Biz fotoğrafın görülen yüzüne bakıyoruz, içine girerek oradaki ojelere bakmıyoruz.. buda bizi yanlış yöne götürüyor.. Teröre destek veren AB ülkelerine lanet edeceğimize, kendi devlet büyüklerimize saldırıyoruz !..

    Dün: Hakkari de iki polis şehit, Muşta yola yerleştirilen 100’lerce kilo C 4 patlayıcısı ile zıhlı aracı havaya uçuruyorlar  12 Mehmetçik yaralı..!..

    Bu haberi dün akşam televizyon kanallarında, bugünlük gazetelerde okumuşunuzdur..

    Günün bilançosu 12 Mehmetçik Yaralı , Hakkari de 2 polis şehit oldu..

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti her hangi bir ülke ile: Suriye ve Beşar Esat ile savaş yapsak bu kadar şehit vermeyiz !..

     Örnek olsun diye söylüyorum: Her hangi bir ülkeye düzenli ordusu olan bir ülkeye savaş açsak bu kadar kayıbımız olmaz.. çünkü düşman karşımızda, topu ve tankı var biliyoruz ona göre tedbirimizi alırız.. ya terör örgütü..?

     AB ülkelerin itleri karşımızda nereden çıkacağını bilemiyoruz, Kalleşliğin son örneklerini sergileyerek polisimize , askerimize saldırıyorlar.. bu fotoğraf iyi bakın iyi düşünün !..

     Şehit acısını ben bilirim, Bölücü terör örgütü PKK tarafından benim ailemden 9 kişi öldürüldü bunun acısını bizden iyi bilen şehit yakınlarıdır..

     Son saldırılarda : yüreğimizi soğutan bir haber de gelmedi..

    Öldürülen PKK militanı ?...????

    Fotoğrafa iyi bakın !..

    Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bile elinde olmayan bu kadar ton patlayıcı: Türkiye hangi yollarla geliyor, Güneydoğu da Belediye iş makineleri ile yol kazılıyor, patlayıcılar yerleştiriliyor, yine belediye tarafından üzeri asfalt yapılıyor, 1 km. de kablo çekildikten sonra hainler buradan asker veya polis aracı geçmesi için bekliyor.. Kalleşliğini göstererek düğmeye basıyor.. Asker ve polisimizin vurma yetkisi halen yok !..

    20 tona yakın ağırlığı olan Kirpi, zıhlı araç, bir futbol topu gibi, yüzlerce metre irerliye uçuyor.. yerde ise menfez yapılacak kadar büyük bir çukur açılıyor.. alt geçit yapa bilirsiniz !..

    Bugünkü gazetelerdeki fotoğrafa iyi bakın içini okuyun !..

    Başta Almanya olmak üzere batı ve AB ülkelerinin maddi ve silah yardımı ile Güneydoğu da kan akıtan bölücü örgüt aslında İsrail’in bir maşasıdır..

    Bölücü örgüt silahlı çatışma yerine bombalı saldırıyı tercih ediyor.. çünkü burada zayat vermiyor.. yani telef olmuyorlar..!

    Peki bu kadar patlayıcıyı nasıl ülkemize getiriyorlar, bizde güvenlik ve istihbarat zaafı var.. Siyasiler ve Cemaat MİT ve Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürekli uğraşması ile bizim enerjimiz başka yöne çekilince ortaya çıkan boşluktan bölücü örgüt ve yurt dışındaki yandaşları çok iyi yararlandı.

    HDP’li Belediyelerle de güneydoğu altına patlayıcı yerleştirdiler..

    Hatırlayın: Çözüm Süreci ve Güneydoğu de evlerin altı silah deposu oluyor diye çıkan o tarih deki yani 2-3 yıl önceki haberleri hatırlayın !.. gazeteler yazmıştı.. her yer silah deposu diye.. patlayıcı deposu diye..

    Bölücü örgüt üyelerinin cirit attığı dönemi hatırlayın ve Güneydoğu da ortaya çıkan devlet boşluğundan her yolun altına tonlarca patlayıcı yerleştirilmiştir..

    Önce : işin ekonomik boyutuna bakın !

    Bu kadar patlayıcıyı bir devlet bile alıp bir köşeye koyamaz !.. Bölücü örgüt nereden buldu ? bunun hesabını iyi yapın..!

    Sonra : benim verdiğim vergimle, bölücü örgüt’e iş makinesi ve yardım eden belediyeleri hatırlayın bu paralar senin benim param !.. bunlara ne zaman hesap sorulacak..?

    Devlette verilen zararı göz önüne alın..

    Zırhlı araçları havaya uçuran patlayıcılardan hangi yolun hangi km. ne kadar var önce buna iyi bakmak gerekir ki.. İhbar ve dölü yönetmeliğini yeniden gözden geçirmek gerekir..

    Zıhlı araç yerine güvenlik kuvvetleri Güneydoğu daki tüm yolları yaya olarak gezerek çukur açılıp, üzeri asfalt yapılan şüpheli yerleri kontrol altına alması gerekir..

    Eldeki fotoğrafı iyi okumak gerek..

    Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırlarını gerekirse mayın kapatarak sınırlarını kontrol altına almalıdır.. sınır bölgesi ve dağlarda gezenler silahsız bile olsa vurularak öldürülmelidir..

    İhbar edene, doğru çıkması halinde ne olacak bir Zıhlı Kirpi parası bile verilmelidir.. araç kullanılamaz hale geldi, 12 yaralı var, ne olacak ihbar edene o aracın parasını ödül olarak verip askerlerimizi kurtarmalıyız..

    Son söz: “ Polis ve Askerin halen şüpeli görüleni vurma yetkisi yok..böyle olunca Güneydoğu’ya hiçbir asker ve polis gitmek istemiyor, kimi rapor alıyor, kimi başka kuruma geçmek için dilekçe veriyor, ikim ise istifa ediyor..

    Vatandaş ise: Biz devletimizi istiyoruz, terör örgütünü değil, ama devletimiz terör örgütünden bizi korumalı diye feryat ediyor, dünkü Diyarbakır daki STK toplantısında bunu gördük.. Polis ve Askerin vurma yetkisi olacak, vatandaşı koruyacak tek çözüm bu!

     Devlet vatandaşının yanında olmalı, canını malını korumalıdır..

     Asker ve Polisin önü açılmalı silah kullanma yetkisi verilmelidir..

     İyi günler