor.. tampon bölge olsun diye ama üzülerek gördüm ki , Kuzey Irak daki Kürtler milliyetçiliğini kaybetmiş..!
     Kuzey Irak da düşerse: Projenin birinci ayağı tamam olacak- Rusya, İran, Çin Sıcak denize  Suriye üzerinden inmiş olacaklar..
     İran- Kuzey Irak Petrolleri İran-Çin, Rusya güdümünde Akdeniz’e inecek..
     35 yıldan beri PKK’yı başımıza saran ve Kürt meselesi diyerek milleti uyutan batı Türkiye’in Güneydoğusunun boşatmanın hesabı içinde..
     Bunun için , Camiileri yakıyor, okulları yakıyor, iş yerlerini yakıyor, malı canı giden vatandaş da çantasını topladığı gibi batı illerine göç etmeye başladı..
     Hedflerine 35 yıl sonra ulaşmanın gayreti içinde olan batı ve taşeronu PKK ‘ı artık Güneydoğu halkı görmeli ve güvenlik kuvvetlerine ihbar etmelidir..
     Suriye’nin bir bölümü, Kuzey Irak- Güneydoğu da Büyük İsrail Devleti Kurmanın hesabı içinde olanların ekmeğine yağ sürmeyin !.. Uyanın Müslüman eşkıya bile olsa camii yakmaz !..Çocukları öldürmez vatanını satmaz !..
     1980 yıllardan sonra : PKK ve Kürt hakkı demeye başladılar..
     Herkese soruyorum: ilk okuldan Üniversiteye kadar okuyan herkese sen kürt müsün – Türkmüsün diye soran oldu mu ?
     Milletvekilinden bakanına, müdüründen, mühendisine kadar her okuyup iş başına gelene sen Kürt – Türk müsün ? diye soran oldu mu ?  
     Türkiye Cumhuriyeti Devleti Sınırları içinde : Din- Mezhep – Dil-Irk ayrımı bugüne kadar yapılmamıştır..
      Ancak 1980 yıllardan sonra bize yutturulmaya çalışılan hapı yutanlar bugün bedel ödüyorlar.. zararı ise ülke halkı olarak hepimiz birlikte çekiyoruz..
      Bugün yerli otomobil, yerli uçak, yerli tank-top yapmamız gerekirken, biz halen terörle mücadele ediyoruz..
      Ülke kaynaklarını Sanayi yatırımına dönüştürme miz gerekirken, biz hendek kazıyoruz barikatlar kuruyoruz, kürt – türk diyoruz, PKK ile mücadele ediyoruz..
      PKK da bize yetmedi sınırlarımız dışında yeni terör örgütleri türetildi ve onlarda bize hep bir elden saldırıyor..
      Türkiye yönelik saldırının altında yatan gerçek ise 2023 ‘e bizi bağımsız bir devlet olarak çıkarmama planı var.. halkımız bunu görüp uyanması gerekir..
      Özellikle Güneydoğu da yaşayan ve Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ülke sınırları içinde yaşayan halkımız, terörü gördüğünde anında ihbar yapmalıdır..
      Terör yataklı yapacak kişi bulamazsa sınırlarımızın dışına çok hızlı bir şekilde çıkar.. Mesele olan burada terörü kimin beslediğine bakmamız gerekiyor..
      Bugün dağda bir adamın maliyeti 5 bin TL den aşağı değil, bu kadar para , bu kadar silah ve malzeme nereden nasıl geliyor bunun iyi görün !.
      Topraklarımızda gözü olanları iyi görün ve oyuna gelmeyin – mesele kürt meselesi değil, bölge halkının meselesi değil, oyuna gelmeyin, konu derin konu !..
      Batının piyonu olarak sizde oyunun içinde rol almayın, devletin yanında yerinizi alın ve bu belayı başımızdan def edelim gitsin !..