31 Mart 2019 öncesi, birkaç defa yazdım,” Kirli oyun” diye , zaman bizi haklı çıkardı..  O yazılarımı suskun idarecilerimiz bir okusaydı !..

    Dün yazdım:” Ankara ve İstanbul Ak Partinin” diye ama hiç de öyle olmayacak gibi duruyor tüm bunlara rağmen kirli eller ve kirli oyun devam ederken, Sayın Cumhurbaşkanı , İçişleri Bakanı ve hükümet suskun !.. YSK suskun !..

     Ak Partinin oyunu CHP’ye İyi Partiye, HDP’ ye Türkiye genelinde yazan kirli eller.. Şunu hesaba katmadıklarını görüyorum: Bu seçimde ilk defa sandık tutanaklarının elektronik ortama yani E- Devlet yükleneceğini , bu kirli eller bunu hesaba katmadıklarını görüyoruz..

     Türkiye de ki herkes E- devlet üzerinden kendi mahallesindeki sandık da kime ne kadar oy çıktı E- devletinden girerek görebilir..

     Pazar gününden beri izliyorum: Kirli eller ve kirli oyun Türkiye de sahnelenmeye devam ediyor.. Galiba oyuna geliyoruz gibi..!

     YSK ilan etmeden Mansur Yavaş Ankara’yı kazandım diyerek gösteri yapıyor..

     Ekrem İmamoğlu : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Anıt Kabir Özel Defterine imza atıyor..

     İstanbul da 320 bin geçersiz oy, şu ana kadar tespit edilen 500 den fazla sandık da Ak Partinin kocaman 0 oy aldığı görülüyor.. Büyükşehir de Binali Yıldırım’a sıfır oy verilmiş buna kargalar bile güler !..

     İstanbul ve Ankara da sonuç böyle bile olsa : Belediye Meclislerinde çoğunluk ezici bir şekilde Ak Parti Meclis üyelerinde olduğu halde bunu görmezden gelen her iki başkan adayı kendini başkan ilan ediyor.. Törenler yapıyorlar..

     CHP’li Mürsel Tekin bir televizyonda : “ Her zaman 3-5 puan fark olabilir erken hareket etme “ diye uyarı yapmasına rağmen toplumu germeye başladılar..

     Dünde yazdım: geçtiğimiz akşam televizyon kanallarında açık oturum ve konuşmaları izledim, sabah haberleri izledim, gazetelere baktım..

     Ankara , İstanbul kesin ak partinin diyorum ama , Hükümet kanadından bir ses çıkmaması beni düşündürüyor.. Suskun bir idare yapısı görüyorum.. YSK da bu konuda suskun !..

     Her olayı getirip bir yere bağlamayı hayatta sevmem ama bu işte kirli bir oyun, kirli bir el Türkiye genelinde bunu yaptığını görüyoruz.. Yani organize hem de büyük bir organize iş olduğunu görüyoruz..

     Kahramanmaraş Onikişubat ilçemizde aynı şekilde Ak Partinin oyunun diğer bir partiye yazılarak Ak Partiye sıfır verildiğini görüldü..

     Diyarbakır, İzmir, Hatay, Mersin, Adana, Antalya başta olmak üzere diğer büyükşehirlere de bakılarak itiraz  edilmesi gerekti ama dün saat 15 00 de bu süre sona erdi.. Gördüğüm , Ak Parti Ankara ve İstanbul için itiraz etti..

     Sonuç ne olur bilemiyorum ama kirli bir oyun dönüyor.. Derin pazarlıkları hissediyorum..

     Ak Partiye de verilse, CHP ye de verilse her iki taraf mutlu olmayacak sürekli tartışma konusu olacaktır..

     Aslında yapılacak tek olay var : Sadece büyükşehir seçimleri iptal edilerek en kısa zaman içinde yenilenirse bu mesele kökten çözülür ve kirli ellerde emeline ulaşamaz gibi duruyor..

     Düşmanını vur öldür ama hakkını yeme!

     Gazetecilik hayatımız boyunca, çok sahtekarlık olaylarına şahit olduk, yakaladık haber yaptık, ne idi bu derseniz: “ Sahte oy pusulası ve tutanakları basarak, sandık başından Adliye’ye yani seçim kuruluna gidinceye kadar gerçek oylarla sahtesi yer değiştirdiğini gördük..

     Hakiki oyların yakılırken, suçüstü yakaladık..

     Hakiki oyların yarısı yanmış yarısı sağlam çöplerde bulduk..

     Ama böyle bir sahtekarlığı ilk defa görüyoruz..

     Kim yaptı bunu derseniz: emin olun ben bunu bizim siyasi partilerin yaptığına inanmıyorum, böyle sessiz sedasız Ankara ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her köşesinde bunu yapmak çok zor iş ve tek adres görülüyor FETÖ, ABD, CIA..

     Bunu da mı oraya bağladınız diyerek kızanları duyar gibiyim ama , böyle örgütlü işi hiç kusura bakmayın hiçbir siyasi parti yapamaz, hele kaynayan kazan olan siyasi partiler hiç yapamaz kırk defa dışarı sızardı..

      Yapılan neydi : oyları birleştirme tutanağına yazarken bir satır kaydırmak, ya da bilgisayar sistemine YSK girerken bir satır kaydırmak.. Hata , yanlışlık oldu demek..

      Bir sandık da olur , iki sandık da olur ama binlerce sandık da bu yapılıyorsa bu işin altında bir iş var demektir.. Kirli eller sahnede, Türkiye karıştırmak isteyenler devrede, ülkemiz üzerinde kirli bir oyun oynanıyor..

      Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YSK kurulu bu işe bir el atarak Ankara ve İstanbul seçimlerini sadece büyükşehir için iptal etmelidir..

      Ya da : Televizyon kanallarında gerekirse 24 saat canlı yayında İlçe belediyeleri dahil olmak üzere halkın gözünün önünde 81 milyon insanın göreceği şekilde yeniden sayımı ve dökümü yapılarak , belediye başkanlıkları hak edene verilmelidir..

      Ak Parti kazandı ise ona CHP kazandı ise ona hiç kimsenin hakkı yenmeden hak sahibine verilmelidir..

      Bu yapılmazsa : kirli eller ülkemizi karıştırmak için taban oluşturuyor ki , Ekrem İmamoğlu dün anıt kabre koşması ve büyükşehir belediye başkanı diye imza atmasının altında da bu yatıyor uyanın !..

     İyi günler..