Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Bozdoğan, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Ziyaretlerinde hem gönüllere dokunup hem de hemşehrilerinin talep ve beklentilerini dinliyor.

Gazetemize yaptığı açıklamasında Bozdoğan; “Öncelikle Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonunda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bizler de bu cennet vatan için canını feda etmekten çekinmeyen kahraman askerlerimize ve aziz şehitlerimize layık olmak adına hiç durmadan ülkemizi kalkındırmak için çalışacağız” dedi.

Yürüttüğü başarılı seçim kampanyası ve bunun yansıra ilçe halkına verdiği hizmetlerle gönüllere girmeyi başaran Bozdoğan, Asrın felaketinin yaralarını sarıp, Türkoğlu’nun yeni yüzyılını inşaa etmeye hazır olduğunu ifade etti.

HALKIMIZIN YAŞAM STANDARDINI YÜKSELTECEĞİZ

Bozdoğan, özellikle deprem sonrası önemi daha da iyi anlaşılan imar planlaması noktasında hemşehrilerinin daha sağlıklı konutlara kavuşturmak ve yaşam standardı yüksek bir hayat sürebilmeleri için deprem gerçeğini hiç unutmayacaklarını belirtti.

SADECE DEPREM DEĞİL HER TÜRLÜ AFETE HAZIR OLACAĞIZ

Aday gösterilip seçildiği takdirde, depreme hazırlık ve konut mağduriyetini çözmek için projesinin hazır olduğunu söyleyen Bozdoğan; “Kısaca açıklayacak olursak, deprem gerçeğini göze alarak mekânsal planlama yaparak, uygun alanlarda toplanma merkezi oluşturacağız.

AFAD ile koordineli şekilde kolay hizmet binalarında; semt pazarlarında, park ve bahçelerde, muhtarlıklarda ve okullarda arama kurtarma ekipmanlarını hazır bulunduracağız. Bu sadece deprem için değil Allah korusun olası bir başka afet durumunda da ihtiyaç. Her zaman her türlü afete hazır olmalıyız.

Belediyemiz bünyesinde çalışacak gönüllülük esaslı arama kurtarma ekipleri kuracağız. Yerinde müdahale bilincini güçlendireceğiz.

SOSYAL KONUT PROJEMİZ HAZIR

İlçemizde müteahhitler tarafından konut mağdurlarının sorunlarını, toprak sahibi müteahhit ve malikleri toplayarak belediye bünyesinde kuracağımız TÜİŞ A.Ş. ile mağduriyetleri çözüp, atıl durumda kalan milli servet olan alanları ekonomiye kazandıracağız.

Zemin etüdü yapılmış sağlam zeminlere sosyal konut projeleri yapacağız. Özellikle kırsal mahallerimizde yaşam standardını yükseltip kentleşmeyi hızla sağlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Diğer yandan tarımsal kalkınma, sanayileşme, eğitim, sağlık, kültür – sanat, spor ve turizm gibi her alanda projelerinin hazır olduğunu belirten Bozdoğan, “Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet etmek boynumuzun borcu” dedi ve görev tevdi edilirse hem teknik hem sosyal belediyecilikte başarılı bir şekilde AK Parti belediyeciliğini sergilemeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz

Editör: Haber Merkezi