Türk Milletine : “ Yüzde 60 abdal”

      “Dağdaki çobanın oyu ile benim oyum aynı olur mu ?”

      “Birilerinin önüne yatıyor”

      “Dondurmacı Kılıklı adam”

       Gibi yüzlerce şekilde hakaret edilmişti, ama 15 Temmuz da darbeye dur diyen sokaklara çıkan, Demokrasi nöbeti tutanlara bugüne kadar böyle acı bir hakaret yapılmamıştı.. sonunda o da oldu bildiğiniz gibi CHPli vekil ! 15 Temmuz Kahramanlarını “it sürüsü “ yaptı..

       Peşin olarak şunu söyleyim ki : Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekette geçti. Bende buradan ken söz sahibine aittir diyorum ve kendisine iade ediyorum..

      15 Temmuz darbe girişimi gecesi mermi ve füzelere hedef olma pahasına meydanlara inen vatanseverlere ‘it’ benzetmesi yapan CHP Muğla milletvekili  Ömer Süha Aldan hakkında soruşturma başlatıldı.

      Hep yazarım: Adı bizden soyadı bizden: ama ruhu bizden değil işte bunun en güzel örneği..

      Yarın bu CHP’li vekil sokaklara çıkıp “ İt”lerden oy mu ? isteyecek ? 15 Temmuz şehitlerine hakaretler yağdıran ve hain darbe girişimi gecesi tankları durduran binlerce kişiye ‘it’ “ İt sürüleri “  diyen CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında soruşturma başlatıldı.

      Ama bir ay boyunca demokrasi nöbeti tutan, 15 Temmuz gecesi sokaklara çıkan her vatandaşımız tazminat davası açması gerekir..

     249 şehit 2497 yaralı gazi ve Milyonlarca vatan severe “ İt sürüleri “ deminin bedelini ödemesi gerekir..

      Katıldığı bir radyo programında 696 Sayılı KHK ile ilgili açıklama yaparken, darbe karşıtı gösterilere katılanlara ‘it sürüsü’ benzetmesi yapan CHP’li

      SUÇ DUYURUSU YAĞDI

      Ankara ve İstanbul da bir çok vatandaş adliyeye giderek : 15 Temmuz şehitlerinin aileleri de haddini aşan CHP’li vekil hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ve hakaret davası açacaklarını açıkladı.

     Boğaz Köprüsü’nde motorsikletiyle yaralıları taşırken şehit olan Yılmaz Özcan’ın babası Melih Fuat Özcan, “Vatanı, milleti, bayrağı savunmak ne zamandan beri itlik oluyor. 15 Temmuz’da bizim çocuklarımız vatanını ABD’nin işgalci gücü FETÖ’cülere karşı savunurken,  siz CHP yöneticileri boynunuzda tasmayla kimin kulübesinde saklanıyordunuz?” diye tepki gösterdi. CHP’li Aldan’ın 15 Temmuz’da darbecilere direnen sivilleri hedef alarak son KHK düzenlemesine ilişkin “Benim bir sürü itim var, bunları salarım sokağa ve onlara af bile getirebilirim mantığı” şeklindeki sözlerine ilişkin şehit aileleri olarak dava açacaklarını söyleyen Şehit Özcan’ın annesi doktor Nermin Ercan ise “Biz işgalci ABD’nin köpeği olmaktansa vatanını korurken şehit olan itler olmayı tercih ederiz” diye konuştu.

     15 Temmuz Derneği, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin (KHK) 121. maddesiyle getirilen düzenlemeyi desteklediklerini açıkladı. Dernekten yapılan açıklamada, bu yöndeki “çirkin kampanyayı yürütenler” kınandı. Açıklamada, şöyle denildi: “15 Temmuz destanının her bir kahramanı söz konusu KHK ile güvence altına alınmıştır. Yapılan düzenlemeyi sonuna kadar destekliyoruz. Bununla birlikte şu hususun çok net bir şekilde anlaşılmasını isteriz: 15 Temmuz gecesi alçak darbe girişimini engellemek için canlarımızı ortaya koyarak sokağa çıktık. Vatanımızda gözü olan tüm hainler bilsin ki siz devletimizi ele geçirmek için işgale kalkarsanız biz de hiç tereddütsüz yine sizin karşınızda oluruz. Sizin hezeyanlarınız bizi korkutamaz.” 

     Vatandaş: tepkisini dile getiriyor ama bu yetmez, kanuni işlem yapılması gerekiyor bunun içinde herkes bulunduğu ilde Cumhuriyet Başsavclığına giderek dava açması gerekiyor..

     CHP’lilerin hakaretleri ardı ardına gelmesi üzerine : vatandaş tepkisini ortaya koymalı..

     Bunun yolu da yargıdan geçiyor , yargımıza adalette güvenmemizgerekiyor..

     15-16 Temmuz 2016 günü sokaklara çıkarak darbeye karşı vatanımızı savunan milyonlarca Kahraman’a “ İt sürüleri” sözleri mutlaka yargıya taşınması gerekir..

     Sevgili okurlarım: Sizleri bilemiyorum ama ailecek o gece sokaklarda olan gazetecilik yaparken tepkimizi de ortaya koyanlardan biri de ben olduğuma göre bizde …. İçindeyiz..

      Kahramanmaraş Barosu ve Sivil toplum kuruluşları ayrı ayrı dava açmasını bekliyorum, çünkü o gece sokaklarda bizde vardık..

      Hatta : CHP Kahramanmaraş il teşkilatı, ilçe teşkilatları da meydanlarda idi.. onlarda darbeye hayır demişlerdi.. MHP,SP olmak üzere herkes meydan da idi, o halde hepimiz onun söylediği gibi ,” İt sürüsü “ olduk, bu sebeple Kahramanmaraşlılar olarak parti ayrımı yapmadan hepimiz birden davacı olmamız gerekiyor.

İyi günler.