Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kılçık, beraberinde çok sayıda mahalle muhtarı ile birlikte Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak’ı ziyaret etti.

BU MİLLETE HİZMET ETMEK BİR ŞEREFTİR

Samimi sohbet ve nazik evsahipliğinden dolayı Gürbak’a teşekkür eden Kılçık; “Onikişubat muhtarlarımızla beraber Ramazan Başkanı'mızı ziyaret ettik. Kendisinin AK Parti teşkilatımıza büyük hizmetleri oldu. Milletvekili olamadı ama bizim gönlümüzün milletvekili oldu. Nazik ev sahipliğinden dolayı ve verdiği hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz muhtarlarımız mahallelerinde seçilmiş, önde gelen insanlar. Cumhurbaşkanımızın deyimiyle de mahallelerimizin uç beyleri. Biz de muhtarlarımızla beraber Onikişubat’ımızda bütün sorunları biliyoruz. Rabbimiz de bize hizmet etmeyi nasip ederse Onikişubat'ta elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu millete hizmet etmek bir şereftir” diye konuştu.

MUHTARLAR OLARAK KENDİSİNİN YANINDAYIZ

Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz Toptaş; Onikişubat’ımız İçin Büyük Bir Mücadele Vereceğiz

Onikişubat Muhtarlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak da; “Bugün bizim de gurur duyduğumuz muhtar arkadaşlarımızdan bir tanesi Onikişubat ilçemize belediye başkan aday adayı oldu. Bu anlamda duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bugün de sağ olsunlar muhtarlarımızla birlikte bizi muhtarlığımızla ziyaret ettiler. Muhtarlarımız aziz milletimizin ve devletimizin her zaman bir temsilcisi olmuş, böyle bir ulvi göreve de nail olmuş bir kurumdur. Muhtarlıklarımız vatandaşlarımızın devlete açılan ilk kapısı olarak görülmektedir. Bu anlamda muhtarlarımız biliyorsunuz sokak sokak, ev ev, mahalle mahalle, ilçemizin geneline baktığımızda da ilçemizin bütününün sorunlarını, ilimizin bütün sorularını birebir bilen kurumlardır. Muhtarlarımız aldığı görevi layıkı ile yapar. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için de “muhtar bile olamaz” demişler. Sonuç ortada.

Biz 6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketinden sonra şehrimizi tarihsel açıdan deprem öncesi ve deprem sonrası diye ikiye bölüyoruz. Çünkü çok büyük bir felaket yaşadık. Çok büyük yıkımlarla karşı karşıya kaldık. 12 bin 700’e yakın canımızı toprağa verdik. Şehrimizin manevi anlamda zaten imarı ve ihyası gerekirken maddi anlamda da imarı ve ihyasına ihtiyacımız var. Başlıca burada görev alacak kurumlar ise belediyelerimizdir. Bu anlamda da belediye başkan aday adayı olmak isteyen arkadaşlarımız da kendilerine güvenerek çok büyük bir medeni cesaret göstermiş aday adayı olmuşlardır. Şehrimizin imarını ve ihyasında elbette ki bizim düşüncemiz, kim belediye başkanı olursa olsun biz onun arkasında olacağız. Fakat bunun bir muhtar olmasını da canı gönülden arzu ederiz. Çünkü muhtarlarımız şehrimizin sorunlarını bilen kurumlarımızdır. Ahmet Beye çıkmış olduğu bu yolda biz başarılar diliyoruz. Muhtarlar olarak kendisinin yanındayız. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Ziyaret hep birlikte çektirilen fotoğrafla son buldu.

Editör: Neşe YILDIZHAN