Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinde  tam 123 hukukçu vekilimiz var..

     Bilmeyenler için yazıyorum: Ak Parti 62, CHP 29, MHP 5, İyi Parti 3 olmak üzere 600 vekilden 6/1 hukukçu.. bunu bir yere not ediniz!..

     Allah kimseyi cezaevine düşürmesin, Adliyenin önünden bile geçirmesin..

     Bu sebeple halkımızın çoğu : Tutuklu ve Hükümlü ayrımını bilmez..

     Hükümlü cezası kesinleşmiş cezasını çeken kişidir..

     Tutuklu: çeşitli suçlardan : Ki bazen sanığı korumak içinde tutuklarlar.. ceza almayan kişiye tutuklu denir.. Bu sonunda berat edebilir, ceza alabilir..

     Anayasamız, Kanunlarımızca: Ceza almayan herkes suçsuzdur..

     Bir kişiyi birini vururken görseniz, o mahkemede yargılanarak, ceza alıncaya kadar ona katil diyemezsiniz.. Kanun böyle.. O suçsuzdur..

     Kısa kanun bilgisinden sonra: geliyorum kirli plana ve Türkiye de oynanan kaos oyuna !..

     İyi Parti Antalya Milletvekili , Kahramanmaraş Ağır Ceza Reisi ki 10 yıl beraber çalıştık, Feridun Bahşi başta olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisinde bulunan 123 hukukçu vekilin tamamı , ben kanunları bilemiyordum diyemez..!

     Millet İttifakı : partilerin belediye meclis üyesi olarak gösterdikleri  284 kişinin mahkemeleri devam ediyor, büyük ihtimalle suç şekline baktığımızda ceza alacaklar var ve Belediye Meclis üyelikleri düşecektir..

     500 üzerinde Belediye Meclisi üyesi gösterilen kişiler ise : çeşitli suçlardan ceza alan, afla veya cezasını tamamlayarak çıkan kişilerden oluşuyor..

     Çok güzel ayarlama yapılmış, yedeklere yazılanlarda aynı konumda olan kişilerden oluşuyor.. yani birinci Meclis üyesini düşürdüğünde yerine gelecek olan da aynı şekilde vukuatı olan kişilerden oluşuyor..

     Yukarda TBMM tabloyu size verdim: Kim diye bilir ben kanunları bilmiyordum diye?

      Peki burada amaç ne?

      Kirli oyun ve kaos proje tıkır tıkır işliyor, Cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’ın Cumhurbaşkanı adayı gösterildiği gibi burada oynanan oyunu iyi görmemiz gerekiyor..

      1 Nisan sonrası : “ Diktatör Cumhurbaşkanı Var !”

      İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “ Benim yetkim var kanun bana yetki vermiş ceza alanları görevden alırım “ dedi..

      İşte onların istediği de tam bu!

      Onlar belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin görevden alınması için bunu yapıyorlar..!

      Nisan 2019 da şu kampanyaya başlayacaklar: “ Türkiye de tek adam var, diktatör cumhurbaşkanı var “ belediye başkanlarımızı ve Meclis üyelerimizi görevden alıyor.. Türkiye ABD ve AB Meclislerinde şikayet edecekler, yandaşları batı basını yazıp çizecek..

      Hedef de yine Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak.. Türkiye de kaos çıksın, iç olaylar çıksın, Büyük Ortadoğu Projesi yani Büyük İsrail Devletine , Türkiye’nin doğusundan toprak koparalım hesabının bir parçasıdır..

     Kaos planı tıkır tıkır işlerken biz bunu göremiyoruz..

     ABD Başkanı : Golan Tepelerini babasını malı gibi İsrail’e veriyor, Türkiye ile İsraili komşu ülke haline getiriyor.. Bundan sonraki hedef Türkiye den toprak koparmak..

     Bu 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde oynanan kirli oyun, kaos planı bu bunu açık olarak görün artık..

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli diyor ya : “ Beka meselesi, bizde bir kısım beka deyince “Golan tepeleri ve Beka vadisini “ yani PKK kuruluş yerini anlıyor..

     Ayasofya caminin açamazsınız, açarsanız ağır yaptırım uygularım diyen ABD , Suriye topraklarını baba basını malı gibi İsrail’e vere biliyor.. Yarın da senin Güneydoğu topraklarının babasının malı gibi İsrail’e verecektir.. uyanın artık uyanın..!

     Aynısını yapmak için: 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak seçimlerden sonra Belediye Meclis üyesi olacaklar, belediye başkanı olacaklarını bir bir görevden alınması ile başlayacaklar ,” Türkiye de insan hakları yok, kaos var, diktatör cumhurbaşkanı var , tek adam var “ diyerek bize yaptırım uygulamaya.. başlayacaklar..

     Kaos dan yararlanarak para kazanmak isteyenler ise Dolar almaya devam ede dursun, biz oy verirken, buradaki adaya değil ülkemizin geneline bakmamız gerekiyor..

     Maraş’taki bir oyun, İstanbul’u İstanbul’da ki bir oyun Türkiye nasıl etkileyeceğine bakmamız gerekiyor..

     Milletvekillerine, belediye başkan adaylarına, sevmediğimiz kişilere ders verelim derken: ülkemizi kaos sürüklersek dersi hepimiz birden alırız ! aman dikkat diyorum iyi düşünün bu yazımı 10 defa okuyun iyi analiz edeniz..

     Bizden söylemesi..

     İyi günler..