11 ayın sultanı Ramazan ayı geldiği ilk gün İslam aleminde kan ve göz yaşı ile başlar..

Müslümanlar : Allah dediklerinde, Allah’a yöneldiklerinde hemen gündeme ikinci bomba atılır ve İslam yine yara alır..

Konu uzun: geçen de bir bölümünü yazmıştım..

İslam Coğrafyasındaki Kan ve göz yaşını !

İnsanımız: Allah diyecek olduğu gün, (utmuşunuzdur.. ) Müslüm Gündüz başörtülü eski manken Fadime Şahin olayı ile sarsıldı..

Sonra 28 Şubat sürecinde : Üniversitelerde okuyan başörtülü kızlarımıza yapılan zulüm..

Başörtüsü olayı.. her gün bir eylem..

Son bir yıldan beri ise : televizyonlardaki, sözde evlilik bize göre fuhuş programlarına baş örtülü kızlar katılmaya başladı.. bunları izlediğimizde yaptıkları hareketler giyim kuşamları bana inandırıcı bir Müslüman olarak gelmiyor..

Bilmem kiminle İzdivaç diyorlar: Başrolde başörtülü kızlarımız.. tiyatro sanatçısı gibi kızlar..

Bağ yolunda, kuytu bir yolda sevgilisi ile araç içinde haşna fişne yapan kızlar yakalanıyor : Başörtülü.. televizyonlarda boy gösteren başörtülü kızlar !..

Şöyle bakıyorum: Fadime Şahin – 28 Şubat süreci ve bugüne kadar bu televizyonlara çıkan kızlar kadar baş örtüsüne zarar veren İslam’a zarar veren biri daha çıkmadı..

Başörtülü kızların toplum içindeki değer yargıları değişmeye başladı..

Çok değil- 10-15 yıl önce bir genç bir işte o kadınlardan birini bulmuş, aracı ile bağ yollarına veya tehna bir yere götürmüş bir iş karıştırıyor , görenler : haaa bu o kadınlar “ der geçerdi.. bugün ise moda başörtülü kadınlarda..

Önceki gün akşam : Ahirdağına çıktık.. inerken yol boyunda üç beş böyle araca denk geldik kızların başı örtülü.. üstelik de kendilerini gizlemiyorlar..

İçimden : Şunların yüzüne bir tükürmek geldi.. ama biz özgürüz diyecekler.. suçlu olan biz olacağız.. Allah ıslah etsin.. diyorum. Bunlarda mı ? kasıtlı yapılıyor bilemiyorum.. ama sanki öyle bir iz var..

Nerede bir uygunsuz olay görsen: Kız baş örtülü ? bir seferde başı açık bir kız olmaz mı ?

Televizyon kanallarında evlenme programları : Kız başörtülü

Başörtüsü İslami bir çağrı olduğu için birileri her zaman olduğu gibi yine İslam’a vuruyor.. bizde uzaktan izliyoruz.. ama bu yapılan kasıtlı yapılan bir oyun olarak geliyor bana ..!

Dünyada : İslam ve Müslüman Terörist algısı oluşturmaya çalışılıyor..

ABD ve AB ülkelerinde : terör İslam algısı sürekli basın da işleniyor..

Batı : Vahşi cinayetlerini Müslümanlarına üzerine yıkıyor.. sonra da İslam tehlikeli diyerek Müslümanlara yükleniyor.. algı operasyonu yapıyorlar..

Bizde bir siyasetçi çıkıyor: “ İslam’ın pan zehiri benim ,” Nurlu Süleyman oluyor.. bilmem ne oluyor.. en çok zararı Müslümanlar görüyor..

Türkiye içinde de : Azmediciler, Fadime Şahinler, Televizyonlardaki izdivaç programları ile her gün İslam dinine saldırıyorlar.. Televizyon kanallarında sapık kişileri hoca diye çıkarıyorlar fetva verdiriyorlar..

İlimizde başörtülü kızların edepsiz- hayasız hareketlerini görünce aklıma gelen şu oldu, bunlarda mı oyunun bir parçası..? bu işi nasıl organize ediyorlar ?..

İnsan biraz edep eder haya eder, dağın başında başörtülü bir kız yanında bir erkek, çoğu zamanda gördüğümüz manzara ise kız küçük yanındaki adam en az kendinden 10-15 yaş büyük ve uygunsuz bir haldeler , üstelik de utanmıyorlar.. kendilerini gizlemiyorlar..

Buda başörtüsüne vurulan bir darbe olarak görüyorum..

Çünkü birden bire çoğaldı ve bunu yaparken de biri bizi görsün diye yapıyorlar..

Bu defa oğluna kız arayan bir baba : oğlumu nasıl evlendireceğim diye kara kara düşünmeye başlıyor.. baş örtülü böyle başı açık nasıl ?..

Arkadaşımız anlatıyor: 4 ayrı kızı istemeye gittik, sözlü olduk, dördününde sevgilisi çıktı.. başörtülülerde böyle biz oğlanı nasıl evlendireceğiz diye feryat ediyor..

Türkiye de ailenin çatısı – çatırdıyor !

Sesleri ayyuka çıktı da : kimse duymak istemiyor.. fuhuş başını aldı gitti..

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız : Türkiye de ailenin yeniden oluşması için bir dizi çalışma yapması gerekir..

Müslümanların üzerindeki bu kirli elleri ortaya koymak gerekir..

Herkes çocuklarına sahip çıkması gerekir..

Özellikle kız ve erkek çocuklarının ergenlik dönemi çok önemli herkes çocuğunu cücük gibi gütmezse, başı açıkta olsa, örtülü de olsa, avcının ağına düşüyor.. Rezil manzaralar ortaya çıkıyor.. özellikle küçük kızlar ergenlik dönemine girdiklerinde babası yaşındaki adamlardan hoşlanıyorlar ve çok hızlı şekilde kapana düşüyorlar..

Devletimiz bir yandan, bizler anne ve baba olarak bir yandan çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor.. Bana ne diyemeyiz.. tüm çocuklar bizim çocuklarımız..!

Birilerinin oyununa gelmeyelim.. Dinimizle dalga geçmelerine de izin vermeyelim..

İslam dini üç beş kişinin babasını malı değil bunu herkese söylememiz gerekir..

Özellikle : o televizyon kanallarını izlemeyelim ki onlarda gereken cevabı alsın..

Hayırlı Ramazanlar..