Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör , beklenen projelerini Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde halkımızla paylaştı..

    “ Başın düşerse Dara Muhtar Akif’i ara ,” sözünün sahibi , Mehmet Akif Ersoy, kendi salonuna gelmedi , ismi verilen salonda yoktu gözlerim hep onu aradı..

    Başımız düştü dara ama muhtarımız yoktu yanımızda.. neyse canım konumuz bu değil..

    Bugün yaza bilirsem güzellikleri yazmak istiyorum..

    Aday tanıtım toplantısında basın ile münakaşa eden Ak Parti , bu defa gerçekten mükemmel bir tanıtım toplantısı düzenledi.

    Basın dan sorumlu Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli bey, basın protokol yerine alarak, gazeteciler bir cest yaptı..

    Gazeteci arkadaşlarımız oturdukları yerden proje tanıtım toplantısını ilk defa huzurlu bir şekilde izlediler.. Bu sebeple Hakan Dereli beye teşekkür ediyoruz..

    Gazetecileri rahatlatan ve yüzünü güldüren bu olay oldu..

    İkinci bir güzellik ise : Milletvekilleri , belediye başkanları , en öne protokol kendilerine ayrılan yere oturma yerine:  Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı gibi halkın içine gidip oturdular.. halkla bir oldular..

    Her vekil yan yana oturma yerine salonun gerisinde halk ile kucaklaşarak , gönül belediyeciliğinin temelini atmış oldular..

    MHP ve Ak Partililer gönülden birleştiklerini gösterdiler..

    Tabi bundan önce asıl güzellik sabah başladı..

    Onikişubat Belediyesi açılışı vardı.. Sabah ilk işimiz oraya gitmek oldu..

    Asıl güzelliği burada yaşadık..

    Geçtiğimiz Cumartesi kavga ettiği söylenen Mahir Ünal ile Celalettin Güvenç,  gülerek bir birine sarıldı , dedi kodu yapanlara kapak olsun diye bir birine sarılarak fotoğraf çektirdiler..

    Bu açılışta Ak Parti – MHP ve Saçaklızade Mahalle sakinleri tam kadro burada idi..

    Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek Saçaklızade mahallesinde yaptırdığı büyük bir hizmet olan, dershane, kütüphane, yüzme havuzu ve etüt merkezi törenle bölge halkının hizmetine dualarla açıldı.

    Liseye giden gençler burada Üniversiteye hazırlanacaklar güzel bir çalışma..

    Proje tanıtım ve adayların sunumunda:

    Büyükşehir Adayı Hayrettin Güngör, büyük beğeni topladı ve alkış aldı..

    Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, EXPO ile ayakda alkışlandı..

    Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş, Gıda Organize Sanayi Bölgesi, Çelik Organize Sanayi Bölgesi, Türkoğlu Organize Sanayi bölgesi ve Metropol ilçe adayı olduğunu açıklaması ile büyük alkış aldı..

    Afşin Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Güven, Göksun Belediye Başkan adayı Hüseyin Çoşkun Aydın da konuşması ile alkış alanlardan oldu..

    Güzellikleri yaşadık , dostları gördük hoş bir sohbet ortamı oldu..

    İçim dolu, zehir zemberek yazmak istiyorum..

    Devleti soyan biri vardı, ben de “Hırsız “ diye yazmıştım.. yazdım ama isim vermedim..

    Ak Parti toplantısında karşılaştık, bana : “ Sen hacı haremeyim bir adamsın, hırsız ne demek !, yukarda Allah Var “ diyerek bizi tehdit etti..

    Bende o senmisin, yaptığın neydi ? diye kendine sordum..

    Oysa ben yazıma onun adını bile yazmadım.. ben sadece devleti soyan hırsız dedim, niye üzerine alındı işin doğrusu anlayamadım..

    Devleti soymak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemek “hırsızlık “ olmuyormuş bunun adı ticaretmiş, vay be ticarette bakın dostlar !

    Ben ismini yazmadığım hale ,” Sen beni yazmışın” diyor.. hayret , demek ki devleti soyan hırsız kendi imiş.. halbuki ben kendini yazmamıştım, yazmış olsam isim yazardım..

    Memlekette hırsız çok, ev ve iş yerlerini soyan hırsızlar var..

    İhale yolsuzluğu yaparak devleti soyan hırsızlar var..

    Tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalanlar var, var oğlu var, memleketin her köşesinde hırsızlık olayları oluyor.. Polis kayıtlarına bakın ne kadar hırsız olduğunu görürsünüz..

    Tabi bu hırsızlıklar Mahkemece tescilleniyor daha sonra..

    Suçsuz adama hırsız demek hem iftira olur, Allah indinde hesabı var, hem de hakaret ve itibar kaybı sebebi ile kanunen hukuk davası konusu olur..

    Ben gözümle görmediğim, yanımda şahidim de olmadığı sürece bir kişiye hırsız demem ama ülkemizde hırsızlar var, mahkemeden ceza alan hırsızlar var !..

    Baklava çalan bile ceza aldı kardeşim..

    Bugünlük bu kadar

    Güzellikleri yaşamak dileği ile

    İyi günler