24 Haziran 2018 gününe kadar çok olaylar göreceğiz..

     Seçim kararı şokundan sonra : ilk siyaset mühendislerinin oyununu dün gördük..

     İyi Parti Genel Başkanı : Meral Akşener, bizde Abidik Gubidik olmaz diye geçmişte yaptığı konuşma yeniden ekrana gelerek: CHP den istifa ederek partisine katılan 15 CHP Milletvekili “Abidik gubidik” yaptınız sözü hatırlatıldı.

     Siyaset Mühendisliği : erken seçim kararı ile harekette geçti..

     CHP den Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu talimatı ile 15 milletvekili istifa ederek beş dakika sonra İyi Partiye geçtiler..

     İyi Parti böylece TBMM Gurup kurmuş  oldu.. seçime girmek hakkı elde etmiş gibi olmuştu ki ..

     YSK : Kemal Sunal filmi gibi “ Sen beni kovamazsın , ben istifa ediyorum,” sözünün benzeri, Abidik gubidik yapmaya gerek yok, İyi Parti teşkilatlarını kurmuş tüm il ve ilçe kongrelerini yapmış, büyük kongresini yapmış ve seçime katılmaya hak kazanmış. Açıklaması ile abidik gubidik yapanları şok etti.

     Siz abidik gubidikle giremezsiniz: biz hakkınız olduğu için seçime katılma kararı aldık dendi.. abidik gubidik yapanları ters köşeye yatırdı..

     Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal: “ Siyasi Onursuzluk” diyerek ağır eleştiri yaparken, YSK karını açıkladı:  iyi partinin Türkiye genelinde teşkilatlarını kurduğunu ve Büyük Kongresini yaptığı için seçime gireceğini ilan etti.

     CHP Seçim mağduru üzerinden: oy toplama hesabı yaparken, vekiller yok yere partilerinden istifa etmiş oldular.. Mağdur edebiyatı ise bir işe yaramadı..

     Seçim üzeri : İyi partiden 15 vekilin istifa edip yeniden CHP’ye katılması ayrı bir sıkıntı orda durmaları ayrı bir sıkıntı.. haydi hayırlısı diyoruz..

     CHP’li İlhan Cihaner : tepki gösterdi, o halde ÖDP TKP ve DSP içinde 20’şer vekil istifa etsin çağırısı yaptı.

     YSK : iyi parti seçime katılıyor açıklaması ile CHP iyiden iyiye karıştı.

     Referandum öncesi : gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yine iftiraları ile oy toplayacağını hesabını yaparak: “ Osmanlıya iftira attı..”

     Kılıçdaroğlu: “ Yörük Türkmen Çalış tayında, “ Osmanlı zulmüne karşı mücadele veren Yörükler, böyle çadır kurdu, sonunda ortaya Dadaloğlu çıktı ” diye konuşması ve Osmanlı’ya iftira atması Yörüklerin büyük tepkisini çekti..

     CHP’nin seçim kıyağı boşa çıkarken, Osmanlı’ya hakaretle , yine algı operasyonu yapmaya devam ediyor.. hatırlayın 7 Haziran seçimini, Referandumu hatırlayın..

      Biz okumuyoruz, gazete okumuyoruz, kitap okumuyoruz, cep telefonu ve kulaktan duyma bilgilerle yaşıyoruz. Türkiye okumayan bir toplum oldu..

      Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan İstanbul’a yürüdü bir aydan fazla gündemde kaldı..

      Yetmedi: Karavanda göstermelik yemek fotoğrafı ile : Vatandaş Kemal olarak gündemde kaldı.. algı operasyonu yaptı, bunların tümü siyasi mühendislik ürünü idi..

      Elinde Sahte belge ve bir tomar kağıt parçası ile sürekli gündemde kaldı..

      Cumhurbaşkanının açtığı davayı kazandı,  tazminat ödedi ise de : yaptığı reklam çok daha fazla değerde oldu..

      24 Haziran 2018 günü akşamına kadar Kemal Kılıçdaroğlu iftara ve çamur atmaya devam edecek, tabi bu kendi fikri değil: Siyaset Mühendisliğinin bir ürünüdür..

      Ak Parti ve MHP Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan

      CHP, İyi Parti, Sadet Partisi , HDP  Cumhurbaşkanı adayı kim olacak ?

      Kemal Kılıçdaroğlu olursa sadece CHP’liler oy verir..

      SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu aday olsa sadece SP oy verecetir..

      İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener aday olsa : sadece İyi Partilerden oy alacaktır..

      O zaman Ortak bir aday: kim olacak ?

      Kör düğüm burada çözülmüyor: Herkesin oyunu alacak ortak bir aday, ortaya isim yazmak istemiyorum ama elbette görüştükleri ortak isimler var..

      Önümüzdeki günlerde saat başında gündem değişecek ve daha çok abidik, gubidik oyunları göreceğiz..

      Abidik gubidiklere hazır olun

       Abidiksiz, gubidiksiz güzel günler diliyorum..

       İyi günler..