Türk milletinin örf, gelenek, görenek, dini, medeniyetini, aile yapısını tam 100 yıllık mücadele sonunda bozmayı başardılar.

Çare bugünden başlayarak: 100 yılda düzetmemiz mümkün olarak görülüyor.

Gazete, Dergi, Kitap ile Türk Milletinin ahlakını bozarak ABD hayranı, batının kulu kölesi olan bir toplum yetiştirme mücadelesi 100 yıl önce planlı olarak başladı.

Siyah Beyaz Televizyonun ilk yıllarını hatırlayın!

Tom ve Ceri – Kedi- Fare, Anne, Baba, Dede, Nene sevgisi görmeyen çocuk tom ve ceri besleyerek aile sevgisini kadi ile farede arıyor.

Biz çocukluğumuzda bunu izledik, bunu izleyerek büyüyen bir nesil, evinde fare ve kedi beslemeye başladı.

Sonra: Tavşan devreye girdi, yine ayni yöntemle: Çocuklarımızı aile sevgisi, anne, baba, dede, nene sevgisi yerine tavşan sevgisi ile büyümeye başladık.

Sonra Balık, Akvaryu: sevgisini aile dizileri ile içimize girdirken, bizi aileden uzaklaştırdılar.

Beyaz adam iyi :” kötü olan Kızılderelileri ve Zencileri öldürür, halkı kurtarı.

Kızıldereliler kötü, zenciler kötü insanlar, Beyaz adam iyi adam, yani o ABD yapımı kovboy filmleri TRT Her Pazar en az iki film izlerdik, siyah beyaz dönemde. Beyaz adam dünyayı kurtarı. ABD sevgisi ile içimiz doldu. Öyle bir nasil yetişdi ki, Bilal’li Habeşiye bile hakaret eden bir nesil oldu.

Türk ve Osmanlı’yı bize böyle unutturdular. Beyaz adam iyi adam dediler.

Peki sonra: Bizim yaştakiler hatırlar: Kaçak ve Lesi iki ayrı köpek filmi, Anne ve Baba sevgisi yerine, köpek sevgisi, dede, nene, hala , teyze yerine köpek sevgisi. Senelerce biz bu köpek dizisini izleyerek, ailemizi sevme yerine köpek sever hale geldik. Ne kadar tam 40 yıl köpek seven dizi izledik.

Bugün batı özellikle batı illerimizde: Anne ve Baba ya da tüm aile yerine genç nesil köpek sevgisi ile yaşıyor. Köpek besliyor, ailesi yerine köpeği seviyor.

Köpekler için kornuç para ödeniyor, beslenmesi için korkunç para harcanıyor, ama bunu yapma yerine: Dedesi, Nenesi, Teyzesi, Halası, emmisi, dayısı bir akrabasını ziyaret etmiyor, varını yoğunu o köpek için harcıyor. Böyle bir ABD ‘li nesil.

Türk filmlerinden dişi dökülen, çirkin adam imam olur, ABD yapımı filmlerde ise en yakışıklı kızların hayran kaldığı kişi papaz rolü ile ortaya çıkar ki tüm kızlar Papaza aşık olur işte böyle bir sinama ile İmam ve İslam’dan nefret eden, papaza aşık olan bir nesil meydana getirdik. Devam edip gidiyor da, yakışıklı papaz, çirkin imam!

1978 yıllarda bir Dallas fırtınası başladı, Türk milleti fuhuş yapmayı Ceyar amcasından öğrendi. Dallas dizisi ile gayri meşru ilişkiye giren hamile kalan çok kızın haberini yaptık o tarihlerde. Okullarda öğretmenler Ceyar, Kızlar Suelin olmuştu da biz o günleri haber yapıyorduk. 14 yıl süre ile bu dizi izlenme rekorları kırarken Türk milletini fuhuş yapmaya, sahtekarlık yapmaya alıştırdı. 14 yıl sonunda fuhuş yapan sahtekar bir toplum ortaya çıktı.

Türkiye de özel televizyon kanallarının kurulması ile ahlak bozan ve gerçek tarihimizle ilgisi olmayan muhteşem rezalet 100 yıl dizisi gibi filmlerle tarihimizi kötülerken, okul dizileri ile okulda fuhuş yapmayı öğrettik. Sözde evlilik programları ile günü birlik fuhuş meşru hale getirildi.

Yetmedi: Hızla yayına giren internet de porno filmlerle fuhuşsun her türünü 10 yaşından 100 yaşına kadar her kesim öğrendi. Din iman bir şey kalmadı.

Futbolcular, sinema ve dizi oyuncuları ile büyük günah olan dövme yaptıran genç nesil, sevgisi dövme ile göstermeye çalıştı. Anne, Baba, Dede, Nene yerine aile bağları yerine: Kedi, Köpek, Balık, diğer hayvanları besleyerek mutlu olmaya çalışıyor.

Bugün yüzde 65 dinsiz olan toplumumuz: her geçen gün dinden uzaklaşıyor, camilerde beş vakit namaz kılan sayısı yüzde 4, yanlış okumadınız yüzde 4, sabah namaza kalkın gözünüzün gördüğü tüm binalara bakın her apartmanda ya bir dairenin ışığı yanıyor ya da hiç yanmıyor ki, köy kesimin de oturanla bu yüzde 4 rakamı doğrulanıyor.

Başta İslam Düşmanı İngilizler, ABD ve AB ülkeleri 100 yıldan beri Türk Milletinin elinden Kur’an-ı Kerim, İslam Dinini almak için çalıştı ve bugün başarılı oldular.

Bizde yeniden: Örf, gelenek, görenek, adetlerimizi yerine getirmek için: Bugün anaokulu ve ilkokullarımızdan başlayarak çocuklarımıza din dersini zorunlu verir, Kur’an-ı Kerim okumayı öğrete bilirsek, Televizyon kanallarında Türk çizgi filmleri, Keloğlan örneği gibi oynata bilirse 100 yıl sonra Türk milleti özüne yeniden döne bilir.

Yoksa yapacak bir şey de yok.

Bizden söylemesi.

İyi günler…