Acı gerçek:1980’lı yıllar “ Türkiye’yi saran örümcek ağları “ kitabı sonra Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’in kitabı : Haliç’te Yaşayan Simonlar “ ki bizi idare edenler bu kitapları okusalardı ! birinci pareler yapı ortaya çıkmayacaktı..

Pareler yapının 2 ve 3.yolda : “Ben bilmiyorum” “Beni kandırdılar” “İyi niyetliyim” gibi sözler ile 2. Pareler yapıyı, 3.pareler yapıya göz yummayı gerektirmiyor ve bugünkü yöneticilerimizde bunun vebalinden kurtaramayacaktır.

Tehlike zilleri çalıyor.. görün ! ben fazla konuşamıyorum, ama siz görün !..

Türkiye’nin içte ve dış da düşmanları çoktur..

Yanımızda: Suriye – Irak ve diğer İslam ülkeleri ateş çemberi içinde yanarken, Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak yok etmek isteyen iç teşkilatlar hızla büyümeye devam ediyor..

Bugün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu , MİT ve bağlı teşkilatlarımız bunu göremiyor rapor edemiyorsa bir sıkıntı var demektir..

Her ülkenin gelişmekte olan ülkeler için : bir A planı , bir B planı , bir C Planı vardır.

Biz yıllardır ABD’in yanında yer aldık.. yer almasına da şu sözü unuttuk:” ayıdan post, gavurdan dost olmaz” sözünü hep unuttuk.. 2023 hedefini koyunca ortaya düşmanımız artı verdi..

ABD ve Rusya yakınlaşması ile Türkiye ortada kaldı..

ABD bugün Türkiye deki askeri üstleri kullanmakta, Suriye ve Irak toprakları üzerinde bu üstlerini kurduğu zaman elbette Türkiye ihtiyacı kalmayacaktır..

O zaman ise : Türkiye’yi birinci Pareler yapı ile yıkamadı..

2. ve 3. Pareler yapı hızla büyümeye başladı..

1980 yıllarda Türkiye’yi sarmaya başlayan örümcek ağını o gün fark edemedik diyenlere bugün yazıyorum 2016 yılında Türkiye’yi saran yeni örümcek ağlarını göremiyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum..

Bugün devletler dostluğu olmaz ! Devletlerin dini olmaz !Devletlerin Irkı – Mezhebi de olmaz ! , ne kadar paran varsa o kadar adamsın demektir.. dostluklar güçlü ekonomi ile olur para ile olur.. cemaatlerin yaptığı gibi..!

Bugün yeni ihtilal senaryoları, yeni hükümet yapılanma filmlerini izlemeye başladık..

Diyarbakır- Cizre, den her gün gelen şehit haberleri, şehit cenazelerinin sürekli televizyon kanallarında yüzlerce defa gösterilmesi.. dış ve iç destekli ihtilal senaryolarını gündeme taşımaya başladı.. 2023 de güçlü ekonomisi olan Türkiye’yi kimse istemiyor..

2. Pareler yapıya bakıyorum: 5 Holding 120’in üzerinde şirketle büyümeye devam ediyor..

3. pareler yapıya bakıyorum: hemen her sektöre girerek ekonomiyi ele geçirmeye çalışıyorlar. Holdingler kuruluyor..

Para ve güç insanı değiştirir.. Para herkesi bozar ! paranın gücünün karşısında durmak zordur.. güzel kadının karşısında durmak zordur.. !

15 yıl önce idi : Benim iyi bildiğim bir sosyal demokrat vardı: Bir gün bir baktım Fetullah Gülen cemaatinin içinde koşturuyor..

Hayırdır ? dediğimde: Abi para burada, ben yüzdemi veriyorum işime bakıyorum ! cevabını verdi.. 1. Pareler yapı ortaya çıktığında ise gemiyi ilk terk eden de o oldu..

Bugün 2016 yılında bakıyorum: “ Para kazanma makinası olan 2. ve 3.cemaatin içinde yine aynı kişiler var..

Bugün bir cemaat üyesi değilsen, bir cemaatte bağılı değilsen piyasa da iş yapman çok zor.. dün Gülen: Cemaati peşinde koşanlar , bugün ikinci ve üçüncü cemaat peşinde koşmaya başladılar..

Sistem ve proje aynı: Dernekler. Vakıflar, sosyal yapılanmama, fuar ve dış dünya gezileri, “ağabeyler” adına kurulan yüzlerce şirket ve müthiş bir para akışı..

Türkiye de 2. Ve 3. Pareler yapı hızla büyüyor.. çanlar ise çalmaya başladı !..

Bugün bizim başımızda ki yöneticilerimiz bunu göremediklerini düşünmüyorum ve onların sözleri ile bir cevap yazmak istiyorum; “ Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Sizin teröristinin kütü - bizim ki iyi mantığı olmaz !” diyordu…

Bende diyorum ki : Bizim cemaat iyi- sizinki kötü !” mantığı olamaz, cemaat ve ekonomik yapılanma her zaman devleti yıkmak için bir risktir..

Bugün bakıyorum: 2. Ve 3 . Pareler yapı: “Dernekler, Vakıflar,STK ‘lar ayağı tamam, hukuk – Polis- Asker ayakları her geçen gün güçleniyor..

Türkiye de Ticaret ve ekonomi onların eline geçmek üzere ! ki bir süre sonra hükümete baş kaldıracaklardır.l.

Bugün siyasi atamalara başladılar..

Ak Parti : bugün için iyi – yarın kötü bir parti olabilir, bu gerçeği eğer Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan göremiyorsa bir diyeceğim yok, yarın bizde Suriye yaparlar bunu açık ve net söylüyorum.. gerçekleri görün !.

Kahramanmaraş’ın Kurtuluşunun 96. Yılın da güzel konuları yazmak isterdim ama maalesef ki yazamıyorum..

Çok bildiğim var ! ….. var…. Sonunda da ölüm var..! öldürülmek var bugünlük bu kadar yeter diyorum..

İyi günler..