Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “ Ömer Halisdemir gibi halkın gönlünü kazanmış “ her şehrin bir Ömer’i vardır biz listeye onu koymak istiyoruz,” talimatı üzerine teşkilatlar çalışıyor.. Ömer’ler aranıyor..!

     Kahramanmaraş aday adayları içinde bakıyorum : Bir Ömer yok

     O halde ortaya şu çıkıyor: bu mevcut 111 aday adayı dışında listeye yeni isimler girecek..

     Cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda, TBMM de çoğunluğu sağlamak için :” Her şehirde saygın ve vatandaşın gönlünü kazanmış önemli isimleri listeye koymak için gerekli talimatları verdi.” Yeni isimler aranıyor..

     21 Mayıs 2018 Pazartesi günü akşam YSK verilecek olan Ak Parti aday listeleri içinde her şehir de önemli isimlerin listeye girmesi için teşkilatlara talimat veren Cumhurbaşkanı “ bana önemli isimleri getirin “ dedi..

     Karşı cebe ise Ak Partiyi yıkmak için var gücü ile çalışıyor !..

     Muhalefet ve FETÖ sanal medya üzerinden ver yansın ediyor..

     Birinci hedef : Tayyip, hep bir ağızdan Tayyip gitsin kampanyası başlattılar..

     AB ülkeleri resmen savaş ilan ettiler: birinci hedefleri Tayyip

     Almanya ve Belkiça da gazeteci dostlarla görüştüm: Her seçim öncesi olduğu gibi – Türkiye ve Tayyip ayrımı yapılıyor.. diyorlar..

     Polis bize : Türkiye mi ? Tayyip mi ? diye soruyor, Tayyip dersen yandın diyor..

     Türkiye içinde ise : CHP, SP, İp, DP bir oldu, Tayyip gitsin diyor..

     FETÖ ‘cular Tayyip gitsin diyor..

     PKK ve Diğer terör örgütleri : Tayyip gitsin diyor..

     24 Haziran seçimlerinin sonucunu üzülerek belirteyim ki : Pek parlak göremiyorum..

     12 Eylül 1980 de darbe yapan Kenan Evren ve yardımcıları, 1983 seçimlerinde TRT den Kenan Evren: “ Hıı sakın yanlış yapmayın oyu kime vereceğinizi biliyorsunuz,” diyerek Turgut Sunalp ‘ın partisini göstermesi üzerine bir gecede millet ANAP iktidara taşıdı..

     O dönemi yaşayan gazeteciler bililer: Pasajın çaycısı, bir tüp parası için partiye gelen köylü Ayşe teyzemiz milletvekili olmuştu..

      Bu gerçek de göz önüne alınarak: Ak Parti kendini yenilemeye başladı.

      Ankara da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milletvekillerine bir iftar yemeği vererek: “ Bir çok arkadaşımız liste dışı kalacak ancak onlarında 24 Haziran’a kadar var gücü ile çalışmasını arzu ediyorum.” Diyerek vedalaştı..

      Ak Partiye ve MHP oy vermeyeceğim

      Dün akşam bir yerdeyim: “MHP’li olan biri MHP oy vermeyeceğim,” diyor..

      Bir Ak Partili ise : Ak Partiye oy vermeyeceğim,” diyor..

      Bir arkadaş soruyor: Oylarınız İyi partiye mi ?

      Cevap: yok be kardeşim hiç birine diyor..

      Bir sesiz vatandaş: Reisden daha iyi birini gösterin ona oy verelim !

      MHP’li Allah var !  vur öldür yiğidin hakkını yeme: Ak Parti ve Reis Sağlık’ta ulaşımda otoyollar, tüneller, Marmaray , Avaransa Tüneli, köprüler olmak üzere çok şey yaptı hakkını da yiyemeyiz.. ! diyerek bir ünlem koyuyor..

     Ak Partili olan : Canım yanıyor ama rakip yok diyor..

     Bunları şunun için yazdım: “ Ak Parti her ilden bir Ömer , Her ilden bir sevilen sayılan kanat önderini aday yaparsa sanıyorum, 24 Haziran’a kadar kayıplarını geri toplayacaktır..

     Bir Saadet Partili geldi: “Bizim baraj sorunumuz yok, CHP içinde de 5 vekil adayımız olacak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Gurup kurarak hazine yardımını alacağız,” diyor ve ağa gibi dolaşıyor..

     Karışık bir seçim sistemi , kafaların karışık olduğu gün..

     Ak Partinin 111 aday adayı ortada yok: İyi Parti aday adayları kapı kapı dolaşmaya başladı bile.. Ak Partililer yatarken, İyi Partililer iyi çalışıyor..

     Ha şuda var ki : biz bir gün önceyi unutan bir milletiz , çok erken gezmenin de ne faydası olacak ki halk yarın bunların tamamını unutur..

     Seçimi : her ilde Ömerler belirleyeceğine göre : 21 Mayıs Pazartesini bekleyelim bakalım Kahramanmaraş’ın ağabeyi , Ömer’i kim olacak

     Gün ola harman ola

     Hayırlı cumalar