Diyarbakır HDP binası önünde: Gözü yaşlı anne ve babalar , “ Biz çocuğumuzu okutacaktık büyük adam olacaktı onlar çocuklarımızı çaldılar!” diyorlar.

Terör örgütü : “ABD kurduğu, Büyük İsrail toprakları için çalışan haçlı ordusu olduğunu bölge halkı yeni anlamaya başladı.

Oyun 1984 yılında resmen sahneye konmuştu ama o gün anlamadılar: Kürt halkı sorunu dediler oysa bugün Büyük İsrail projesinin ürünü olduğunu anlamaya başladılar.

Bir milleti bölüp parçalamamın kısa yolu: Alevi, Sünni, Kürt- Türk, Çerkez- Laz, Abaza, Göçmen, yerli ve yabancı demeniz, fitne tohumunu bir kere atmanız, bir milleti bölüp parçalamaya yetmektedir.

Sevgili Peygamberimiz (SAV) efendimiz, “ Arapın – Acemden üstün yanı yoktur, Siyah’ın beyazdan üstün yanı yoktur, üstünlük takvadadır, Allah yakın olmaktadır ,” buyurmuş.

Dili, mezhebi, ırkı, rengi, şekli, boyu her ne olursa olsun bir birimizden farkımız yoktur.

Müslüman olan, takva ve ilim sahibi olan, kısaca Allah yakın olan alimler bizden üstündür ki onları da çok kişi bilmez kendilerini göstermezler.

Yaram kanıyor, ılık ılık kan akarken, benim çektiğimi ben bilirim, herkesin içindeki yara kanıyor, gözyaşları sel gibi akıyor, kimde ne var, kim bilir ki, herkesin bir derdi var onu bilen var mı?

Sevgili okurlarım: Çocuklarımıza demiyorum, Torunlarımıza güzel bir dünya bırakmak için her yere ağaç dikmeliyiz, doğayı kirletmemeliyiz, geleceğimiz için dünya da bir numara olmak için: Her şeyin yerlisini imal etmeliyiz.

Yerli iki kişilik uçan otomobil yapılmış ne kadar güzel!

Gökbey helikopterimiz, gözlerimizi kamaştırdı.

İlk yerli savaş uçağımız görenleri hayran bıraktı.

Atak Helikopter, İnsansız hava araçları İHA ve SİHA’lar dosta güven, düşmana korku sardı, Türkiye de artık savunma sanayi ve havacılıkta bizde varız diyor.

Tüm bunları görünce moralim düzeldi.

Kimde ne var kim bilir ki, güzellikler bizim olsun, insanlar mutlu olsun, vatanımız, cennet vatanımız dünyanın göz bebeği olarak dünyaya insanlık dersi versin.

Eğer: Güçlü olacaksak, yerli savunma sanayimiz yüzde yüz olmak zorunda.

Asker ve Polisi olmayan bir yöre, belde, Devlet olamaz.

Devlet olacaksanız, yerli savunma sanayi olmak zorunda.

Ben Devletim demekle Devlet olunmuyor.

Hep karamsar bakmak doğru değil, birazda ülkemizde yapılan güzel işlere güzel yanından bakmak gerekir.

Allah devlette zaval vermesin, 3.6 milyonluk Suriyeli 1 milyonu aşkın yabancı ülke vatandaşlarına ev sahipliği yapan Türkiye gibi başka bir ülke daha yok.

Gözü yaşlıların barınağı, İslamın sancağı Türkiye

Bunun kıymetini bilmek gerek

Kimde ne var! Allah bilir, hayır dualarla ayaktayız bunu unutmayın

Kimseyi hor görmeyin

Herkesi sevin

İyi günler…