TBMM’den İsrail’e ortak kınama

      Gülerimsiniz! alarmısınız bilemem ama: Ortak kınama çıktı..

      Katil İsrail: ortak kınama karşısında oturdu ağlamaya başladı (!)

      Biz kınama yaptığımız için: Dünya çok üzüldü!

      En üst perden: “ Hey katil İsrail, terör devleti” dediğimiz için adamlar artık Filistinlileri öldürmüyor ! biz kınadık ya onlar çok korktu..

AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti ve HDP, İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırılarını kınadı. Ortak bildiride "TBMM olarak bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyoruz" denildi.

İsrail’in Filistin’de masumları ve Mescidi Aksa’yı hedef alan saldırılarına Türkiye Büyük Millet Meclisi sert tepki gösterdi.

      Oysa bu tepkiyi ABD Meclisi veya Başkanı gösterse ne yapardı biliyor musunuz?

      Filistin’e, Asker ve 5 bin tır dolusu silah gönderir böyle kınama yapardı..

      Bizim gibi sözde kınama yapmazdı!

      Bende sizi kınıyorum: Kınadım ne oldu? bir eksi veya artı var mı?

Topraklarının yüzde 85 elinden alınan Filistinlilerin akıbeti: Suriyelilerden farklı değil, Irak halkından farklı değil, yarın bir gün bir ülkeye sığınacaklar ve yok olup gidecekler.. biz ise kınamaya devam edeceğiz..

Irak da Müslümanlar öldürüldü, bir bölümü Türkiye üzerinden Avrupa’ya gitti.. bana göre gitmeseler orada vatanları için şehit olsalar bugünkü durumlarından çok iyi olurdu.. Çünkü AB ülkelerini ziyaretimizde gördük, Müslümanlıklarından çok eser kalmamış..

     Suriye deki Müslümanlar : AB ülkelerine gidenler aynı, kara çarflı kadınları artık mini etekli geziyor, şehit olsalar bundan iyi idi..

     Irak ve Suriye diye ortada bir devlet kalmadığı gibi bugün topraklarının yüzde 85 İsrail tarafından işgal edilen Filistin halkı diye bir şeyde kalmamıştır..

       Biz kınamaya devam edelim: Kınıyorum sizi hey İsrail..

"Uluslararası toplumun harekete geçmesi için çağrıda bulunuyoruz" Müslüman – Gavur her ne iseniz harekette geçin birer kınama yayınlayın , ben sizin adınıza kınıyorum..

"İsrail’in, Kudüs’e ilişkin BM Güvenlik Konseyi, BM Genel Kurulu kararları dâhil olmak üzere uluslararası hukuka aykırı uygulamalarına karşı uluslararası toplumun daha fazla vakit kaybetmeden etkili ve sonuç verici bir şekilde harekete geçmesi için bütün dünyaya çağrıda bulunuyoruz." Kim bulunuyor TBMM deki siyasi parti ve vekillerimiz..

       "UCM’nin görevini yerine getirmesini talep ediyoruz"

Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve 5 siyasi parti temsilcisinin imzaladığı bildiride Birleşmiş Milletler ’in yıkım ve tahliyelerin durdurulması ve kutsal mekanların korunması çağrısına tam destek verildiği belirtildi.

 Uluslararası Ceza Mahkemesi yaşanan hukuksuzluk karşısında göreve davet edildi:

 "Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin 1967’den bu yana İsrail'in işgali altındaki Doğu Kudüs dahil Filistin topraklarında yargı yetkisine sahip bulunduğuna dair kararı, İsrail’in Filistin topraklarında işlemekte olduğu suçlardan dolayı hesap vermesinin ve söz konusu suçların sorumlularının tespit edilmesinin önünü açmıştır. Bu çerçevede, UCM’nin yaşanan olaylar ve insanlık suçları bakımından İsrail’e karşı net bir tavır alarak, görevini yerine getirmesini talep ediyor ve destekliyoruz."

İsrail’i kınama bildirisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin her zaman Filistin’in haklı davasını savunacağı ve hak gaspı karşısında tepki vereceğinin altı çizildi.

  Bakın yazımı iyi okuyun yoksa sizde kınarım ona göre..

Biz kınamaya devam edelim: Terör devleti İsrail, Filistin topraklarından sonra Suriye üzerinden Güney sınırımıza dayanacak ve bizden toprak isteyecektir..

Terör örgütlerine bu kadar silah – para boşa mı verildiğini sanıyorsunuz, Irak, Suriye tamam sıra Türkiye den toprak koparmaya geldi..

Bunu göremiyorsanız sizde en ağır şekilde kınıyorum..

Dünyayı Kınıyorum..

Okuyup anlamayanları kınıyorum..

Kınayalım dostlar, kendimizi de kınayalım bakalım Filistin toprakları geri verilecek mi ?

 Bizden söylemesi..

 İyi günler..