Yeniden Refah Partisi tüm adayları ve teşkilatlarıyla aralıksız seçim çalışmalarını devam ettirirken Kadın Kolları İl ve İlçe Teşkilatları da tam kadro sahada seçim kampanyasını başarı ile yürütüyor.  

Seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Kolları Başkanı Betül Hurç beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar’ın eşi Müjde Aydoğar ile Feyza Butik Sahibi Feyza Küçükdağlı’yı iş yerinde ziyaret ettiler.

Başkan Görgel: Biz, Büyükşehir Belediyesi Ailesiyiz Başkan Görgel: Biz, Büyükşehir Belediyesi Ailesiyiz

KADINLARIMIZIN DESTEĞİ İLE SEÇİMİN GALİBİ OLACAĞIZ

İl Kadın Kolları Başkanı Betül Hurç, yaptığı açıklamasında; “İl ve ilçe Kadın Kolları Teşkilatlarımızla sahada büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 31 Mart’a kadar çalmadığımız kapı kalmayacak. Yeniden Refah Belediyeciliğini tüm hemşehrilerimize anlatacağız.

Seçim çalışmalarımızı sürdürürken, üye çalışmalarımıza da devam ediyoruz ve en önemlisi kadınlarımız partimize üye olmak için bize başvuru yapıyorlar. Her geçen gün daha da büyüyoruz. 31 Mart seçimlerini inşallah kadınlarımızın desteği ile kazanacağız.

Bugün de seçim çalışmalarımız kapsamında Feyza Küçükdağlı hanımefendiyi ziyaret ederek, kendisine hem hayırlı işler diledik hem de destek istedik. Nazik ev sahipliği için kendisine teşekkür ediyor, 31 Mart seçimlerinde tüm kadınlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

KADINLARIMIZ YENİDEN REFAH BELEDİYECİLİĞİNİ İSTİYOR

Yine saha çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden Müjde Aydoğar da; “Kadın kolları teşkilatımızla aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeniden Refah’ın Kahramanmaraş’ta büyük bir kadın ordusu var. Sahada kadınlarımızın dertlerini beklentilerini dinliyoruz. Çözüm odaklı yaklaşıyoruz. İnşallah bizler belediyeyi aldığımızda tüm sorunlar hızlı bir şekilde çözülecek.

Ev ev, sokak sokak çalışmalarımızı sürdürüyoruz, gördüğümüz ilgi, halkımızın bize gösterdiği teveccüh Yeniden Refah’ın ayak sesleri. Kadınlarımız artık değişimden yana, Yeniden Refah Belediyeciliğini istiyor. Eminiz ki; 1 Nisan’da Kahramanmaraş’a Yeniden Refah Belediyeciliği gelecek.

Feyza Hanıma da bugün partimizin seçim vaatlerini ve Kahramanmaraş2ta neler yapacağımız anlattık. Ayrıca kendisine ilgisi için teşekkür ediyoruz” dedi.

Feyza Küçükdağlı da, ziyaretlerinden dolayı Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları İl Başkanı Betül Hurç ve yönetim kurulu üyelerine ve Müjde Aydoğar’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi