Acı ama gerçek: Türk milletinin kanını bozdular, genleri ile oynadılar.

Yediğimiz hormonlu yiyeceklerden mi? Yoksa aşı diye verilen ilaçlardan mı? Bilemiyorum ama bilinen bir acı gerçek ki, bu milletin kanı bozuldu.

Asil Türk Milletinin yok oluşunun göstergesidir üzülerek izliyoruz.

Nasıl mı? Sözlerimiz çok mu ağır oldu?

Baba, Anne, Dede, Nene, Hala, Teyze, Emmi filan, hısım akraba, mahalle büyüğü diye bir şey kalmadı var mı? Var m? herkese soruyorum var mı?

Kimsenin kimseye saygısı yok, bir menfaati yoksa bir başkasına selam bile vermiyor herkes bir birini şikayet ediyor, hatır gönül diye bir şey yok. Hani bir söz vardı ya bir kahvenin 40 yıl hatırı var diye, bugün 40 dakika bile yok!

Anne ve Babanın bile hatırı yok! Çocuk anne ve babasına saygı duymuyor.

Adam oğlunun düğününe gitmiyor, yakın akrabalar ise bir birinin düğününe, cenazesine gitmiyor. Sağ olsun hükümetimiz, Ramazan ve Kurban Bayramını ise tatil bayramı yaptı. Kurban Kesme yerine herkes bugün tatil hesapları yapıyor.

Allah diyen kalmadı. Kalmadı diyecek kadar az! Öyle bir toplum meydana getirdik ki: Allah korkusu yok, Kanun korkusu hiç yok, dinsiz Allahsız, ne gavur, ne Müslüman ne olduğumuz belli olmayan bir ahlaksız toplum haline geldik.

Bu milletin kanı böyle nasıl bozuldu bunu birinin çıkıp izah etmesi gerekir.

Örf, adet, gelenek, görenek, töre, büyüklere peki deme kalmadı.

Cep telefonu ile yaşayan, lay lay lomcu,  spor seven bir nesil nasıl meydana geldi?

Abdurrahman Dilipak’ın yazısından alıntı yaparak geçen gün yazdım: Bu milletin yüzde 65 dinden çıkmış farkında değil. Çünkü Allah’ın emir ve yasaklarını, Farzlarını inkar eden kafir olur ki, yapılan ankette bunu açıkça gösteriyor.

Bu toplum nasıl böyle oldu dediğimde bir dostumuz: Bugün herkes haram yiyor ! Haram yiyenin kanı da geni de bozulur, çocuklar besmelesiz dünyaya geliyor! “ dedi.

Bir dostumuz: Halasının engelli veya çok uyanık oğlunu 25 yıl yanında çalışıyormuş gibi göstererek SSK yatırmış, sonunda emekli olmuş. Yakınları ona demişler ki kıdem tazminatı, aldın mı? Oda yok demiş. Mahkemeye ver al demişler. Aynen öyle yapmış. İki de yalancı şahit bularak, engelli olduğu halde Cumartesi- Yazar çalıştım, akşamları 4 saat fazla çalıştım demiş ve tüm bunlardan dolayı 250 bin TL ceza yazmışlar.

Besle kargayı oysun gözünü sözü burada yerini buluyor!

Hakim bey sormuyor : “ Bu halinle mi? Cumartesi- Pazar çalıştın?  Bu halinle mi? fazla mesai yaptın, bunu sormuyorlar. Kanun böyle diyorlar cezayı basıyorlar. Neyse bu ayrı bir konu şimdi sizlere soruyorum:

Bu toplumun kanı bu kadar mı? Bozuldu? , 25 yıl SSK hatıran birine insan böyle mi? Teşekkür eder? Yok dostlar yok, bu toplumun kanı bozuldu, genleri ile oynandı bu toplam yok olmak üzere aldı başını gidiyor.

Komşu kavgası kulak kabarttım: Komşumuzun yaşları 18 ile 30 arasında değişen 4 çocuğu var! Baba, bir kendi adına, bir hanımının adına bir danaya kurban ortağı olmuş, ailecek bayramda kavurma yapma hesabı yaparken. Çocuklar ise 10 gün denize gitme hesabı yapmışlar otellerden yer bile ayırmışlar.

Baba kızıyor, çocuklar cevap veriyor: “ Kurban bayramı ise senin bayramın! Ben kurban eti yemem! ” diyor ve babasına kızıyor.

Baba oğlum: Deden, Nenen sizi bekler! Onların yanına gidelim ellerini öpelim dua alalım !” diyor çocuklar sen git babanın yanına diyorlar.

Son nokta: evlatlar kavgada galip geldi. Kurban Bayramından 3 gün önce Denize gitmeye karar verdiler. Babası kurbanı ile baş başa kaldı. Karı koca koca dananın etini dağıtacak yer bulsunlar.

Söyleyin bakalım bana: Bu çocukların genine ne oldu? Bunların kanını kim bozdu? Ben babam böyle bir laf diyeceğim, yeminle söyleyeyim: Babam değil ama komşular beni ayaklarımdan ağaca asardı. Büyükler dersimizi veridi. Ne oldu bu toplumun kanı böyle bozuldu. Bu nasıl Türk milleti! Haram, helal kalmaz ise sonuç böyle oluyor her halde.

Babam bize bayramlık alırdı, bir hafta onu sever bayram sabahı giyerek bayram namazı için camiye giderdik, bugün Bayramlık alanda kalmadı, Bayram sevincini yaşayan da kalmadı böyle bir toplum olduk.

Bir milleti yok etmenin birinci kuralı: Manevi değerlerini güçlerini elinden alacaksın bizim bugün manevi değerlerimiz bir bir uçup gidiyor.

Bir milletin yok oluşu bu olsa gerek be dostlar.

İyi günler…