14 Mayıs 1950 Adnan Menderes dönemi başlıyor, Menderes karayolları, fabrikalar, Sanayi ve üretim diyor.. o gün, o tarih de: birileri ise halkı sokak, eylem yapmaya çağırıyor..

Biri vatanım diyor: Biri olay çıkarmak için çalışıyor.. karanlık işler cinayetler..

Güneş motelleri bu millet unutmadı..

1984 yılı Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal dönemi:

Otoyollar, Köprüler, Tüneller, Sanayi, Üretim, Dünyaya açılma, Türkiye çağ atlatma dönemi başlıyor, Türkiye üreten ülke oluyor..

Birileri: Cumhuriyet mitingi diyor, tencere tava çaldırıyor, akşam ışıkları yakıp söndürerek, eylemden beslenmeye oy toplamaya çalışıyorlar..

Biri üretelim diyor: biri yıkalım yakalım diyor tıpkı bugünkü gibi..

Onların kafasında, beyninin içinde hiçbir zaman ülkemiz ve üretim, sanayi kalkınma olmadı, onlar hiçbir zaman Türk halkı demedi..onlar sahibinin sesi olarak batı ne dedi ise Türkiye de onu yaptılar.. taş üstüne taş koymadılar..

Yerli uçak fabrikasını ben kapatmadım, Devrim otomobilini ben yok etmedim.. kimin yaptığını iyi biliyorsunuz..

2002 de Kurulan AK Parti ve onun genel başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’a “ Genel Başkanı Muhtar adayı bile olamayacak partiye oy vermeyin!” dediler..

Türk Milleti kime oy vereceğini çok iyi biliyordu, 2002 yılından beri tüm seçimlerde AK Partiyi iktidara taşıdı..  onlar bugüne kadar bir tek seçim kazanamadılar..

Geri başa dönüyorum: Menderes döneminde , Türkiye ayağa kalktı , milletimiz oh be dedi, yüzü gülmeye başladı.. Faili meçhul cinayetler, Sahibinin sesi tarafından sokaklara çağırılan halk ve menderesi indirme planları ki 1959 da bunu çok fazla görüyoruz ve darbe..! son buldu..

1984-1992 yılları arası Özal dönemi ki, Cumhurbaşkanlığı döneminde, o günün siyasilerinin neler söylediğini ve neler yaptığını dün gibi hepimiz biliyoruz..

2002 yılından 2018 yılına kadar: AK Partiye kapatma davası, 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi, Gezi Parkı Darbe girişimi, Kobani olayları, 15 Temmuz Darbe girişimi, iktidar partisine karşı sürekli harekette olan: sahibinin sesi olan bizdeki sözde siyasi partilerin söylediklerini yaşayarak geldik.. hepimiz biliyoruz..

ABD yayın organı FOX tv ve Fatih Portakal , halkı sokaklara çağırarak doğalgaz zammını protesto edin çağırısına, sahibinin sesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “ Bir işçi sokaklara çıkamıyorsa, eylem yapıyorsa o kişi işçi değildir,” diyerek halkı sokaklara davet etti. Niye ? Almanya da talimat aldı.. Türkiye Suriye ‘nin doğrusuna girmesin diye..

Kemal Kılıçdaroğlu Almanya’ya gitti, dönüşünde sahibini sesi tv kanalı ile aynı zamanda Fransa benzeri olaylar için halkı sokaklara çağırmaya başladılar..

Bunun birinci sebebi: Türkiye Suriye’ye Fırat’ın doğusuna operasyon yapmasın iç meseleler uğraşsın.. Türkiye kafasını kaldırmasın istiyorlar..

İkinci sebebi: Gökbey helikopterinin üretimini durdurmak !

Bugün Türkiye yüzde 65 den fazlasını yerli üretimle sağladığı milli harp sanayi dursun istiyorlar..

Türkiye: Milli harp sanayi ve teknolojide yenilikler yaptıkça batı çıldırıyor.. çıldıran batı ise Türkiye deki köpeklerine havla diyor.. mesele burada..

1970 yıllardan bu yana Türk siyasetini çok iyi bilirim.. Bir gazeteci olarak yazdım çizdim..

Milli Selamet Partisi ve Merhum Başbakan Necmettin Erbakan, MHP Lideri Merhum Alpaslan Türkeş ki o gün onlar ne diyordu..

“Milli sanayi, Ağır sanayi, Mili Harp Sanayi, Savunma Sanayi, Üretim üretim “ diyorlardı.. üretim yurt dışına satış diyordu.. Ağır sanayi diyordu..

Diğerleri ne diyordu: “Erbakan hocanın temeli “ diyerek Ankara’ya beton parçası götürerek dalga geçiyorlar, sahibinin sesi olarak havlıyorlardı..

Gümüş Motor, Devrim arabasını yapan Erbakan dan korkuyorlardı.. Siyasi tarihimize şöyle : 1950 dan 2018 yılına kadar baktığımız zaman gördüklerimiz hep aynı, içinde Allah korkusu olan, vatan sevgisi olan, vatanı sevmek imandandır diyenler, üretim sanayi, kalkınma diyor.. diğerleri sahibinin sesi olarak halkı sokaklara çağırıyor ! fark ne ?

Çok uzaklara gitmeyin: 2002 yılından bugüne kadar baktığımızda: Türkiye önemli bir adım atacağı gün ! CHP ve ABD yayın organları Türkiye de bir olay çıkarırlar..

Türkiye’nin bir petrol yasası yok, AK Parti petrol yasasını ne zaman TBMM getirdiği gün hep bir olay çıkardılar.. yasa geri çekildi..

Türkiye’nin bir internet yasası ve sanal medya yasası yok, ne zaman gündeme taşındı ise Türkiye de bir olay çıkardılar..

Hatırlayın: Özal döneminde Kuzey Irak ‘a girecektik.. Meclisden teskere çıkmadı.. o zamanı genel kurmay başkanı Necip Toruntay “ordu 6 ayda hazır olamaz!” dedi..

Dün olduğu gibi : Bugünde Kılıçdaroğlu halkı sokaklara davet ediyor.. işçileri ayaklanın eylem payın, Türkiye Suriye girmesin diyor..

FOX tv Fatih Portakal, Kemal Kılıçdaroğlu el ele verdi, Türkiye de isyan çıkması iç savaş çıkması için halkı sokaklara çağırken, A haber sabah kuşağı haber sunucusu Ertan Tan ve ailesini hedef göstererek: “Boynuna ipi takacağını “ söyleye biliyor..

A Haberi : hedef gösteriyorlar.. doğruları söylemesi işine gelmiyor..

Uyan Türk Milleti : Uyan ki sahibinin sesi ile vatan evladını ayırt etme zamanı gelmiştir.. önümüzde 31 Mart 2019 da bir seçim var, onlara dersini sandık da ver ki , bir daha konuşamasınlar..

Uyan benim kardeşim uyan, şer ittifakı ve çürük ipe sarılanları gör !

Önce vatan, millet, kalkınma, sanayi, üretim, milletim diyen Erdoğan ve Bahçeli’yi gör, kimin ne yapmak istediğine iyi bak ülkene sahip çık.. sözün özü bu..

AK parti ve Diğerleri Ülkene sahip çık..

İyi günler..