FETÖ , terör örgütü darbe başarılı olsa, 81 ilde 9 bin kişi 3 gün içinde infaz yapacaktı.. listeye baktım, her ilde bir iki gazeteci, iş adamı, milletvekili, belediye başkanı, siyasi partilerin il başkanları liste başında..

Yani ortalama her ilden 111 kişi gibi ama küçük illerde bu sayı 20-30 ile belli edilirken, Ankara İstanbul İzmir gibi büyükşehirlerde sayı çok daha fazla binlerce kişi öldürülecekti..

Aslında 3 gün önce bir yazı yazdım: “Darbe girişimi bitti, herkes işine baksın, bir da bu konuyu yazmayacağım ” diye bizde işimize bakalım diye ama A planı- B planı ve C Planı da olduğunu görünce tehlikenin bitmediğini, Terörist başı Gülen ABD ‘den suikast yapın çağırısı çok ciddi tehlikenin var olduğunu gösteriyor.. şifreleri bir bir çözülüyor..

1 Dolar kimlik kartı olarak kullanmışlar..

Üzerinde F G basılı bir dolarları kimlik gibi kullanan FETÖ üyeleri , Darbe girişimi başarısız olması halinde Cumhurbaşkanlığı külliyesinden başlayarak tüm illerde suikastlar yapacakları ortaya çıktı..

Burada 1 doların üzerinde : F01G yazılı ise o kişi ilin sıkıyönetim komutanı, F02G yazılı ise o ilin Valisi böyle bir liste yapıldığı ortaya çıktı.. şifreler çözüldü..

Darbe başarısız oldu.. A planı suya düştü..

B planı : Cumhurbaşkanlığı muhafız alayı başta olmak üzere bir çok yerde sözde cinnet geçiren asker kıyafetli teröristler törenlerde katliam yapacaklardı.. bu da boşa çıktı.. plan ortaya çıktı.. A planı da suya düştü..

FETÖ şimde : C planı var ama ne ?, güvenlik güçlerimiz C Planı ne onu arıyor..

Yapacakların yaptılar okullar boş !

Okulları boşatmışlar: Türkiye genelinde FETÖ terör örgütüne ait okullara devlet el koyarak devlet okulu haline getirdi ama, içinde ne masa ne sandalye, ne bilgisayar , nede bir belge bırakmamışlar tamamını toplayarak götürmüşler..

Bu bile o okullardaki öğretmen ve mütevelli heyetini idam etmek için yeterli sebep diyorum.. hainlere gereken ceza verilmeli diyorum..

CHP ve Taksim

Gelelim düne : Pazar günü İstanbul da Taksim meydanını dolduran 500 bin kişi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu dan FETÖ terör örgütü kelimesini duymaması insanları şok etti.

Taksim Meydanı'na gelen ve platforma eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 10 maddelik Taksim Manifestosu'nu okudu.

Korkuyor gibi bir hali vardı..!

FETÖ terör örgütünün öldürmeyi planladığı 9 bin kişilik liste var, tabi ki listenin içinde siyasi partilerin genel başkanları başkan yardımcıları ve milletvekilleri var..

Her ilden gazeteci de var..

Ama korkarak : FETÖ terör örgütü diyemiyorsak burada bir sakatlık var.. tehlike devam ediyor C planı işliyor demektir..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu : Darbeye hayır diyor ama FETÖ ismini ağızına alamıyor.. kullanamıyor, sanki darbeyi biz yaptık..!

Türkiye genelinde yayın yapan günlük gazetelerimize ilanlar veriliyor.. tamamına yakının okuyorum: Bir kısım ilan verenler, Başkomutan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan , Başbakanımız, ve FETÖ terör örgütünün ismini yazmaktan korkarken, bir çoğu açıktan yazarak lanetliyor ve sonunda ölümde olsa biz ölüme razıyız diyor.. Başkomutanın yanındayız diyor ama bir kısmı da ismini bile yazamıyor.. bu korku niye ?

Maalesef ki bir kısmı da yazamıyor.. yazdırmıyor..

Peki bu korku niye ?

243 kişi şehit oldu 1531 kişi yaralanarak gazi oldu.. en fazla bizi de öldürürler.. olur biter bundan ötesi var mı ? şehit sayısı o zaman 244 olur.. mesel bu !..

Halkımız diyor ya : Reis dik dur eğilme !

Bende buradan Sayın Kemal Kılıçtaroğluna diyorum: Dik dur eğilme zalimlerin yeri cehennemdir.. FETÖ’cülerden korkma !

Ak Parti – CHP ve MHP Darbeye karşı dik durdunuz, bunu devam ettiriniz..

Okuyucularımdan özür diliyorum, biraz uzun bir yazı oldu ama önemli konu ! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu Manifesto’sunu okudu ve oyladı.. işte o 10 madde

1) 15 Temmuz darbe girişimi parlamenter demokrasimize karşı yapılmıştır. TBMM bombalanmış; ama bombalar altına parlamento görevini yapmış ve darbeyi püskürtmüştür. Bu darbe girişiminin sorumlularını iç ve varsa dış destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz.

2) Bütün siyasal partiler, darbe girişimine karşı çıkmış demokrasi konusunda Türkiye'de tartışmasız bir ortak payda oluşmuştur. Bu ortak tutum ve anlayış, siyasette uzlaşma kültürünün güçlenmesine de katkı vermek zorundadır.

3) Her türlü darbeye ve parlamenter sistem üzerindeki her türlü vesayete karşı çıkmak tüm demokratların, demokrasiden yana olanların bu ülkeye namus borcudur. Hep birlikte ve her zaman ne darbe, ne dikta; yaşasın tam demokrasi demeliyiz ve söylemeye devam etmeliyiz.

4) Demokratik parlamenter sistemimize karşı yapılan darbe girişimi halkın direnme hakkını kullanmasıyla ayrı bir anlam ve boyut kazanmıştır. Direnme hakkı demokrasiyi korumanın meşru bir yolu olarak ortaya çıkmıştır.

5) Demokrasimizin teminatı olan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkesinin Türkiye için ne kadar yaşamsal olduğu bir kez daha kanıtlanmıştır. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti bizi çağdaş uygarlığa taşıyacak olan en temel anahtardır.

6) Bu darbe girişimi Anayasa'da, yasama yürütme ve yargı olarak yer alan güçler ayrılığı ilkesinin demokrasideki denge ve denetleme işlevinin güvencesi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.

7) Balyoz, Ergenekon ve Casusluk gibi davalarda mağdur edilen insanların itibar ve haklarının iadesi kaçınılmaz olarak bütün siyasal partilerin gündeminde olmak zorundadır.

8) Bu darbe girişimi devlet yönetiminin liyakata dayanması gerektiğini çok açık bir biçimde ortaya koymuştur. Devletin yapılanmasında siyasal yandaşlık, akrabalık, cemaatçilik tarikatçılık değil; bilgi, birikim ve deneyim gibi ilkeler esas alınmalıdır. Bir başka anlatımla devleti yönetme yerine, devleti ele geçirme anlayışını tarihe gömmeliyiz. Bu bağlamda devletin yeniden inşası zorunludur.

9) İnancı, kimliği yaşam tarzı ne olursa olsun bu ülkenin güzel insanları; bu ülkenin caddelerinde, sokaklarında, meydanlarında, parklarında özgürce gezebilmedir. Hiç kimse unutmasın 15 Temmuz darbe girişimi 3. sınıf demokrasinin ortaya çıkardığı bir tablodur. Bu ülkenin insanları 3. sınıf demokrasiye değil, özgürlükçü demokrasiye yani tam demokrasiye layıktır. Türkiye tümüyle darbe hukukundan ayrılmalıdır.

10) Devlet kinle, öfkeyle, ön yargıyla yönetilmez. Darbe girişiminde bulunanlar hukuk içinde hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalınarak yargılanmalıdır. Devletin vakarı ve ciddiyeti bunu zorunlu kılmaktadır. İşkence, kötü muamele, baskı tehdit, devleti darbecilerle aynı duruma düşürür. Buna izin verilmemelidir" dedi.

Vatandaşların oylarına sundu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra okuduğu 10 maddeyi Taksim Manifestosu'nu alandaki vatandaşların oylarına sundu.

Sayın başkan bir cümle FETÖ terör örgütü deseniz ne kadar güzel olurdu değil mi ?

Yorum sizin

İyi günler..