K.Irak daki tablo kimin eseri ?

     Zaman aleyhimize işliyor mu ?

     Merlum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, askere yürü, Müsül, Kerküt, Erbil, Süleymaniye Türkiye sınırlarına katalım talimatını verdiğinde o dönemin genel Kurmay Başkanı Necip Toruntay, " Asker 6 aydan önce hazır olmaz!" demiş ve akabinde ABD girerek Irak'ı 5 parçaya bölmüştü..

     Bunun unutmamak gerekir..

     Merhum eski Başbakan, Prof.Dr. Necmettin Erbakan , ahir ömründe, Haçlıların ve İsrailin büyük orta doğu da devlet kurma hayalini hep anlattı durdu..

     50 yıl önce söyledi: batını oyunun ve Suriye,Türkiye, Irak toprakları üzerinde Büyük İsrail Devleti Kurmak istiyorlar tüm oyunlar bunun üzerine diye..

     Erbakan hocam 50 yıl bunu bize anlattı: Büyük İsrail Devleti Kuracaklar dedi demesine de bizim sözde aydınlar güldü.. aydın olmayan okumayanlar ise sadece dinlei.. ama olan oldu bugün Büyük İsrail Devletini görmeye başladı.. o gün Erbakan hocamıza :

     Herkes güldü geçti..

     Bugün Sabah gazetelerin manşetlerine bakıyorum: İsrail Bayrakları ile kutlama yapıyorlar.. sanki İsrail zafer kazanmış gibi.. Sanki israil evet de 98 oy olmaş gibi.. bu olayı görünce vay be dedim.. Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocam olsa da bugünden sonra ne olacak onu bir kere daha  sorsaydık diye kendi kendime konuşmaya başladım..

    Türk milleti olarak biz okumuyoruz, geçmişimizi ve yakın tarihimizi bile bilemiyoruz, Güneş doğdu, batıncaya kadar yaşıyoruz sonrası yeni doğacak güneşi bekliyoruz, geleceğimiz ise yeni günde yeni  güneşe kalmış..

     Okuma kültürümüz yok, gazete okumuyoruz, dergi okumuyoruz, kitap okumuyoruz.. bana göre bugün Türkiye'nin en önemli birinci sorunu : okuma sorunudur!

     sonuç da okumayınca herkesin dümen suyuna geliyoruz..

     Hafız Esat, Saddam Hüseyin, Muammer Kaddafi, ve Hüsnü Mübarek yüzde 98 evet oyu ile seçildiğini ilan etmişti..Bugün bakıyorum Mesud Barzani de yüzde 98 evet oyu almış.. mış mış.. vay be yüzde 98 evet oyu..

     Yarın : Irak ordusu idamına karar verise bakalım yüzde 98 oy verenlerin kaçı arkasında duracak..

     Bizde hani bir söz var : Yanlış hesap Bağdattan döner:

     Mesud Barzani 'nin yanlış hesabı bağdattan döndü.. Bağdat Irak'ın toprak bütünlüğüne sahip çıktı. Bağdat'a Türkiye, İran, Rusya yardım etmeye hazır..

     Büyük İsrail Devleti Kurulması için , İsrail'i arkasına alan Mesud Barzani ,  köşeye sıkıştı, bakalım yüzde 98 evet oyu verenler kendini kurtara bilecek mi ? sanki ben dar ağacını görür gibiyim.. Mesud Barzani idam edilecek gibi geliyor bana hava öyle..

     Yerine ise Neçirvan Barzani getirilecek gibi bir hava var..

     Ama : Ailecek İsrail ajanı olan Barzani ailesi yine boş durmayacak ve İsrail çıkarları için çalışacaktır..

     Geçmişine iyi bakın : bu konuda İntirnette ve yazılan kitaplardan okuyunuz..

     Yarın ne olacak onu bilemiyoruz: Irak hükümeti , Bölgesel Kürt yönetiminin elinden, Petrolleri, Hava Alanları ve Kapıları ve Güvenliği aldığı zaman geriye pek bir şeyde kalmıyor ama bugünden sonra ne olacak mesele orasında..

     Erbakan hocam olsa da bir kere daha sorsaydık !

     Haçlılar : Büyük İsrail Devletinin kurulması için: Suriye, Irak, Türkiye den toprak istiyor.. bu hikaye değil Erbakan hocam 50 yıl bunu hep söyledi kimse inanmadı.. bugün gelinen nokta burası..

     Türkiye sınırlarında : İsrail'e zemin hazırlayan bir terör örgütü istemiyor.. Teröre asla diyor sınırlarım temiz olsun istiyor..

     TBMM den Sınır ötesi operasyon yetkisini aldı.

     Devlet Bahçeli : Türkmen kardeşlerimize yardıma gitmeye Beşbin  ülkücü hazır , sadece Türk Ordusu değil bizde varız ! açıklaması Türkmenlere güven verdi..

     Irak Merkezi hükümeti Kerkük'e asker gönderdi..

     Irak hükümeti: Sınırda bizimle ortak tabrikat yapıyor..

     İran girmeye hazır

     Türkiye hazır: haydi kaçta İsrail seni kurtarsın Mesud Barzani !

     Ama her şeyden önce : biz geçmişimizi, iyi bilmemiz gerek; Süleymaniye, Erbil, Kerküt, Halep'e kadar olan bugün terör devleti kurmak istedikleri topraklar bizim topraklarımız bunu iyi bilmek gerekiyor..

     Erbakan hocam yok: ama önümüze çıkan fırsatları da iyi değerlendirmemiz gerek, zaman bizimle yarışıyor..

     iyi günler..