Herkes şöyle bir aynaya baksın !

     Sen- Ben – biz kimiz ?

     Ülkemizin Beka meselesi mi ? yoksa , senin benim kişisel kavgam mı ?

     Kahramanmaraş’ta fitne durmuyor, dedi kodu, fitne hız kesmeden devam ediyor..

     Seçime şunun şurasında 34 gün kalmış, birileri Ak Parti seçimi kayıp etsin diye var gücü ile çalışıyor ve içerden yıkmaya çalışıyor..

     Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, beyle bir süre önce Ankara da sohbet etmiştik, o sohbette : “ Fitne bitecek” demişti. Ama bugün görüyorum ki halen devam ediyor.

     Sayın Mahir Ünal başkanımıza şunu söylemiştim: “ Abi kendine bir A takımı kur !

     Sayın genel başkan yardımcım, Bakanımız  Mahir Ünal ise :” Benim A takımım il teşkilatı, ilçe teşkilatlarım varken A takımına ne gerek !” demişti..

     Belediye Meclis üyeliklerinde oynanan oyun ve kimin oynadığına baktığımızda , Şer cephesinin bir sıfır öne geçtiğini görüyoruz.. Mahir Ünal beyin A takımına ne kadar ihtiyacı olduğunu görüyoruz..  oynanan oyunları görüyoruz.. bugün herkesin morali ekside..

     Oysa Mahir Ünal beyin bir A takımı olsa bugün bu olayların hiç biri yaşanmazdı.. Bu dedi kodularda olmazdı !.. Tatsız olaylar yaşanmazdı !..

     Sevgili okurlarım: Sayın Cumhurbaşkanımızın Kahramanmaraş’a gelişi, öncesi ve sonrası dedi koduları şehirde dalgalanıp duruyor..

     Bu sebeple bir hakkı vermek bize düştü..

     Geçtiğimiz Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilimize gelerek miting yaptı, bir dizi ziyaretleri vardı , onlarda iptal oldu acil İstanbul’a dönmesi gerekiyordu.. öyle de yaptı.. çünkü ülkemizin beka meselesi var..

     Sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş Programı , Mitin, Valilik ziyareti, Mado da yemek ve İstanbul’a hareketti.

     Miting de konuşmaya başladı..

     ABD de Bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar  Sayın Cumhurbaşkanını telefonla aradı.. Miting de konuşma yaptığı söylenmesi üzerine: Bakan Hulusi Akar, cep telefonundan mesaj yazdı ve Sayın Cumhurbaşkanına gösterilmesini istedi..

     Özel Kalem müdürü miting de konuşma yaparken, o mesajı Sayın Cumhurbaşkanına okutması üzerine , Cumhurbaşkanı konuşmasını keserek içeri girdi.. özel bölümde tek başına ABD de bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile uzun bir telefon görüşmesi yaptı.

     Telefon görüşmesi pek de hayıra alamet değildi.. Cumhurbaşkanını morali bozuktu.. bu sebeple konuşmasını yarım yaparak, Belediye Başkanlarını sahneye çağırıp poz verdikten sonra İstanbul’a gitmek üzere diğer ziyaretlerini iptal ederek yola çıktı..

     Buraya kadar her şey normal, gelişen olaylar..

     Ancak : Miting öncesinde yaşanan tatsız olayın , Sayın Cumhurbaşkanı miting sırasında yansıtıldığı bu sebeple , konuşmasını kesti , dedi kodusu şehri sardı.. Gerçek ise bu.. bu dedi kodular asılsızdır.. iki kişinin kişisel kavasından haber yoktur..

     Kahramanmaraş’ta belediye meclis üyeleri yazımında oynanan oyun ve bunları başrollerini kimin çektiğini çok iyi biliyoruz..

     A kişiyi belediye başkanı adayı olarak göstermiş isek : Müsaade ediniz de Belediye Başkan yardımcısı olacak, mecliste çalışacağı kişileri de kendisi seçsin !..

     Şer güç buna müsaade etmedi..

     Belediye Başkan adayı yapılan başkan adayının elini kolunu bağlamak niye ?

     Bugün gösterilen belediye meclis üyeleri listesinden bir tek memun olan başkan adayı var mı ? , Yok ! o halde kavgayı kimin çıkardığı belli , çıban başı belli.. ülkemizin beka meselesi var, önümüzde vahim bir seçim var, bizim düştüğümüz duruma bakınız..!

     Bugünden sonra bu iş düzelmez mi ?.. düzele bilir !..

     Şer güçlerin yazmış olduğu , olmaması gereken kişilerin istifası alınarak, yedeklerden bu tarafa asıl listeye aday kaydırması yapıla bilir..!

      Bu olmazsa ne olacak: Belediye Başkanları, Memur başkan yardımcısı, baş danışman, inşaat ve teknik işler danışmanı, bilmem ne danışmanı diye önümüzdeki 5 yılı geçirmeye çalışacaklar ki bunların hiç birine gerek yoktu. Bu kavgaya gerek yoktu.. bu iş birkaç istifa ile düzeltile biliri..

      Yapılmaz ise ne olur : 5 yıl buraya takılır bunu konuşmaya devam ederiz..!

      Burada görev Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Bakanımız Mahir Ünal beye düşmekte ve Kahramanmaraş’a bir el atarak 34 günde seçimi kazanmak için var gücü ile çalışması gerekiyor..

      Avcı : “ Tavşanın kaçışına baktım, etinden usandım!” demiş.. Bugün ülkemizin beka meselesi varken, gördüklerim beni de usandırdı..

      Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu öz veri ve gecesini gündüzüne katarak çalışması karşısında yatanları görünce , bende yazmaktan usandım..

      Çok söze gerek yok anlayan anlamıştır..

       İyi günler..